2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=107924513]منم منتظرم پری بیاد برم برای آزهای هورمونی و هیسترو. پارسال یه بار میکرو ناموفق داش ...

چه خوب. به سلامتی ایشالا کلی تخمک تپل مپل و متعاقبا جنین و نی نی های سالم خدا قسمتت کنه همین بار عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله عزیزم من کیست نداشتم فقط چون پارسال که پانکچر کردم با وجود اینکه تخمکام زیاد بود ولی تعداد جنین ...

آخه من روز دوم پری سونو شدم.ال دی و بوسرلین نوشتن.سونوی بعدیم حدود یک ماه بعد اونه تا داروهای اصلی رو بنویسن.برا شما اینطوری نبوده انگار

خدایا شکرت  
ممنون عزیزم. اون 50% رو آزمایشگاه بیرون رفته بودیم که اشتباه بود. بعد که آزمایشگاه خود ابن سینا رفتی ...

یه بار سال پیش اقدام کردیم.ولی جنینا اصلا رشد نکردم.امسال رفتیم تهران.سیکلم تازه شروع شده.لانگ هستش.برا شما لانگ نبود.

ضمنا شما و همسرت تغذیه خاصی رعایت کردین؟شما شاغلین؟

خدایا شکرت  
ببین دکتره ب من گفت توی هفته های پایین تر ، جنسیت رو میشه احتمالی از چیزهایی مثل ضربان و ... حدس زد ...

مرجان جون تو چند هفتگي ضربان قلبشون انقدر بود كه احتمال جنسيت دادن ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم. اون 50% رو آزمایشگاه بیرون رفته بودیم که اشتباه بود. بعد که آزمایشگاه خود ابن سینا رفتی ...

مبارک باشه گلم به سلامتی😍😍مامان خانمی.میشه بگید تعداد وتحرک و مورفو چند هست؟ ذخیره تخمک  شما چند هست و چند تا تخمک داشتی؟ چند تا جنین براتون تشکیل شد؟

قربونت، انشاالله❤❤❤ پس آخرین سریه انتقال کار خاصی نکردین؟ ببخشید همش سوال میپرسم😔

نه گلم راحت باش هرسوالی داشتی بپرس 

ایندفعه تا ۷ روز سعی کردم استراحت داشته باشم ولی مطلق نبود داخل خونه  راهم میرفتم ببشتر اب انار و سیب قرمز استفاده کردم و اب فراوان ،،، همیشه به پهلوی چپ میخوابیدم  !گلم ناامید نباش خدا بزرگه ان شالله دامنت سبز میشه 🙏🏻 

با تمام وجودم منتظرارو درک میکنم گلم از خدا میخوام این لحظات شیرین رو نصیبتون کنه🌸🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

به بههههههههههههه ننه شدنت دوباره ات مبارک عزیزومممم 🌹😍🌸😘❤️خیل برات خوشحال شدم گلم از صمیم قلبم بهت تبریک میگممممم 😘❤️

سلام بچه ها من پنجشنبه رفتم سونو برای دیدن ساک جنین و گفت 2 تا ساک دیده میشه... یعنی دوقلو باردارمم ...

مبااااااركه عزيزم ديدي گفتم دوقلو داري آخه عدد بتات نزديك عدد خودم بود 

انشاالله اين دوران رو به سلامت بگذروني 😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها اینو ببینید.بعد از ظهر زدم.عکسشو گرفتم بفرستم واستون وقت نکردم.باورم نمیشه که پررنگ شد...ممنو ...

مبااااركه عزيزم 😍😍😍😍

انشاالله قسمت همه منتظرا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام عزیزم خیلی ممنون والا خودم هم هنوز تجربه انقباض ندارم ولی یکی از دوستانم میگفت انقباض کل رحم ر ...

ممنون عزیزم بابت پاسخت خیالم راحت شد 😘البته کرم از خودمه😆 رفتم داخل گوگل سرچ کردم چیزای عجیب غریب داد توبه  کردم دیگه دنبال چیزی نگردم 😶

اب روزی دو لیتر به زور میخورم😫 دکترم خیلی تاکید داشت سر این اب خوردن من 😥

اره خیلی.ولی بعضیا که مثبت شدن اونقد در مورد کارایی که کردن نوشتن که آدم استرس میگیره.چون منم نمیتون ...

بنظرم اول وآخرش خواست خداست 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏