2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
منظورت لکه بینیه؟ شاید ده روزی یک بار ، همراه ترشحاتم ، رنگ قهوه ای میدیم. ولی هر وقت که یا خسته م ...

اره منظورم همون لك بيني 

فكر كنم واسه شما همون ترشحات هماتوم باشه 

من دارم هنوز خيلي ميترسم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها من امروز لكه خون ديدم ، چي ميتونه باشه؟ دارم از نگراني ميميرم... خيلي هم امروز سر گيجه ...

عزيزم شايد هماتوم داري مثل من 

خيلي بايد استراحت كني بيشتر دراز بكش 

با  دكترت مشورت كن شايد شيافت رو زياد كنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی دلم گرفته دوستم .دروغ چرا خیلی خیلی ناراحتم و بی حوصله و دائمم حالت ترش کردن معده دارم با ...

عزيزم منم وزن كم كردم دركت ميكنم 

ولي الكي غصه نخور زينب جون و مرجان جون خيلي از  دوستان سلفري دادن خدارو شكر ني ني هاشون سالم 

توروخدا خودت رو نارزحت نكن

تازه منم هفته ديگه غربالگيري دارم نميدونم شايد واسه من سلفري لازم بشه يا نه

خطرناك نيست؟ الان دكتر نيست كه اگه خطرناكه برم بيمارستان؟

چقدره من خونریزی قشنگ داشتم همین و گفت بهم دکتر💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
قربونت برم، مچکرم❤❤❤

خدانكنه عزيزم ❤️

خوب عزیزان  دلم  من امروز  رفتم  رویان واسه  دومین  انتقال  صبحون ...

عزیزم ان شالله که دو قلو باردار میشی،    

منم رویان میرم چندتا سوال چند روز قبل پانکچر شدید؟ سیکلتون لانگ بود؟  از پری آخر تا روز پانکچر چند بار و با فاصله چند روز سونو شدید اینو چون شاغلم میپرسم؟؟  برای بعد عز انتقال بهتون آمپول پروژسترون دادن یا شیاف؟؟؟  

قربونت عزیزم..انتقالم فریز بود..نه ال دی و دیفرلین نداشتم

پس به نظرم فرتيل سي ام براي سيكل نچرال جواب بده نه براي كسي كه با ال دي و ديفرلين يائسه موقت شده درسته؟! نهايت دوهفته مونده به انتقال بايد مصرف كنه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
زینبی بیا سوال دارم😊امپول پرولوتن واجبه؟ برا من نوشت من نگرفتم یعنی چی ما دیگه مثل بقیه هستیم چرا ...

عشقم پرولوتون برای جلوگیری از زایمان زودرسه...نگران نباش بزن.من دوسه هفته پیش با یکم پیاده روی دل درد و انقباضای بدی گرفتم با پرولوتون خداروشکر بهتر شدم...

عزیزم آزمایش های ایمنی که گفتی 500 شد کجا انجام داده بودی؟

عزیزم  من  اردیبهشت  دادم  دقیقا  یادم  نیست  ولی آزمایشگاه دانش تو خیابان  فلسطین 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم ان شالله که دو قلو باردار میشی،     منم رویان میرم چندتا سوال چند روز قبل پانکچر شد ...

مرسی گلم  ایشالا قسمت  همه  منتظران   من بهمن  ماه  پانکچر شدم  هایپر  شدم ۹ تا جنین  داشتم  که   اولین  انتقالم  اردیبهشت  ماه بود که  نشد و ۲ تا از بین رفتن  ۵ تا موند  که انسری  انتقال  دوم  گفتم  ۵ روزه  می خوام  که انتقال  دادم  امروز  توکل  به خدا 

و من  منم  شاغلم  چون رویان  دور بود  و از اول مطب دکتر خانم  تهرانی  نژاد میرفتم تو میدون ولیعصر   بیشتر سنو  کارام  تو مطب بود  فقط واسه  چند روز به پانچر  رفتم  سنو   واسه انتقال   همین  طور  همش  مطب رفتم  واسه  چند روز  مونده  به انتقال  رویان  رفتم  دوباره  یه سنو  کرد 

آمپول عزیزم  هم بار اول  هم  اینسری  و روزی  ۴ تا  استرادیول 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها شما هم بعد انتقال،  استراحت نداشتید؟ من هی میخوام بلند شم برم غذا درست کنم یا برم بیرون . فردا برم سر کار؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین