2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شما روزی چند تا خوردید عزیزم؟؟؟ 

روری دوتا عزیزمِِ یکی صبح یکی عصر....از دوم.پریودی تا روز قبل انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب جنین ی آمپول خارجیه ک تقریبا یک ربع قبل از انتقال توی همون اتاق انتقال بهم زدن 

به منم از بازوم پرستار یه آمپولی زد چند دقیقه قبل انتقال اما نشد بپرسم چیه. ممکنه همین چسب جنین باشه؟ 

عزیزم خیلی ناراحت شدم  گلم زنگ بزن 1490 اگر دکاپپتیل هم گیر اومد خوبه  آندومتریوز داری؟& ...

فدات شم آره آندومتريوز دارم البته ٥ ماه پيش لاپارا كردم

كلا الان هيچ كدومش نيس،ميگن از هفته ديگه ايراني -فرانسويش مياد بازار

ميخوان توليد اول رو ، رو ما آزمايش كنن😑

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام وقتتون بخیر من دیروز سنو دادم 13 هفته 6 روزه بوده امروز صبح یه کشو پرکتاب دارم بازکر دم بستم حا ...

عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته....

اصلا به دلت بد نده....قدیمیا هم کار میکردن  هم مهمونداری هم میزاییدن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آخ آخ منم حالت عادی نفرت داشتم از نوشابه الان نگم چه قدر دوست دارم ولی خوب مراعات میکنم فقط یکی دوبا ...

زينب جون منم اصلا نوشابه نميخوردم الان خيلي دوست دارم 😋

ولي ميگن بچه رو زشت ميكنه الكيه؟تو نت نوشته😁

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شرکت وارد کنند‌ اسمش شرکت دارویی داریان سلامت هست  شمارشو از نت بگیر ببین کدوم داروخونه ها دار ...

به قول زینب جون خیلی مهربونی که داروخانه پیدا میکنی که داروهای مدنظر رو داشته باشن. امیدوارم تو همین اوضاع طبیعی مامان بشی دوباره.        

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا عزیزم

بهم زنگ زدن از سینا که همه چی اکی بیایین تکمیل پرونده که برای سیکل می تونین شروع کنین امروز اومدیم میگن نه همسرتون باید از پزشک نامه کهواکی میدادن به ما نگفتن باز باید آز بده میگه دوماه گذشته چرا همون موقع نمیگن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
لیانا جان در مورد سرم اينتراليپيد سرچ کردم  کاربردهای زیادی داره، یکیش تزریق به نوزادان نارس ه ...

قربونت بشم زينب جون ممنوووون كه وقت گذاشتي خدا خيرت بده ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷