2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان ، از خاكستري خبري نشد ؟ زايمان كرد خبر داد از خودش ؟

عزیزدلم من چهارشنبه ساعت ۷/۳۰ صبح اولین نفر توی بیمارستان سز اورژانسی شدم و بالاخره دختر خوشگلمو بغل‌ گرفتم.چه حس عجیبیه مادر شدن

لحظه ی دیدن و بغل‌گرفتنش با هیچی‌قابل مقایسه نیست.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا شه این حال خوب.ممنونم که به فکرم بودین❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر بله می‌خوام برم یزد مشکل اصلیمون اسپرم ضعیف همسرمه ۲ بار شهر خودمون و۱بار تهران انجام دادم ...

ان شاالله که خیلی زود نتیجه میگیرین‌گلم و تیکر‌بارداریتو میبینم اینجا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام.عزیزم...قدمش مبارک...انشاءالله صحیح و سالم زیر سایه پدر و مادربزرگ شه😍😍😍 حتما بگو برات شیاف ...

عزیزدلم بیمارستان شیاف نمیذاشتن البته اولش نذاشتن برام.دوتا گذاشتن درکل

میگفتن باید این دردا رو‌بکشی تا رحم جمع بشه.خداییش سخت بود ولی گذشت

امروز خیلی بهترم

ولی سردردهای بعد بی حسی رو دارم متاسفانه‌اونم تقصیر خودم شد چون سرمو بالا میاوردم نی نیو ببینم همش و حرف میزدم.بهم‌گفتن مایعات زیاد بخورم و نسکافه اینا

ولی نمیدونم چرا شیاف نمیدادن

بهم میگفت مسکن تاثیر میذاره توی شیرت...ولی شیاف دادن بهم برای توی خونه.اسید فولیک و اهن و قرص اینا برای جلوگیری از عفونت...امپول‌هم بهم دادن گفت برای جلوگیری از لخته شدن خون انوکساپارین ۴۰۰۰ داده!یخچالیه این امپول؟بیمارستان همه چیش خوب بود گلم‌‌راستی دکترتو هم دیدم😍 روز ترخیصم دکترم نتونسته بود بیاد ببینتم به‌جاش خانم دکتر قاسمپور رو فرستاده بود منو دید وضعیتمو پرسید و اینا...ان شاالله خودت و همه مامانا به سلامتی زایمان کنین و قسمت منتظرا شه

سوال چیزی داشتی بپرس گلم

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 تبریک ویژه انشاله دردت هم کم میشه و شب یادت میره😉طوری که دلت نزدیکی میخواد ...

عزیزدلم اسمشو گذاشتیم دلسا خانم

مرسی فداتشم ان شاالله قسمت خودت شه دوباره

مباااارکه عزیزمم،ان شاالله قدم نی نی براتون پر از خیر و برکت باشه.🤗🤗🙏🙏⚘⚘⚘ ان شاالله حال خودتم خ ...

ممنونم گلم.ان شاالله قسمت همتون شه‌خیلی زود تجربه کنین این روزای منو

به یاد همتون بودم و هستم

وااااااای خدایا بیچاره ها چه وحشتناک نه والا نمیدونم اصلا جریان چیه، آخه رحم رو از قسمت قدامی تحتان ...

اون بنده خدا انگار چسبندگی روده و رحم داشته دکتر متوجه نشده روده اش پاره شده. بعد زایمان هرچقد میگفت درد داره میگفتن درد واسه سزارین هست طبیعی هست تحمل کن بعد ۵ روز دیده درد بهتر نمیشه رفته بیمارستان چکاپ کردن گفتن مدفوع تو شکم پخش شده شکمش پر عفونت هست باید فوری بره اتاق عمل که انگار تو اتاق عمل فوت شده

عزیزدلم بیمارستان شیاف نمیذاشتن البته اولش نذاشتن برام.دوتا گذاشتن درکل میگفتن باید این دردا رو‌بکش ...

ای جووونم دلسا خانوووم😍😍😍عزیزم.خیلی خوشحالم ک.خیالت راحت شد وبسلامتی زایمان کردی...نه گلم اونکساپارین یخچالی نیست تو دمای محیط بذار ترجیحا جای خنک ولی یخچال نباید بذاری...

دیروز امدم بیمارستان برا کمسیون ک سوال بپرسم ک گفتن مدارکتو اماده کن سشنبه بیا...تو بخش زنان هم امدم...اینیقد دلم.میخاست ببینمت ولی نمدونستم کدومشونی😁کلی سوال تو.خصوصی ازت پرسیدم🙈🙈بعدفرصت کردی جواب بده گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم منم توو سیکل آی وی افم،آمپولام فردا تموم میشه.یکشنبه هم به امید خدا پانکچر دارم.شما از کی شروع ...

ان شاالله عمل خوبی داشته باشی و کلی تخمک عالی داشته باشی و همه اشم جنین با کیفیت بشن.الهی آمین