2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
آدرسش و میدی کامل عزیزم تو قیطریه کجاست برم بخرم😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

ببین تو خ شریعتی هست، از پل صدر خیلی بالاتره

الان دقیقش یادم نیست خودمون تو ویز میزنیم و میریم

تو اینستاگرام هم سرچ کنی میاد

فقط گلم زیاد نخور ادویه های کالباس زیاده معده خانم باردار رو اذیت میکنه، منم بعد انتقال ترک کردم و الان پاک پاکم😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه تا جنین انتقال دادم که دوتا از اونا بلاست بودن..و در حاله استراحت هستم همسرم اجازه نمیده بلندشم و ...

سلام عزیزم اینجانب و چند تا از دوستان هیچی استراحت نکردیم مامان شدیم، ان شاء الله شما هم مامان شدی عزیزم

عزیزم هییییییییییچ ربطی نداره استراحت و مامان شدن تازه تاثیر منفی داره و خطر لخته شدن خون تو رگهای عمقی پا هست

گلم فقط چیز سنگین بلند نکن 

خودم کل دو هفته سر کار رفتم پله داشت، دو تا جمعه زمان انتقال یکیش رفتم کمک مادرم مهمون داشت، حالا بماند خونه مادرم کلی پله داره و طبقه سوم هست

جمعه بعدش از صبح تا شب کلاس بودم بعدش رفتیم رستوران و پیاده روی 

منظورم اینه زندگی عادی داشتم عزیزم، تمام کشورهای دنیا هم همینو میگن بعدش کلاس ورزش و یوگا میرن خانم ها مثل قبل، حالا ما اغلب متاسفانه اهلش نیستیم، ولی پیاده روی ملایم روزی 10 دقیقه تو خون رسانی به رحم و + شدن اثر داره، خصوصا تو پارک و هوای آزاد 

تغذیه هم عزیزم میوه و آب زیاد خیلی عالیه

هفته ایی سه بار تخم مرغ 

چهار مغز در حد متعادل هر روز مثلا از هر کدوم 10 تا 

غذاهای مقوی مثل ماهیچه گوسفندی و مرغ و این چیزا عالیه و دوری از فست فود

فقط جگر نباید بخوری و ماهی دریای جنوب

سلام دوستان دکتر برای من سل فری نوشته میخواستم ببینم کسی میدونه آزمایشگاه دنا برای سل فری چطوره؟ را ...

سلام عزیزم دنا خیلی عالیه 

عزیزم اگر منم میدونستم 1500 هست اونجا حتما دنا میرفتم 

برو خواهر شک نکن، نی نی هم سالمه شک نکن

سلام دوستاي خوب  ممكنه راهنماييم كنيد  حركت هاي جنين تو شكم از چند هفته مهمه؟ ضرباتش باي ...

سلام عزیزم همه اینایی که گفتی طبیعیه 

منم یه روزایی حس می کنم یه روزایی نه 

ان شاالله یه مدت دیگه بهتر و واضح تر حس میکنیم

دوستای گلم خواهشاً جوابم را بدید برای انتقال جنین استرادیول را از چندم سیکل خوردید و روزی چند تا ؟

گلم من از سوم سیکل داشتم تا اونجا که یادمه 

اولش روزی دو تا بود بعد شد روزی سه تا

بعد بدنم خوب جواب نداد شد روزی 4 تا 

دوستان ..از دو روز قبل انتقال شروع کردم به خوردن نشاسته روزی یک قاشق وات الان که روز چهارم انتقال هس ...

گلم هیچ فرقی نداره خیالت راحت

اگر مستعد یبوست نیستی و طبعت سرد نیست، و حس بهتری بهت میده ادامه بده

دکتر نصر به من گفته از روز اول روزی چهارتا استرادیول بخورم خوب اینجوری مانع ریختن دیواره قبلی میشه و ...

بعد یه نکته دیگه 

استرادیول باعث رشد میشه، پس روز اول شروع داروها حتی خون ریزی کمی بیشتر میشه 

عدم ریزش رحم با پروژسترون هست

وقتی هم ضخامت به حد مورد نظر رسید پروژسترون میدن تا رحم شبیه شیکل بارداری طبیعی آماده پذیرش جنین بشه و حتما نباید روز 15 انتقال بدن