2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046680 بازدید | 684536 پست
سلام عزیزم خوبی؟میگم شما برگشتی شهر خودت یا تا سونوی بعد تهران موندی ؟

سلام عزیزم .ما تهران موندیم.تا آخرش که بهمون بگن انتقال داریم یا نه فریز میکنن برامون همینجا میمونیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
متوجه نشدم چی کار کردی؟ دوبار تزریق کردی؟ 

نه زینب جان هر کدوم از بسته های گونالی که بهم‌داده ۳۰۰ واحده، ۱۵۰ واحدش رو‌دیروز زدم، ۱۵۰ واحد امروز، یعنی باید تموم‌میشد ولی بازهم یه کوچولو‌دارو‌ توش مونده بود، ممکنه کم‌زده باشم؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .ما تهران موندیم.تا آخرش که بهمون بگن انتقال داریم یا نه فریز میکنن برامون همینجا میمونیم

بسلامتی عزیزم،فکر کردم برگشتین،من همش استرس زمان و مکان دارم،از ی طرف فکر نکنم زیاد به شوهرم مرخصی بدن،از ی طرف هم همش به فکر هزینه هتل هستم ،اصلا نمیدونم قیمت هاش چطوره،میگم بار اول که همسرتون تهران ویزیت شد چه آزمایشاتی براش نوشتن؟هزینش چقدر شد؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم.اصلا قانون.خاصی نداره..این جوجه ها هرجوری دلشون.بخاد حرکت مبکنن😆برامنم قبلا همینجوربود.یهو یک ...

ممنونم عزيزم فكر كردن قانون خاصي داره .

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نه زینب جان هر کدوم از بسته های گونالی که بهم‌داده ۳۰۰ واحده، ۱۵۰ واحدش رو‌دیروز زدم، ۱۵۰ واحد امروز ...

گنال همیشه یکم تهش میمونه نگران نباش کم نزدی.

داروی خارجیه دیگه حالا اگه ایرانی بود یه چیزیم طلب کار می شد  

سلام عزیزم خوبی رفتی انومالی؟ زینب جون من زیردلم یه هفته ای میشه دردای خفیف پریودی دارم..بعضی اوقات ...

سلام عزیزم بله رفتم خدا رو شکر خوب بود

اما درد پریودی رو حتما خبر بدی بهتره، حالا اول زنگ بزن مطب اگر گفتن حتما برو

منم هنوز دمیترون دارم ولی یک هفته هست نصفه می خورم و دکترم گفت سعی کنی قطع کنی بالاخره هر چی کمتر دارو باشه بهتره ولی خب اگر خیلی تهوع داری چاره ایی نیست

ولی به من دقیقا همین جمله رو گفت دیگه نمیدونم عزیزم چون سریه اول جنین سه روزه انتقال دادم منفی شد س ...

احتمالا به خاطر سابقه منفی های قبلی میخواسته بیشتر بررسی کنن تو آزمایشگاه چون بهتر می‌تونن تحت نظر داشته باشن جنین ها رو،

ولی جنین های سه روزه هم عالی هستن، بحثش مفصله 

ان شاالله این دفعه دیگه مامان میشی😍😍😍😍 

زينب جون من دفعه اول بتام ٣٧٥٠ بود الان بعد از ٤٧ ساعت شده ٥٣٠٠، گفتي ٦٠٪؜ بايد زياد بشه حداقل نشده! ...

نه عزیزم عالیه، من فراموش کردم بتای شما بالا بوده🙈🙈🙈 

خوب رشد کرده، اون برای بتاهای پایین هست

بعد هم این احتمال هست که چندتا جنين گرفته باشه ولی فقط یکی یا دوتاش دارن خوب جلو میرن

خیالت راحت عزیزم عالیه

احتمالا به خاطر سابقه منفی های قبلی میخواسته بیشتر بررسی کنن تو آزمایشگاه چون بهتر می‌تونن تحت نظر د ...

ممنون عزیزم، پناه بر خدا❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واقعا ممنون بابت پاسخت زینب جان. نمیدونم چرا خراش روگفتن روز اول یادوم سیکل!!! بیهوشی روخودم پیشنها ...

خوب حتما یه دلیلی داره عزیزم، نگران نباش گلی 

ان شاالله این دفعه دیگه مامان میشی، و اون کاری رو انجام بده که بهت آرامش میده

مرسی عزیزم اخه من رفتم دکتر که گفت رفلاکس داره بعد یه رژیم بلند بالا داد بهم منم جدی نگرفتم شیر خورد ...

والا خیلی پیچیده شد، دیگه هنوز تو فیلد کودکان وارد نشدم

ولی ان شاالله حساسیت نداشته باشه 

سلام زينب جان خوبي نيني خوبه ؟ عزيزم من رفتم پيش دكتر رزاقي گفت سپتوم دارم و بايد هيستروسكوپي كنه ...

سلام عزیزم خدا رو شکر خوبیم

بله عزیزم گاهی برداشتن همین سپتوم ها خیلی راهگشا هست، حتی برای بارداری طبیعی