2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
ای گفتی 

بیخیال.اصلا به این چیزا فکر نکن.من موارد مهم تری هست که نگرانشونم.هر چند دیدم مثبته ولی یه دل نگرانی هایی دارم که نمیتونم نگرانشون نباشم.پوچی تخمک آخرین گزینه ی من برای نگران بودنه. ان شاالله که شما با همون بار اول باردار میشین

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟😕😕 من فکر میکردم تخمک پوچ نمیشه.فقط فولیکوله که پوچ میشه.یعنی بعد از پانکچر باید نگران پوچی تخ ...

دلارام جان کل سیکل استرس داره، بعد از + شدن استرس داره، تا زایمان 

الان بخوام لیست کنم چه خطراتی هست هیچ کس باردار نمیشه و دنبال درمان نمیره، دیدی اغلب متخصص های زنان سریع حامله میشن و فقط اغلب یکی بچه ميارن به خاطر همین چیزاست 

به نظرم چون بارداری از اول خلقت بوده، پس سیستم توکل به خدا بیشتر جواب میده عزیزم

نگران نباش عزیزم فقط خدا باید بخواد، تخمک و اسپرم ضعیف و قوی بهانه است،

ان شاالله مامان میشی عزیزم هر شب برای شما و دوستان، خصوصا اونهایی که شرایط شبیه شما دارن کلی دعا میکنم تا اونجا که ذهنم یاری بده اسم میارم، چون می فهمم خیلی نگرانی دارین به خاطر تجارب قبلی

پانکچر و تو همون مرکز انجام میدن یا بیمارستان؟  تو ابن سینا بعده تکمیل پرونده که کامل میشه می ...

شما آزمایشات لازم رو دادی؟پاپ اسمیر؟ عکس رنگی؟آزمایشات اولیه ؟ 

من رویان میرم .وقتی دکتر شوهرم نامه دادن که میکرو کنیم برام یسری آزمایشات نوشتن و تست پام اسمیر و یه تست دیگه هم بود که یادم نیست.گفتن دوم سوم پریودی برات نوبت میزنیم جوابشون آماده بود و همه چی اوکی بود سیکل رو برات شروع میکنیم

شما آزمایشات لازم رو دادی؟پاپ اسمیر؟ عکس رنگی؟آزمایشات اولیه ؟  من رویان میرم .وقتی دکتر شوهرم ...

من همه چیم اکیه دکتر مردان باید نامه میداد که افتاد یکشنبه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شما آزمایشات لازم رو دادی؟پاپ اسمیر؟ عکس رنگی؟آزمایشات اولیه ؟  من رویان میرم .وقتی دکتر شوهرم ...

من مشکلی نداشتم عکس رنگی ننوشت چون بچه دارم و برای تعیین جنسیت دارم اینکار و می کنم فقط شوهرمم باید دکتر مردانش یه ورق میداد که بریم برای تکمیل پرونده اون بهمون نگفتن نمی دونستیم بخاطر این طول کشید 

تو همون مرکز انجام میشه گلم شما تلاشت رو بکن، دیگه اگر نشد این ماه حتما یه مصلحتی هست

بله حق با شماست ببخشید همش سوال کردم 

مرسی وقت گذاشتین😙😙

من همه چیم اکیه دکتر مردان باید نامه میداد که افتاد یکشنبه

خب دیگه احتمالا همون یکشنبه سونو میشی و داروهات شروع میشه.شما همونی هستی که تعیین جنسیت میخواستی؟

من مشکلی نداشتم عکس رنگی ننوشت چون بچه دارم و برای تعیین جنسیت دارم اینکار و می کنم فقط شوهرمم باید ...

آخه میدونی منم مشکلی نداشتم.عکس رنگی که داشتم.گفتم باید آزمایش خون و آزمایش هورمونی و تست پاپ اسمیر و یه تست دیگه حتما باشه تا سیکل رو برات شروع کنیم.نمیدونم اما فکر نکنم به بچه داشتن یا نداشتن ربط داشته باشه.البته اگه همه اینا رو داری که مشکلی فکر نکنم باشه و سیکل رو برات شروع کنن.

آخه میدونی منم مشکلی نداشتم.عکس رنگی که داشتم.گفتم باید آزمایش خون و آزمایش هورمونی و تست پاپ اسمیر ...

نه من همه کارا و که گفت کردم اخه مریض خود دکتر بودم تو مطبشون بخاطر اینکار اومدم اینجا 

فقط باید دکتر مردان نامه بده که تکمیل بشه

دلارام جان کل سیکل استرس داره، بعد از + شدن استرس داره، تا زایمان  الان بخوام لیست کنم چه خطرا ...

این یکی دو روز خیلی دلم‌پر بود.کلی نوشته بودم که بفرستم اما بیخیال شدم.این حرفا فقط باعث انرژی منفی به خودم و شما میشه.ولی خالی شدم ها😀 .با اجازتون رفتم تو حمام که شوهرم نبینه کلی گریه کردم تا کامل سبک شدم.فکر کنم اثر داروهاست.همش دلم گریه میخواد.

نه من همه کارا و که گفت کردم اخه مریض خود دکتر بودم تو مطبشون بخاطر اینکار اومدم اینجا  فقط با ...

خب خدا رو شکر.امیدوارم هر چه زودتر بری تو سیکل.ولی اگه هم نشد ناراحت نشو.من خودم بعد از اون پانکچرم هم کلی عجله داشتم که زودتر برم تو سیکل دوباره.ولی خب تا الان طول کشید که اتفاقا بهتر هم شد هم شوهرم تونست تغیه شو بهتر کنه هم هوا خنک تر شد و هم کلی وزن کم کرد شوهرم.تو این مدت حتما اسپرم ها هم بهتر شدن