2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684544 پست
ذخیرم 1/11 هست دکتر گفت همه چی خوبه،من خودم میگم چرا فولیکولام کم بود،شما چند تا تخمک داشتین!!

من اون دفعه تو سونو گفتن هشت تا داری بعد از پانکچر گفتن پنج تا تخمک گرفتیم.یوقت از نترسی ها.یکی همون روز با من بود بهش گفتن ۶ تا داری اما۱۱ تا تخمک ازش گرفتن.ممکنه تا اون موقع بیشتر بشن.

داروهاتون چی بودن؟

مال من اون موقع پیورگان و پرگووریس و هاش ام جی و ستروتاید بودن.ذخیرمم ۱.۹ بود اما اون دکتر میگفت ذخیرت هشت دهمه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزان⚘⚘ یک سوال که خیلیییی ذهنم رو درگیرکرده!!! وقتی انتقال دادین،چطوری از روی تخت انتقال رف ...

یه ربع بعد به کمک پرستار همینطور که خوابیده بودم خزیدم😃روی تخت کناری...مثانه هم خیلی پر بود... ۲ساعت بعدش برام لگن گذاشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یلدا جون عزیزم توکلت به خدا باشه..... منم ذخیرم کم بود و عملا هر بار مجبور بودم پانکچر بشم و فقط بار ...

سلام عزیزم ظاهرا گفتی شما هم مشکل انعقادی وایمنی داشتی منم این مشکلا رو دارم و تحت نظر دکتر عارفی قراره پانکچر بشم میشه بهم بگی قبل و بعد پانکچر چه داروهایی استفاده کردی ؟آخه من ماه دیگه قراره پانکچر شم ولی هیچی هنوز بهم نداده و هیچ توضیحیم متاسفانه نمیده  (منظورم پردنیزولون و آس آ و یا آمپول ضد انعقاده  اینا رو استفاده کردی ؟؟؟ از کی شروع کردن برات ؟)و دکترتون کی بوده؟واای چقدر سوال دارم ببخشید😒

نه عزیزم. شیر خودمو میدوشیدم میدادمش.. اره پستونکم دادم.. چون برای جلوگیری از پرخوری و دلدرد خوبه..

خوبه گلم.شیردوش لازمه پس؟از اون برقیا؟من نخریدم اصلا

راستی رو به راه شدی بعد سز؟وروجکت چطوره؟😍از طرف من ببوسش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم چرا پسته نباید خورد؟؟؟😭من خیلی خوردم این چند وقت😭😭😭

عزیزم فکر نمیکنم منعی داشته باشه.فقط گفتم اینجا بگم که اگه کسی لکه بینی اینا پیدا کرد راجع به خوردن پسته از دکترش بپرسه.به قول نیلاسمان شایدم اون خانم باردار شرایطش جوری بوده که دکتر بهش اینطور گفته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

@زینبی_بابا    

من امروز وارد سیکل آی وی اف شدم،دکتر بهم آمپول پیورگان داده،

میخوام بدونم پیورگان بهتره یا گونال؟؟؟؟

زینب جون شما خودت چه آمپولی زدی؟

و اینکه میتونم آمپول رو هر درمانگاهی ببرم واسم بزنن؟

و این که دکتر به من فقط آمپول و متفورمین و اینوفولیک داده،ولی میبینم اکثر بچه ها به غیر آمپول،قرص هم دارن،چرا دکترم به من فقط آمپول داده؟

سلام زینب جون ممکنه من اصلا این ماه پریود نشم؟؟الان حدودا دوهفته تاخیر دارم،  روزی چندمرتبه هم ...

گلم چرا نمیری دکتر؟!، حتما برو یه سونو شو شاید کیست زدی الان بفهمی و رفع کنی که بهتره، خیال از همه چی بدتره

خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم ، خانمي خس خس اگر زياد نيست و با صداي كم هست احتمالا براي گرفتگي بيني ه ...

مرسی عزیزم حرفات بهم آرامش داد، معلومه مامان دومی هستی، ما مامان اولی ها یکم ترسو و بی تجربه ایم😆

مرسی عزیزم💖💖 اصلا نگم برات از سختی هاش.بدنم هر لحظه تو یه حال و حسه.منم نگفتم که ای وی اف کردم.جد ...

عزیزم ان شاالله به محض مامان شدن بهشون بگو بیشتر هواتو داشته باشن

ان شاالله خدا حافظ نی نی ت باشه، خیالت راحت بابت کارها و گرفتن بچه و مثبت شدن