2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
سلام دوستان متاسفم که این چند وقت اخیر خوش خبر نبودم و این شاید اخرین پست من باشه. می دونم که این ...

من شنسدم بچه ۵ماهه رو گذاشتن تو دستگاه تا بزرگ شده

شاید بدنیا بیاد بهتر باشه براش ها؟؟

ناامید نشوووووو😭😭😭😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستان متاسفم که این چند وقت اخیر خوش خبر نبودم و این شاید اخرین پست من باشه. می دونم که این ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.با تمام وجود از خدا می خوام دخترتو حفظ کنه و صحیح و سالم بذاره توی بغلت

الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما کدوم کیلینیک رفتین ؟من دیر ازدواج کردم و اقدام که کردیم تیروییدیت گرفتم و کورتون خوردم و یکسال ع ...

من تبریزم.پارسال پیش دکتر دانایی رفتم.جهاددانشگاهی.ولی الان رویان اقدام کردم.منم دیر ازدواج کردم.دو سال پیش.دو بار شوهرم واریکوسل عمل کرد.هیچ فرقی نکرد.کاش همونموقع بدون عمل اقدام کرده بودیم.

خدایا شکرت  

وای عزیز دلم چ راه سخت و پرفراز و نشیبی رفتی 

اشک تو چشمام پرشد

و نمیتونم بگم درکت میکنم 

فقط میدونم خیلی خیلی سختی کشیدی 

برات آرزوی بهترینارو دارم آرزوی سلامتی 

انشاله خدا خودش برات جبران کنه 

ملیکا جان شما برای تغذیت برنامه ای داشتی دفعه قبل  دکتر طرازی با اینکه زیاد تمایلی ب طب سنتی ن ...

بله.سعی میکردم گرمی بخورم.شیره و ارده.همین سیاهدانه و عسل.عسل و دارچین.ولی خب نشد.امسالم دارم همینارو میخورم.تو خونه ورزشم میکنم.ولی میگن بهتر هوازی باشه.

خدایا شکرت  

از اقوام همسر منم پسرش هنوز شیش ماهش کامل نشده بود دنیا اومد الانم کلاس دوم دبستان 

انشاله خدا ب دلت نگاه کنه و خودش نگهدار فرشتت باشه

پرولاکتینم تنظیم شده. اگر باردار باشم بعد ۶ روز تاخیر ممکنه بیبی چک خارجی نشون نده؟ آخه قبلا روز ۱۲ ...

آره عزیزم ممکنه

کلا بیبی چک جوابش قابل استناد نیست واسه همین آزمایش خون میدن. حتما یه آزمایش بده

سلام عزیزم

انقدر ناراحت شدم که نمیدونم چی بگم..اخه چرا اینجوری شد!😭

از ته قلبم‌برات دعا میکنم که خدا خودش کمکتون کنه..الهی بگردم که خیلی سختی کشیدی تاالان...ان شاء الله گل دخترت سالم میاد بغلت..توکل به خدا😭💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

عزیزم ناامید نباش ایشالله خدا فرشته کوچولوت رو حفظ میکنه برات. غصه خوردن اصلا خوب نیست الان

کاش صبحا بری پیاده روی  راستی ژل رویال هم تو کیفیت تخمک اثر داره

صبحها با ماشین شخصی میرم سر کار.راهمم خیلی دوره.نمیشه پیاده برم.ژل رویال به نظرم خیلی بد مزه میاد.سال پیش خریدم.یه کم خوردم.ولی دیگه ادامه ندادم.الان از سال پیش مونده تو فریزر.

خدایا شکرت