2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان چرا به چیزای بد فکر می کنی عزیزمممم اصلا اینطوری فک نکن

چمیدونم من اصلا استرس نداشتم از وقتی میکرو رفتنم جدی شد .....

امیدوارم همه بدون دردسر نی نی های سالم بیارن و زودی مامان بشن😍😍🤗🤗

شرمنده سونوی اخر چندمین روز پریودی میشه شرمنده؟

بستگی داره به بدنت و واکنشش و همچنین نوع سیکلی که برات انتخاب کردن.من چون یه کیست داشتم و مجبور بودم چهار روز بوسرلین رو ادامه بدم طول کشید.برا من سونو آخر شد ۱۷ سیکلم ..دفعه قبلی سیکل کوتاه داشتم ده سیکلم‌پانکچر شدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
چمیدونم من اصلا استرس نداشتم از وقتی میکرو رفتنم جدی شد ..... امیدوارم همه بدون دردسر نی نی های سال ...

ایشالا زودی میای میگی وای من باردارم عزیزم

کدوم مرکز میرین شما؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اگه اون خانم نمیگفت اصلا استرس نداشتم 😑😶🤔

ببین گلم همه ما از این چیزا ممکنه به گوشمون بخوره، ولی قرار نیست همه اون مشکل رو پیدا کنن 

الان آرامش روحی از همه چیز برات بهتره، ان شاء الله مامان میشی عزیزم

سلام عزیزم پوچی تخمک با پوچی فولیکول فرق داره  بله ممکنه فولیکول پوچ باشه

جدی؟😕😕 من فکر میکردم تخمک پوچ نمیشه.فقط فولیکوله که پوچ میشه.یعنی بعد از پانکچر باید نگران پوچی تخمک  هم باشیم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دکترای زنان تا چه ساعتی تو مراکز هستن و ویزیت می کنن؟

روزهای تعطیل تا 1 هستن رویان،البته روز پانکچر خودم هم تعطیل رسمی بود یادمه تا 4 اتاق پانکچر دکتر داشت

بقیه جاها رو نمیدونم

منظورم اینه اگر رفتی گفتن دکتر نیست یه سر به بخش پانکچر بزنی

روزهای تعطیل تا 1 هستن رویان،البته روز پانکچر خودم هم تعطیل رسمی بود یادمه تا 4 اتاق پانکچر دکتر داش ...

پانکچر و تو همون مرکز انجام میدن یا بیمارستان؟ 

تو ابن سینا بعده تکمیل پرونده که کامل میشه می تونی بری برای شروع بعد یکشنبه از شوهرم میاد که نامه بده که تکمیل پرونده بشه چون دوماه گذشته بود باز آز گرفتن که شوهرم مشکلی نداشت و فقط می خوام بدونم صبح یکشنبه من برم به دکتر بگم دارو بده و شروع کنه سیکل و انجام میدن یا میگن شما هنوز پروندتون کامل نیست؟ اخه شاید عصر بشه کترای پرونده که دکترا میرن واییی خیلی اعصابم خورده چرا اینطوری میشه آخه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود