2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها من پنجشنبه رفتم سونو برای دیدن ساک جنین و گفت 2 تا ساک دیده میشه... یعنی دوقلو باردارمم ...

ای جوون تبریک میگم خانومی خدا قسمت ما هم بکنه انشأالله😍😍🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ای جااااااانم خدا رو شکر همه چی خوب بود، دیگه نگران چی هستی، بسپار دست خدا که تا این مرحله رسونده شم ...

راستی مادر یه ماهی میشه از زانو به پایین کلا پاهام درد دارن مخصوصا ماهیچه ها شبا تا صبح بیدارم نمیتونم بخوابم😩  

داخل پاهام مور مور میشن هرشبم ماساژ میدم ولی تاثیری نداشته ،،،میتونه بخاطر کمبود  کلسیم باشه  ؟؟ 

۱هفته دیگه باید صبر کنم تا دکتر برم 😫😫

ویارم هنوزم دارم تا قرصو کنار میذارم شروع میکنم میترسم تا اخر باهام باشه😥

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز سلام

یه سوال از  دوستانی که جنین فریز انتقال دادن لطفا میشه راهنمایی کنن معمولا روز چندم سیکل انتقال انجام میدن؟

من تا حالا جنین فرش ۵ روزه انتقال دادم روز ۱۹ و یبار ۲۱ این ماه میخوام فریز هامو انتقال بدم ممکنه راهنمایی کنید حدودا چه روزی از سیکلتون جنین فریز رو انتقال دادید

ممنونم از راهنماییتون

بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

خدا روشکر😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
آخه من روز دوم پری سونو شدم.ال دی و بوسرلین نوشتن.سونوی بعدیم حدود یک ماه بعد اونه تا داروهای اصلی ر ...

چرا عزیزم منم وقتی ال دی خوردم وسطاش آمپول واریوپپتیل رو هم شروع کردم ال دی رو که قطع کرد پریود شدم(ولی واریوپپتیل رو تا پانکچر داشتم) بعد داروهای اصلیم شروع شد، من از اولشو توضیح ندادم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببین واقعا وسواس بودن به جا عالیه، بهتر از هدر رفتن جنین های با ارزش هست منم گاهی حس می کنم دکترم و ...

موافقم باهات.  اصن همینش رو دوست دارم. حالا عصری میرم ببینم ، انتقال میده برام یا نه. 😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
نه گلم راحت باش هرسوالی داشتی بپرس  ایندفعه تا ۷ روز سعی کردم استراحت داشته باشم ولی مطلق نبود ...

ممنونم عزیزم❤

توکل به خدا، واقعا دوران سخت و پر استرسیه، خدا کمک هممون کنه نتیجه ی خوب بگیریم😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه فقط همون مصرف آنتی اکسیدان ها مثل میوه جات و آب فراوون و تغذیه بر اساس طبعت رو ادامه بده همسرت ه ...

ممنون

انشاله. فقط میدونم خدا باید بخواد همین...دعا کنید برام

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چرا عزیزم منم وقتی ال دی خوردم وسطاش آمپول واریوپپتیل رو هم شروع کردم ال دی رو که قطع کرد پریود شدم( ...

واریوپتیل برای چیه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آخه من روز دوم پری سونو شدم.ال دی و بوسرلین نوشتن.سونوی بعدیم حدود یک ماه بعد اونه تا داروهای اصلی ر ...

عزیزم سیکل لانگ همین طوره.برا منم همین طور بود.برا بقیه هم همینطور بوده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
واریوپتیل برای چیه؟

دکترم نگفت برای چی فقط چون سیکلم لانگ بود داد، تا ده روز بعد از پانکچرمم داشتم(حدودا یه بیست سی تایی زدم) ولی سریه قبل که پانکچرم سیکل کوتاه بود فقط دو تا واریوپپتیل داد که اونم 36ساعت قبل از پانکچر زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی مادر یه ماهی میشه از زانو به پایین کلا پاهام درد دارن مخصوصا ماهیچه ها شبا تا صبح بیدارم نمیتو ...

عزیزم منم همینجوری بودم شبا خابم نمیبرد. دکترم بهم گرانول منیزیم داده شبا میریزم روی زبان..

بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

سارامبارکههههههههه

چقدر آدم بادیدن بی بی چک دوخطه ذوق میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان عزیز سلام یه سوال از  دوستانی که جنین فریز انتقال دادن لطفا میشه راهنمایی کنن معمولا رو ...

عزيزم واسه منو ١٥سيكل انتقال دادن 

روزش به اندازه ضخامت رحم بستگي داره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷