2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب. به سلامتی ایشالا کلی تخمک تپل مپل و متعاقبا جنین و نی نی های سالم خدا قسمتت کنه همین بار عزی ...

تخمک زیاد ک فک نکنم داشته باشم چون ذخیرم 1/11 هست حالا خدا کنه جنین خوب تشکیل بشه امید ب خدا عزیزم

به بههههههههههههه ننه شدنت دوباره ات مبارک عزیزومممم 🌹😍🌸😘❤️خیل برات خوشحال شدم گلم از صمیم قلبم ...

مرسی عزیزدلم❣❣

ان شاء الله که دختر گلت رو به سلامتی و دل خوش بغل بگیری ❣❣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم معجزه خدا مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 😍 ان شاالله به سلامتی بغلش (ون) کنی عزیزم 

ممنونم عزیزم

ممنون بابت انرژی مثبتی که این مدت بهم دادی و استرسمو کم کردی 😍😍 خدا خیرت بده.همش دوران انتقالم به یادت بودم که میگفتی استراحتی نداشتی بعد از انتقال و خداروشکر مثبت شدی ...به سلامتی بغل بگیری گل پسرتو عزیزم 💙💙💙

سلام عزیزم،مبارررکه خانمی،مواظب خودت و معجزه خدا یا معجزه های خدا باش گلم،برا ماها هم دعا کن 😊

ممنونم گلم

حتما اگه قابل باشم 

ان شاء الله قسمت خودت و همه منتظرها ❣❣❣

واي سارا جون خيلي خوشحال شدم عزيزم ، مباركت باشه خانمي ، ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه .

ممنون مامان سبحان عزیز...ممنون بابت همه دعاهاتون ...الهی آمین 💖💙

سلام بچه ها من پنجشنبه رفتم سونو برای دیدن ساک جنین و گفت 2 تا ساک دیده میشه... یعنی دوقلو باردارمم ...

سلام  عزیزم مبارکت باشه توام با من انتقال داده بودی من هنوز نرفتم سی ام میرم پس چرا تیکرت انقدر جلو راستی علائم چی داری؟

خدایا...شکرت😍
سلام بچه ها من پنجشنبه رفتم سونو برای دیدن ساک جنین و گفت 2 تا ساک دیده میشه... یعنی دوقلو باردارمم ...

مبارک باشه عزیزم😍😍

ماشاء الله💙💖