2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوش اومدی، ان شاء الله شما هم زود مامان بشی

ممنون ایشالله منم اینجا خبر مامان شدنم بدم 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهرحال ممنون ک گفتي 

خواهش ميكنم 

انشاالله زود زود مامان بشي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
[QUOTE=108464317]سلام عزيزم خدارو شكر كه همه چي خوب بوده 🥰جنسيت به      ممنونم عزیزم ...

تبريك ميگم انشاالله خدا گل پسرتو حفظ كنه 

انشاالله به موقع و سالم بغلش كني

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرکز ناباروری دولتی یزد یه تومن تخمک کشی یه تومن انتقال و فریز دوتا جنین هشتصد نمونه گیری از بیضه هم ...

اونجا سخت نوبت میدم برای بار اول فرق می‌کنه چه وقت بری اول یا آخر پریودی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم اگر اونجا نتیجه گرفتی همون جا برو، چون سیستم اونجا یک دور برات جواب داده، مرکز عوض نکن گلم&nbs ...

خیلی گرون شده

تازه اون موقع شوهرم بیمه تکمیلی داشت ۸۰ درصدشو میدادن

الان شرکت جدیدش بیمه تکمیلی نداره🤕

عزیزم من الان که ماه 5 هستم خارش شبانه دارم اغلب، اون اوایل فقط یه بار هفته 8 بدنم دونه زد

من تازه  امروز یازده روز خارش شبانه دارم گاهی دونه میزنه .. خدا کنه باردار باشم بچه هام سالم خارش تحمل میکنم

خدایا رو شکرت 
سلام گلم.نه امروز هم رفتم بیمارستان موفق نشدم کارمو پیش ببرم.فردا میرم مطب دکترم ببینم تاریخ دقیق کی ...

وای جیگر....فرشته تو هم بسلامتی داره میاد....طبق عادت 😉موقع زاییدن و شیر دادن سهم دعای ما رو یادت نره🤗😍

تو رو خدا وقتی بچه اومد یادتون نره چه راه ها که نرفتیم برای بدست اوردنش پس سر هر چیز الکی اعصاب خودتون رو نریزید به هم.....سر خوردن نخوردنش سر شیطنت کردنش و....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مصرف دارو بعد از انجام انتقال جنین:

هورمون پروژسترون نقش مهمی در لانه گزینی جنین در رحم و تداوم بارداری دارد. این هورمون از طرفی باعث استحکام لایه‌های رحم شده و از سوی دیگر انقباضات رحمی را کاهش می‌دهد. لذا تزریق پروژسترون و استفاده از شیاف واژینال آن باید به طور منظم، با دستور پزشک در طول بارداری ادامه یابد. پس از انجام دومین آزمون بارداری در صورت اطمینان کامل از عدم وقوع حاملگی لازم است مصرف آن با دستور پزشک قطع شود.

@microinjection

ویتامین D3:

ویتامین D در تولید تخمک های با کیفیت در تخمدان همان قدر مؤثر است که در القاء جنین در رحم تقریبـا ۲۰ng/ml

ویتامین D در خون می تواند سطح مناسبی از هورمون را تشکیل دهد زنانی که دارای میزان کافی ویتامین D در خون هستند دو برابر بیشتر از آنانی که دچار کمبود ویتامین D هستند شانس باردار شدن دارند در واقع سطح کافی این هورمون احتمال تولید جنین خوب را افزایش می دهد.

این ویتامین نقش اساسی در متعادل کردن هورمون های جنسی در زنان و نیز بهبود شمار اسپرم در مردها ایفا می کند در واقع میزان هورمون های جنسی استروژن وپروزسترون را در زنان افزایش می دهد و دوره های عادت ماهانه را تنظیم و احتمال بارور شدن را افزایش می دهد و در مردان نیز این ویتامین نقش اساسی را در رشد هسته هر یک از اسپرم ها دارد.

@microinjection

آره درسته  کلی سرچ کردم پشه آنوفل اومد 😂😂

خپ پشه هم نیش میزنه آمپول هم نیش میزنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.