2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
دکترت گفته بود از ۳ پری ؟؟ 

دكترم گفت اول تا ٣بيا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که گفتی، حتما منم ميگم سرنگ رو

عزيزم با سرنگ خوب شماره ٣بزن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اخه تو بارداری ناموفق سابقم دیده بودم 😞من امروز اصلا نمیدونم سرما خوردم یا چی هس دمای بدنم خیلی بال ...

عزیزم.سیستم بدن.ک.همیشه یک جور نیست..به گذشته ها فک.نکن یه نفر میتونه چنتا بارداری متفاوت داشته باشه...دمای بدن.هم بخاطر داروها میره بالامعمولا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم خيليا بعد انتقال برگشتن شهر خودشون  ميوه هم هر چي دوست داري بخور گلابي خيلي خوبه واسه يب ...

فدات عزیزم ممنون ❤❤❤❤

لااقل شما جواب دادی😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
وای دکتر منم همینو گفت

عزيزم حالا يكشنبه صبح زود زنگ بزن مركز اگه گفتن بيا برو 

فدات عزیزم ممنون ❤❤❤❤ لااقل شما جواب دادی😍

خواهش ميكنم گلم 

هر سوالي  داشتي بپرس🥰🥰🥰

سلام به همه بچه ها سرویس کالسکه تهران کجا داره قیمتش مناسب باشه؟

چرا انقدر خارجیا گرونن ۵.۶.۷ تومان😣🤐😰

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم منم واژينيسموس داشتم  عكس رنگي رو با بيهوشي ابن سينا انجام دادم  عمق رحم هم موقع پ ...

خدا رو شکر عزیزم دلم رو خوش کردی خدا خیرت بدهههه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
سلام به همه بچه ها سرویس کالسکه تهران کجا داره قیمتش مناسب باشه؟ چرا انقدر خارجیا گرونن ۵.۶.۷ تومان ...

عزيزم خيلي از فروشگاه ها ايراني داره با قيمت مناسب مثل فروشگاه آقا بزرگ تو فدائيان اسلام 

خدا رو شکر عزیزم دلم رو خوش کردی خدا خیرت بدهههه

عزيزم حتما بگو واژينيسموس داري 

من حتي انتقالم هم با بيهوشي بود 

خواهش ميكنم 🌹