2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فدات شم، زنگ كه زدم خانم اسم چندتا داروخانه رو تند تند گفت بعد بهش گفتم من متوجه نشدم يه داروخانه نز ...

هیچ اشکالی نداره 

هفته آینده دوباره زنگ بزن 

تو دستتم خودکار و کاغذ باشه سریع بنویس اسم داروخونه کفایت میکنه آدرسشو از نت دربیار بعدا

تلفن‌های سیزده آبان و هلال احمر ک دایم مشغولن 

شما ب همون داریان زنگ بزن 

فدات شم، زنگ كه زدم خانم اسم چندتا داروخانه رو تند تند گفت بعد بهش گفتم من متوجه نشدم يه داروخانه نز ...

راستی دیفرلین واسه چیه؟؟ 

و الان ک قراره توزیع بشه فرانسوی‌ش توزیع میشه؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی شما کلا دو هفته قبل انتقال مصرف کردید درسته؟؟  بنظرت وقتی میخوردی سنگین نبودی؟؟

بله دوهفته 

نه اصلا تازه من هميشه سردرداي بد داشتم كه خداروشكر وقتي اين كپسول روخوردم رفع شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دست گلت درد نکنه، یه بسته کامل باید بگیرم یا بگم 15 تا بهم میدن؟ آخه قیمتشو یجا زده بود 500، گرونه ه ...

عزيزم ٢٩٩ تومن گرفتم 

فكرنكنم دونه اي بدن

بقيه واسه خودم رو دادم به يه بنده خدا وگرنه واست ميفرستادم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان شیاف رو تا چه زمانی باید استفاده کرد؟ من الان بیشتر از یک ماه هست که روزی یکی میذارم. ۱۲ روز ...

مرجان جون شما از وقتي هماتوم داشتي تا الان ترشح داشتي 

ميخوام بدونم الانم داري ؟

سلام خوبین اره دیروز رفتم شکر خدا خوب سالم بود فقط یه سوال من روزای قبل پلهپله چپ که دارز میکشیدم سم ...

سلام عزيزم خدارو شكر كه همه چي خوب بوده 🥰جنسيت بهت نگفتن 

هروز بارداري يه شكليم 

مثلا من يروز  تخمدانام تير ميكشه يه روز اصلا 

يا بعضي وقتا دلدرد مياد سراغم بعضي وقتا طبيعي طبيعيم 

اصلا استرس نگير به خاطرش ني ني حالش خوبه خوبه 🥰🥰

ممنون چ خوب  ولی من شاید چون مشکل معده دارم هضمش برام سخت بود

ببين حتما بعد غذا بخور اونجوري حالت بد نميشه 

روزی یه دونه اش هم تو دو ماه برای زن و شوهر میشه 2 تومن حدودا !!! خدا آخر عاقبت هممون رو ختم به خیر ...

واقعا خدا به خیر کنه،من فکر میکنم اگر بخوام داروی خوب برای هر دومون بگیرم هزینش به اندازه خود میکرو بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان ، كسي از نگين جون خبر نداره دوستان ؟  همينطور الهامي ؟  @elhamiiiiiiiii &n ...

عزیزم خوبی؟

منم خیلی بفکر نگینم نمیدونم چکار کرد؟بچه رو نگه داشت؟یا سقط شد؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،