2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره سیکلمون با همه.نه به من فقط گونال دادن.

کدوم‌مرکز بودی عزیزم؟ احتمالا یکشنبه بری بهت میدن فک کنم برا اینه که فولیکولا هم اندازه شن، من میترسم زود بهم داده باشه کم رشد کنن😬، آخ امان از فکر و‌خیال و استرس این دوران🥴🥴🥴

سلام زینب جان،خودت خوبی!نی نی خوبه!😊 میگم زینبی جان من امروز روز هشتم پریودی هست امپولا رو زدم اومد ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 

ببین گلم روز پانکچر به سایز فولی ربط داره نه اینکه بقیه چه روزی بودن عزیزم، بدنت این جوری جواب داده

نگران نباش مورد مثل شما دیدم، به دکترت اعتماد کن توکل به خدا

به منم همینارو دادن..چرا قرص کلسیم ندادن؟..مگه سرکلاژ نیستی...مگه طول سویکسو چک میکنن..برای سونو انو ...

نه کلسیم تو همون مکمل هست گلم 

والا نظرات متفاوته، دکترم میگه باید چک بشه واژینال، معمولا هم میگه مطب 5 برم پیش پریناتولوژیست 

نظرش اینه حتی با وجود اون بخیه ها مرتب باید چک بشه 

سلام بهمه میشه راهنماییم کنین .دکترم بهم گفته اگه وضعیت رحمت بعد پانکچر خوب باشه اگه خودت بخای جنین ...

عزیزم اگر شرایط رحم خوب بود و خودت کار عقب افتاده نداری انتقال بده 

فریز و فرش فرقی ندارن با هم خاطرت جمع

کدوم‌مرکز بودی عزیزم؟ احتمالا یکشنبه بری بهت میدن فک کنم برا اینه که فولیکولا هم اندازه شن، من میترس ...

من رویان میرم.والا نمیدونم دلیلش رو.آره یک شنبه که برم احتمالا یسری داروهای دیگه اضاف میشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام دوستای گلم

من امروز روز نهم انتقالم هست 

گاهی علامت های پریدی دارم سینه درد و زیر شکم درد و کمر درد 

اخه پریدی های قبلیم اینجور میشد همش حس میکنم میخام بشم بزودی 

یا چون پروژسترون میزنم ربطی نداره؟؟

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴سلام بچه ها من شنبه رفتم تهران بیمارستان آزمایش دومم تکرار کردم از ۲ ...

مبارک باشه عزیزم 💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
مهم نیست بابا حالا استرس نگیر  منم روزی 40 تا اینا میخوردم، تازه فقط پسته، بادوم و اینا هم بود ...

واي منم خيلي پسته تازه ميخورمممم... اينجوري كه هيچي نبايد بخوريم پس اون بچه از كجا ويتامين بگيره؟