2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046747 بازدید | 684544 پست
لي لا جون زنگ زدم چند جا شماره داد همشون ايرانيشو دارن فقط يك داروخانه تو رودهن و يكي تو چيذر ميگن ف ...

فکر نمیکنم فرانسوی و آلمانیش چندان فرقی با هم داشته باشن. حداقلش اینه که ایرانی نیستن.به نظرم همونو بگیر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خوب خداروشکر من که شیر نداشتم زیاد.یه ماه کم و بیش دادم.بعد دیدم شیر خشکو بیشتر میپسنده.شیر خشکی شد ...

این وروجکا خیلی زرنگ تر از ما هستن، یعنی بارها دیدم بعد از شیشه گرفتن سراغ سینه مادر نمیرن و تنبلی میکنن مک بزنن😁😁😁😁

نمی فهمم از کجا میدونن نازشون خریدار داره فقط ناز میکنن😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میخواستم بپرسم قبل ivf چیا بخورم؟چیکار کنم؟چیارو باید رعایت کنم فعلا دکتر بهم دارو داد ...

سلام عزیزم ان شاالله زودی مامان میشی 

فقط واسه تغذیه تقلید نکن حتما طب سنتی برو طبق طبع خودت غذا بخور بیشتر 

واسه سیاه دونه و عسل هم اگر میدونی پرولاکتینت بالا نیست بخور وگرنه توصیه نمیشه خیلی

منم گاهی میخوردم چون طبعم خیلی سرد بود و پرولاکتینم نرمال بود کاملا

اما چند تا توصیه کلی بهت میگم که برای تمام طبع ها خوبه

آب زیاد و پیاده روی و مصرف آنتی اکسیدان ها مثل میوه تازه و آبمیوه طبیعی تازه هم خودت و هم همسرت بخورید عالیه 

ما پارسال تقریبا همیشه آب انار و آب پرتقال می‌خوردیم اون هم زیاد هفته ایی 4 لیتر آب پرتقال و 3 لیتر آب انار حدودا

بقیه موارد هم هر دو رعایت کنین

هر هفته 2 بار صبحانه تخم مرغ محلی با روغن زیتون بو دار و تصفیه نشده نیمرو کن با سه تا خرما و یک پیاز 

هر صبح 7 عدد زیتون 

هر شب 7 عدد انجیر

هر هفته دو بار غذای نخود دار مثل دیزی، حمص، فلافل، آب نخود، فقط این مورد آخر رو وقتی داروهای تحریک تخمدان شروع شد نخور چون نفخ میاره

شیر سویا هم اگر لووتیروکسین داری نخور

نشاسته هم اگر طبع سرد داری و مستعد یبوست هستی خوب نیست

سلام  من امروز رفتم واسه انتقال ولی وقتی با ازمایشگاه تماس گرفتم گفتن جنین ها هنوز به بلاست نر ...

عزیزم ان شاالله فردا بلاست شدن دیگه 

نه اصلا دیر نیست گلم، منم روز 21 انتقال دادم تازه جنین سه روزه اگر بلاست قرار بود بشه باید روز 23 انتقال میدادم

زينب جون امروز رفتم ويزيت دكتر زرناني و نه تنها سرم رو تاييد نكرد بلكه گفت اينبار كلا پردنيزولون رو ...

پس دیگه اصلا فکرتو درگیر نکن گلم، متخصص که بی خود نظر نمیده

به نظرم بهتر که پرد هم نداری

راستی بو کردن لیموترش تو از بین بردن تهوع خیلی کارسازه. عزیزم به نظرم امتحانش کن

یعنی عاشق لیمو ترشم باهاش زندگی میکردم یه مدت 😂😂😂 خیلی عالیه 

ببین آب نمی تونستم بخورم ولی با لیمو ترش قاطی میکردم معده ام قبول می‌کرد

دقیقا بهترین چیز بود برام 

عزیزم نمیدونم به خدا، دکتر گفته هر بار چقدر؟

همون ۱۵۰.هیچی دیگه تزریقش کردم.یه دفعه استرس گرفتم که نکنه باید بار دوم میزاشتم رو ۳۰۰ .استرس الکی بود.راهنماشو که خوندم فهمیدم درست تزریق کردم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
به منم ندادن.خودم الکل طبی داشتم پنبه هم از اورژانس گرفتم 😑

حالا من هر دفعه کلی پد بهم میدن، نمیدونم چی کارشون کنم یه عالمه دارم، گفتم جای دستمال مرطوب تو کیفم بذارم هر وقت نیاز شد و آب نبود استفاده کنم چون اتانول هم نیست پدهای من

اون قسمت آهنی راحت جدا میشه نگرانش نباش ناخنتو بنداز زیزش میپره بالا .بعدشم میتونی سر سورنگو عوض نکن ...

چه قدر خوب و عالی نوشتی 

حتی هواگیری هم نمیخواد، همسرم نصف سینافکت رو این جوری هدر داد😂😂😂😂خدا حفظش کنه 

خیر داری مامان میشی🥰🥰🥰🥰

عزیزم در مورد انتقال جنبن فریز توضیح میدی چه جوری چند بار سونو داره؟ معمولا برای کسی که مشکل ضخامت اینا نداره کی انتقال میدن؟قبلش ال دی میدن؟ دکترم طراری و جنینانم آبان هستن به نظرت منطقی با یه دکتر دیگه مثل نصر انتقال بدم که میگن انتقالاش موفق؟ فقط سه تا جنین دارم و شانس یکبار انتقال رو دارم

از امینی و انعقادی  تا کی اعتبار داره؟ آزمایشهای که موقع تشکیل پرونده دادیم اونا رو هم باید تکرار کنیم؟ 

خب هواگیری نکردید راحت تزریق انجام میشد؟؟ یعنی فقط تا خط 50 سرنگ موادو کشیدید و تزریق کردید؟؟؟ هرچی ...

نه بابا کم نمیاد، همسرم از بس هواگیری می‌کرد، هدر میرفت کلی 😁😁😁😁

منم دیگه حوصله بحث نداشتم، آخرش یکی دیگه خریدم گرون نشد

استرس دارم همش... خیلی به جوابش فکر میکنم آخه خیلی شکست خوردم و برای این هم امیدی ندارم. مرسی عزیزم ...

منم خیلی استرس داشتم و هنوزم دارم ولی چه میشه کرد توکل کن به خدا🙏🙏🙏🙏

خدایا...شکرت😍