2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
عزیزم تو رو خدا بد برداشت نشه گلم هر سوالی داری بپرس  ما هم دوست داریم هر چه زودتر شروع کنی و ...

نه عزیزم اصلا بد برداشت نکردم اتفاقا خیلی خوشحالم دوستایی مثل شماها دارم که کمکم می کنین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز بی نهایت حالم خرابه اونقدر ضربان قلبم بالاست که هر لحظه میگم الان هاست از دهنم بزنه ...

عزيزم به خدا به اينا نيست كه ترشح داشته باشي حامله اي !

ميدونم سخته آروم باش قرآن بخون ناد علي بخون 

انشاالله يكشنبه با يه بتاي تپل خوشحالمون كني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم نگران اینم آخه قبل پریود ترشح داشتم😣😣می تزسم پریود شم😣😣

انشاالله مامان شدي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اگر همراه با ال دی هست برای القای حالت یائسگی به رحم و تخمدان هست تا داروهای تحریک تخمدان یا داروهای ...

نه با ال دی نداده،فقط همین آمپول رو امشب دارم،یکشنبه پانکچرمه.

راستی شما راجع به عوارض این آمپول چیزی میدونین؟؟؟

در موردش میخوندم که انگار باعث پوکی استخوان میشه😑

نه با ال دی نداده،فقط همین آمپول رو امشب دارم،یکشنبه پانکچرمه. راستی شما راجع به عوارض این آمپول چی ...

عزیزم میدونی ماها چقدر باید آمپول بزنیم؟ من تا حالا یه بارم نرفتم عوارض هیچکدوم از قرصا یا آمپولایی که داشتمو ببینم چون در هرصورت مجبورم استفادشون کنم حالا عوارضشونو بدونم جز اینکه اعصابمو خراب کنه هیچ سود دیگه واسم نداره که

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم میدونی ماها چقدر باید آمپول بزنیم؟ من تا حالا یه بارم نرفتم عوارض هیچکدوم از قرصا یا آمپولایی ...

درسته،راست میگی.منم نمیخواستم عوارضش رو بخونم سرچ کردم ببینم برا چیه،عوارضش رو هم دیدم.

واقعا هم همینه،ماهایی که پا توو این مسیر گذاشتیم،خیلی سختی ها رو به جون خریدیم و میخریم

خواهش ميكنم اره عزيزم واژينال همينطوريه  تو ٢٠دقيقه اثر ميكنه شياف بعد هر چي مياد بيرون طبيعيه ...

اره اتفاقا همینکار میکنم 

بعد هربار گذاشتن لباس عوض میکنم 

ممنونم عزیزدلم 

منو از نگرانی دراوردی 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اره اتفاقا همینکار میکنم  بعد هربار گذاشتن لباس عوض میکنم  ممنونم عزیزدلم  منو از ...

خواهش ميكنم عزيزم 🌹🌹

خوشبحالت دکتر من بعداز انتقال اصلاااا شیاف نمیده فقط میگه آمپول، شیاف بهتره دیگه استرس آمپولو نداری

اتفاقا دکتر منم ب امپول اعتقاد داره 

ولی گفت چون مریض ها مدام ناله میکنن از دردش شیاف دادم

۳ روز درمیون درعوض امپول میزتم 😁

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
گلم اسم شیافت چی هست؟  منم اوایل واژینال میذاشتم سیکلوژست، بعدش اذیت شدم تا الان دارم رکتال می ...

اسمش fertigest پروژسترون هست 

گفت اگه خارجی پیدا کردین روزی دوتا 

ولی اگه ایرانی بود روزی ۳ تا 

ک خارجی نبود ایرانی پیدا کردیم فقط