2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
سلام عزیزم، از شدت خوشحالی دارم گریه میکنم یواشکی  اصلا نمیدونی چه قدر نگرانت بودم کلی برات دع ...

ممنون زینبی جان.باور کن اون لحظه فقط دعاهای شما دوستان و همکارام تو نظرم بود.حتما نتیجه ی دعاهای شماها بوده که این اتفاق برام افتاده.خدا کنه لطف خدا همچنان شامل حالم باشه و جنینام رشد داشته باشن.البته با توجه به وضعیت اسپرم که تحرک هم داشتن بعیده رشد نکنن.ان شاالله با اولین انتقال منم مامانی میشم .

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
جدی، خدا رو شکر عزیزم یعنی مکمل نداشتن همسرتون؟ 

فقط فرتیل پلاس میخورد با فولیک اسید ۵.دکتر یزد هم تاموکسیفن براش تجویز کرده بود استفاده میکرد.ولی جنین شناس میگفت هم تغییر شیوه زندگی احتمالا خیلی موثر بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط فرتیل پلاس میخورد با فولیک اسید ۵.دکتر یزد هم تاموکسیفن براش تجویز کرده بود استفاده میکرد.ولی جن ...

دلارام جان خیلی برات خوشحالم...انشاءالله کلی جنین.عالی برات تشکیل میشه و بزودی مامان.میشی🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دلارام جان خیلی برات خوشحالم...انشاءالله کلی جنین.عالی برات تشکیل میشه و بزودی مامان.میشی🌸🌸

ممنون عزیزم.خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه.با دعاهای شما دوستان مطمئنم خیلی زود منم مامان میشم

سلام عزیزم فکر کنم جواب داده بودم  عزیزم کلی مامان داشتیم با همین گرید های b و C  اصلا ا ...

بله جواب دادی گلم ولی این فکروخیال لعنتی دست ازسرم برنمیداره مرسی عزیزم🙏😘

انشالله خدا کمک کنه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ممنونم الهامی‌جون ان شاالله خودت و همه ی مامانا به سلامتی فندقاتونو بغل بگیرین.و قسمت تک‌تک منتظرا ش ...

مامان شدنت مبارک عزیزم انشالله به سلامتی و دلخوش برای منم دعا کن عزیزم😍

جدی، پس همون واژینال بذار ولی مرتب پد عوض کن سرفه هم با خیال راحت بکن ربطی نداره به اون کنجد ها کوچ ...

ممنون عزیزدلم 

چشممممم 😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم مطبتونو خوندم آن شالله به حق امام حسین با همین انتقال مادر میشید، آمین 

عزیزم بعد بیهوشی درد نداشتید و میتونستید فعالیت عادی داشته باشید؟  کلا چقدر زمان برد؟  پس هر سوال وی درمورد وضعیت تخمک و اسپرم بپرسیم بهمون جواب میدن؟؟؟

عزیزم خیلی خوشحال شدم مطبتونو خوندم آن شالله به حق امام حسین با همین انتقال مادر میشید، آمین  ...

چرا درد که داشتم که شیاف بهم دادن البته دردش اون طور زیاد زیاد نبود.بعضی ها حالت تهوع هم داشتن اما من نداشتم.وقت دسشویی رفتن هم زیر دلم تیر میکشه.توالت فرنگی راحت تر.سه تا سرم بهم زدن فکر کنم برا هایپری.فعلا رژیم رو دارم رعایت میکنم و یه شربت هم دادن بهم فکر کنم برا  هایپری هست.و اسید فولیک و شیاف اندومترین.تا دوشنبه برم آزمایش رو.بعد بیهوشی هم عادی بودم راحت راه میرفتم.شوهرم که کلی تعجب کرده بود.باید برین با قسمت جنین شناسی صحبت کنین.جنین شناسی که ما باهاش صحبت کردیم خانم کریمیان بود.خیلی مهربون بود و کلی بهمون آرامش داد.زمان بردنش که نمیدونم دقیقامن چون زودتر از همشون آمپول آزادسازی زده بودم اولین نفر رفتم اتاق عمل فکر کنم نه و نیم یا نه و چهل دقیقه بود.ولی تا یازده و ۴۵ دقیقه همچنان تو بخش بودم.داروها رو که شوهرم گرفت برام توضیح دادن بعدش هم مرخص شدیم رفتیم پیش جنین شناس که درمورد اسپرم ها بپرسیم.ولی کلا عملش ربع ساعته.زیاد طول نمیکشه

واااای زهرااااا جون مامان شدنت مباااااارک خیلی خوشحاال شدم انگار همین دیرووز بود این سوالو پرسیدی ز ...

وقت فریز گفتن دوتا سی یه بی.وقت انتقال نوشته بودن بی و ای

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸