2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من به دكترم گفتم برام فرتيل سي ام بنويس گفت شما جنين داري و نيازي نيست اينو مصرف كني!  يعين وق ...

تارا جان فرایل آید رو معمولا برا کیفیت تخمک و‌تو سیکل پانکچر میدن اما فرتیل سی ام برا بهبود کیفیت اندومتر و‌ رحم هست و تو سیکل انتقال میدن ولی بازهم‌اگه دکترت این طوری گفته بیشتر تحقیق کن

تو‌نت هم‌مشخصه اش رو‌نوشته بهبود مخاط دهانه رحم و بافت رحم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان رفتم سرچ كردم گلوكوفاژ همون متفورمين هست شما مشكل تنبلي تخمدان داريد؟!

متفورين رو دكتر غدد بمن داد پرسيد سابقه بيماري قند توي خانوادتون هست كه جوابم منفي بود ولي پشت گردنمو نگاه كرد بعد گفت بهتره متفورين بگيري! گفت كمكت هم ميكنه كه وزنتو بياري پايين 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تارا جان فرایل آید رو معمولا برا کیفیت تخمک و‌تو سیکل پانکچر میدن اما فرتیل سی ام برا بهبود کیفیت ان ...

دوبار ازش پرسيدم دفه دوم گفت شما جنين نداري و لازم نيست مصرف كني همون اسيد فوليك و ب كمپلكس گفت كافيه! 

فرتیل سی ام برای زنان یک مکمل رژیم غذایی متعادل برای ترویج تولید سالم تخمک در رحم و افزایش مایعات بدن است که به مراتب باروری و ماندگاری تخمک را طولانی تر می کند. مواد تشکیل دهنده در FertileCM نیز نشان داده شده است که از انزال زن و حساسیت جنسی پشتیبانی می کند و رحم را تقویت می کند، که هر دو این ها می تواند شانس بارداری موفق را افزایش دهد.

ظاهرا هم روي كيفيت تخمك اثر ميگذاره هم كيفيت رحم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خب خدا رو شکر، خیلی عالیه، ان شاء الله تا آخرش خوب پیش بره من طول سرویکسم یهو از هفته 12 تا 15 خیلی ...

سلام زینب خانم .میگم من یه بارای وی اف کردم منفی شد.حالابه پیشنهادخودم میخام برم دکتروبگم برام لاپاراسکوپی کنه به نظرت تاثیری داره برامنکه شوهرم ضعیفه ومنم پلی کیستیکم؟

عزیزم داروخانه ملاصدرا رو یه سر بزن. آدرس : تهران - منطقه ۳ - ملاصدرا - نرسیده به چهارراه شیر ...

مرسي از لطفت 🙏😘تماس گرفتم متاسفانه نداشتن😔

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزيزم ديفرلين اصل فرانسويشو داروخانه دكتر بور بور تو ميدان ندا چيذر داره من هفته پيش گرفتم 

الان زنگ زدم متاسفانه گفتن تموم كرديم😕

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
الان زنگ زدم متاسفانه گفتن تموم كرديم😕

شرکت وارد کنند‌ اسمش شرکت دارویی داریان سلامت هست 

شمارشو از نت بگیر ببین کدوم داروخونه ها دارن 

بگو خیلی نیاز داری و توی سیکل درمانی 

سلام وقتتون بخیر من دیروز سنو دادم 13 هفته 6 روزه بوده امروز صبح یه کشو پرکتاب دارم بازکر دم بستم حالا همش توفکری نکنه خطرناک بوده باشه که هلش دادم سنگین بوده همش استرس دارم شکر خدا هیچ علایمی ندارم که کمردرد گرفته باشم یا لک ولی بازم میترسم تورخدا بگین بچه چیزیش نشده  بعد اگر برم بهداشت صدای قلبش میتونی برام بزاره