2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046100 بازدید | 684498 پست
سلام گلم.نه امروز هم رفتم بیمارستان موفق نشدم کارمو پیش ببرم.فردا میرم مطب دکترم ببینم تاریخ دقیق کی ...

منم میخواستم دیگه صدات بزنم که خودت مثل بچه های خوب اومدی.

آن شاالله به سلامت فارغ شی و نی نی خشگل ر بغل بگیری

اسم نی نی چیه؟نامدارباشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرجان جون شما از وقتي هماتوم داشتي تا الان ترشح داشتي  ميخوام بدونم الانم داري ؟

منظورت لکه بینیه؟

شاید ده روزی یک بار ، همراه ترشحاتم ، رنگ قهوه ای میدیم.

ولی هر وقت که یا خسته میشدم یا راه زیاد میرفتم یا مثلا میرفتم با ماشین تهران و ......

تا شنبه ، که صبح تا ظهر رفتم پیش دبستانی پسرم نشستم. بعد از ظهرم رفتم سونو یک کم فشار داد ب نظرم.

و گفت هماتومی نیست.

اما شبش باز لک دیدم .کم هم نبود.

البته گفت جفت یکیشون سر راهیه و احتمالا اگر لک داشته باشی از اونه ، 

حالا نمیدونم اون‌لک واسه چی بود. 

ته مونده هماتوم ، جفت سر راهی. !!؟؟ 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اونجا سخت نوبت میدم برای بار اول فرق می‌کنه چه وقت بری اول یا آخر پریودی

والا من ک سختی برا نوبت گرفتن نداشتم قبلا ک ۶:۳۰صبح میرفتی نوبت پای دستگاه الان فک کنم اینترنتی هم داشتم منم ک پرونده داشتم نیاز ب نوبت نبود

قاصدك جون الكي واسه سل فري استرس نگير ديشب يه برنامه بود در موردهمين ميگفت خيلي از آزمايشگاه ها و د ...

خیلی خیلی دلم گرفته دوستم .دروغ چرا خیلی خیلی ناراحتم و بی حوصله و دائمم حالت ترش کردن معده دارم با وجودیکه چیزی نمیخورم وزن کم کردم که حتی گرمی زیاد نکردم .

آهان بسلامتی.مشکلتون چیه ؟

فدات عزیزم ...خودم که عکس رنگی انداختم حتی لاپارا و هیسترو تشخیصی هم شدم خداروشکر مشکلی نداشتم نمی دونم دیگه 😓شوهرمم که از نظر دکتر اوضاش اونقدری خوب هست که به آی یو آی جواب بده اما از نظر خودم خیلی ضعیفه 🤐حالا دکتر گفت بیا قبل میکرو شانستو امتحان کن انقد اصرار نداشته باش به میکرو 

وای جیگر....فرشته تو هم بسلامتی داره میاد....طبق عادت 😉موقع زاییدن و شیر دادن سهم دعای ما رو یادت ن ...

سلام مهربونم خوبی؟اره به امید خدا چیزی نمونده تا بغل گرفتنش.حس عجیبیه.امیدوارم خدا این لحظه های ناب رو قسمت تموم منتظرا کنه.من هیچوقت دوستامو یادم نمیره.برای تک تکتون هرلحظه دعا میکنم.ان شاالله به زودی مامان شدن خودت و بقیه ی دوستامون❤

حق با شماست باید هرلحظه به خودم یاداوری کنم که چقد سخت به دستش اوردم 😍 ممنونم بخاطر حرفای قشنگت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم میخواستم دیگه صدات بزنم که خودت مثل بچه های خوب اومدی. آن شاالله به سلامت فارغ شی و نی نی خشگل ...

ممنون عزیزم خوبی سهیلا جون؟ان شاالله قسمت خودت شه خیلی زود مامان شی گلم.اسم چندتا انتخاب کردیم ببینیم تا یه هفته ی دیگه قطعی کدومش‌میشه🤣بچم هنوز اسم خاصی نداره دورش بگردم

یک ننه بابای مشکل پسندی داره😣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات عزیزم ...خودم که عکس رنگی انداختم حتی لاپارا و هیسترو تشخیصی هم شدم خداروشکر مشکلی نداشتم نمی د ...

ان شالله که بزودی یه نی نی خوشگل و ناز بیاد تو دلت 😍

میشه برای مادر شدن همه منتظرا یه صلوات بفرستین😍🙏
عزيزم ٢٩٩ تومن گرفتم  فكرنكنم دونه اي بدن بقيه واسه خودم رو دادم به يه بنده خدا وگرنه واست مي ...

قربونت برم، مچکرم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها من امروز لكه خون ديدم ، چي ميتونه باشه؟ دارم از نگراني ميميرم... خيلي هم امروز سر گيجه ...

بچه ها ميشه بگين من چيكار كنم؟ لك قهوه اي بود تقريبا بزرگ!! زنگ هم ميزنم ابن سينا كسي جواب نميده... من نگرانم خيلي. پاشم برم بيمارستان

آره عزیزم. شمام هر دو لوله؟ 

بله متاسفانه، با لاپاروسکوپی فهمیدم که نتونستن بازشم کنن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...