2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بهم زنگ زدن از سینا که همه چی اکی بیایین تکمیل پرونده که برای سیکل می تونین شروع کنین امروز اومدیم م ...

ایشالا که خیره عزیزم. از بس سربه هوان و شلوغه سرشون نصفه نیمه میگن همه چی رو. اصلا هم فکر نمیکنن خب این بنده خدا برنامه ریزی کرده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ایشالا که خیره عزیزم. از بس سربه هوان و شلوغه سرشون نصفه نیمه میگن همه چی رو. اصلا هم فکر نمیکنن خب ...

بخدااا حالا آز بده چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس خواهرانه میگم که دیگه وقتتونو هدر ندید و برید سراغ درمان پیشرفته تر،،،  به منم همشون میگفتن ...

آره دقیقا دکترا همش وقتو هدر میدن ممنون عزیزم

منم هر ماه منتظر معجزه خدام که طبیعی بشه ولی خب وقتش نیست انگار نمی دونم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنون عزیزم راستش واسه انتقال قبلیم خوردم که منفی شد.این دفعه اصلا یادم نبود که مصرف کنم..

سارای قشنگم خیلی بهت تبریک میگم. مبارکت باشه الهی. انشالله ۹ ماه رو به سلامتی و دل خوش بگذرونی یه همبازی خوشگل واسه دخترت بیاری. راستی ممنون که موقع قرآن خوندن هممون رو یاد میکنی و دعامون میکنی.

توی آخرین میکروم ک سال 94 بود من فرش انتقال دادم ک خداروشکر +شدم  الان میخوام از فریز هام انتق ...

خداروشکر😍😍فرش انتقال دادید استرادیولم داشتید چون دونفر بهم گفتن اونایی که فرش انتقال میدن استرادیول ندارن؟

بخدااا حالا آز بده چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد؟؟

آز چی باید بدن؟خون یا اسپرم؟ابن سینا آز بدن خیلی وقتا همون روز جوابشو میدن. بستگی داره چه آزمایشی باشه

نه عزیزم  داروي اصلی برای بالا بردن ضخامت رحم خود استرادیوله ک هورمونیه احتمالا ویتامین ای کم ...

ویتامین ای  و از چند ماه قبل بهتون دادن؟

آز چی باید بدن؟خون یا اسپرم؟ابن سینا آز بدن خیلی وقتا همون روز جوابشو میدن. بستگی داره چه آزمایشی با ...

اسپرم‌مسخره هااا 

یبار دادیم همه چی اکی میگه ۲ ماه گذشته باز تکرار 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سارای قشنگم خیلی بهت تبریک میگم. مبارکت باشه الهی. انشالله ۹ ماه رو به سلامتی و دل خوش بگذرونی یه هم ...

ممنونم عزیزم

ان شاء الله قسمت خودت و بقیه دوستای گلمون ❤❤ 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یکی 5 روز دو تا 3 روز... حالا نمی دونم کدوم ها گرفته، تو چند هفتته؟

من دوتا سه روزه انتقال دادم

۴ هفته و ۳ روزمه

چند روز بعد از ازمایش دومت رفتی سونو؟

اره سارا دقیقا علائممون مثل همه...اولش ک بی علامت بعدش حالتای پریودی..بتامون هم نزدبک ب هم...درد تخم ...

مرسی عزیزم 😊 ان شاء الله هرچی که به صلاحمه بشه 💙💖

صنم جان نمیدونم من قبلا کیست داشتم اما پریودام سر ساعت تشریف فرما میکردن. اگه نیومد به نظرم واسه این ...

لیلا جان اتفاقا خودم هم همینطور بودم با وجود کیست پریودام سر موقع بود.شاید به خاطر این داروهای تقویتی.مسافرتم البته داشتم.نمی دونم چی بگم. الانم برم دکتر اول می فرسته آزمایش خون بعد اگه منفی بود بقیه ی بررسی هارو می کنه.که اونم منفی خواهد بود چون بیبی چکی که استفاده می کنم خیلی دقیقه 

اسپرم‌مسخره هااا  یبار دادیم همه چی اکی میگه ۲ ماه گذشته باز تکرار

عزیزم آزمایش اسپرم زیر 2 ساعت جوابش آماده میشه تو ابن سینا. اینترنتی هم می تونی جوابش رو دریافت کنی. ولی بهتره همونجا بشینن جواب رو ببرن پیش دکتر. چون برای شروع سیکل میکرو جواب پزشک مرد و زن هر 2 باید تو پرونده باشه

فريماه جون خيليييييي ناراحت شدم اميدوارم خدا خودش دلت رو آروم كنه عزيزم ميشه بپرسم قبل و بعد انتقال ...

راستش فقط خواست خداست چون من خیلی رعایت کردم 3 روز فقط برای  غذا و دستشویی و نماز بلند شدم مابقی رو هم بیشتر ولو بودم و کار نمیکردم و prpکرده بودم 1ماه حدودا زیر شکمم رو با روغن سیاهدونه چرب کرده بودم و یک ساعت قبل انتقال کیسه ابگرم گذاشتا بودم غذاهامو سعی میکردم گرمی بیشتر باشه . خلاصه هر کار میتونستم کردم نشد که نشد فقط خودش باید بخواد