2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

بچه ها من دل درد پریودی گرفتم..صبح تخمدانام درد گرفت و مختصر لکه بینی قهوه ای داشتم...به نظرتون دارم پریود میشم؟؟

موعد پریودم بیست و یکمه ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم یه پوششی رو اون شیشه هست اونو درمیاری سرنگ رو واردش میکنی نیم سی سی که کشیدی بیرون تزریق میکنی ...

ممنونم عزیزم تو کلیپ که میبینم یه چیزی مثل پلاستیک هست بعد اونو برمیدارن در آهنیه هست ولی مال من روش پلاستیک نیست از اول روش آهنیه دیگه امتحال نکردم که آهنیه برداشته میشه یا نه البته بنظرم سفت میومد، الان متوجه شدم داروخونه بهم پد هم نداده آخه چقدر اذیت میکنن 20 تا سرنگ دادن بدون پد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیارا جان اون سر که آهنیه جدا میشه، بعد یه حالت لاستیکی داره که می تونی سرنگو واردش کنی. عزیزم برای ...

فکر کنم سر آهنیه خیلی سفت باشه ها ؟؟!! نمیدونستم زیر اون آهنیه یه پوشش دیگه هم هست ، چقدر ریزه کاری داره تزریقش خدا کنه از پسش بربیام چون اصلاً نزدیک خونمون نه تزریقاتی و درمونگاه هست و نه داروخانه منم که شاغلم اگه نتونم خودم بزنم باید هر روز صبح قبل 6 تو خیابونا اسیر بشم خودمو به یه درمونگاه شبانه روزی برسونم ، خیلی ممنونم از توضیحاتتون دوست عزیز

سلام  من امروز رفتم واسه انتقال ولی وقتی با ازمایشگاه تماس گرفتم گفتن جنین ها هنوز به بلاست نر ...

سلام عزیزم، شما گرید جنیناتون چیه؟ منم ماه بعد قراره برام بلاست انتقال بدن یعنی دکترم جنین سه روزه رو زیاد قبول نداره میگه جنینی که به بلاست نرسه اصلا نباید انتقال بدی، حالا میترسم جنینام از بین برن، کیفیتشون a هشت سلولی هستن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم عزیزم تو کلیپ که میبینم یه چیزی مثل پلاستیک هست بعد اونو برمیدارن در آهنیه هست ولی مال من روش ...

به منم ندادن.خودم الکل طبی داشتم پنبه هم از اورژانس گرفتم 😑

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
تیارا جان اون سر که آهنیه جدا میشه، بعد یه حالت لاستیکی داره که می تونی سرنگو واردش کنی. عزیزم برای ...

به من گفتن هواگیری لازم نداره.منم اصلا هواگیری نگردم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
فکر کنم سر آهنیه خیلی سفت باشه ها ؟؟!! نمیدونستم زیر اون آهنیه یه پوشش دیگه هم هست ، چقدر ریزه کاری ...

اون قسمت آهنی راحت جدا میشه نگرانش نباش ناخنتو بنداز زیزش میپره بالا .بعدشم میتونی سر سورنگو عوض نکنی که کارت راحتتر بشه من برای خودم عوض می کردم که سر سرنگم تیز بمونه و موقع تزریق دردم نیاد(خیلی سوسولم 😁)

شما اگر سختته عوض نکن.امروزم که پد نداری از عطری ادکولنی چیزی استفاده کن.فقط به خودت سخت نگیر.یه نصیحت خواهرانه بهت می کنم توی این راه هر چقدر به خودت راحت بگیری و ریلکس باشی تخمدانت بهتر به داروها جواب میده و به نتیجه ی دلخواهت میرسی.انشاالله

خوب حتما شما طوری کشیدی داخل که هیچ هوایی نکشیده.اما معمولا هوا میکشه. وقتی هم بخوای سر سرنگو جا به جا کنی باید یکم ته آمپولو بیشتر بکشی که چیزی توی سر سرنگ بزرگه نمونه که اینطوریم حتما هوا وارد آمپولت میشه

منم با دکتر همت ویزیت شدم ولی راستش اصلا خوشم نیومد ازش بخاطر همین پرسیدم نمیخوام درمان باهاش ادامه ...

آره گلم میشه دکترت رو عوض کنی 

ما اول همسرم با سجادی بود، بعد رفتیم صدیقی چون شنیده بودم خیلی تلاش میکنه طبیعی باردار بشم

دوستم هم با رمضانعلی بود ولی از شیوا بیشتر خوشش اومد عوض کرد رفت با شیوا

به منم ندادن.خودم الکل طبی داشتم پنبه هم از اورژانس گرفتم 😑

شما هم از داروخانه رویان گرفتید؟؟؟ من اصلاً حواسم به پد نبود والا انقدر اون روز اونجا علاف شدم و از محل کارمم مدام زنگ زدن و دیونم کرده بودن که فقط دارو رو گرفتم و با دو برگشتم وگرنه بهشون میگفتم پد بزارن ، من پنبه دارم ولی الکل ندارم 

@زینبی_بابا       سلام زینب جان، خداروشکر بااون همه قرص اضافه خدا معجزه کرد ضخ ...

سلام عزیزم خدا رو شکر اثرش بد نبوده

نه عزیزم ان شاالله از بین نمیره به این چیزا فکر نکن فقط براش دعا و قرآن بخون که قوی تر بشه جنینت

خب هواگیری نکردید راحت تزریق انجام میشد؟؟ یعنی فقط تا خط 50 سرنگ موادو کشیدید و تزریق کردید؟؟؟ هرچی بیشتر به سرنگ و مواد آمپول نگاه میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که مواد کمه برای 14 روز با اینکه اینجا دوستان مطمئن بودن که کم نمیاد 

اون قسمت آهنی راحت جدا میشه نگرانش نباش ناخنتو بنداز زیزش میپره بالا .بعدشم میتونی سر سورنگو عوض نکن ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت پس تا مسیرم به یه داروخونه بیفته از ادکلن استفاده میکنم ، توکل به خدا ،،، سعی میکنم آروم باشم ولی این قضیه آمپول واقعاً برام داستان شده من اصلاً از تزریقات سردرنمیارم کلاً تو این قضیه گیچ میزنم 

زینبی جون من قبل بارداری میرفتم بهم ی رژیم داده بود تا ۱۵هفتگی ولی من زیاد رعایت نکردم مخصوصا میان و ...

فدای سرت برو، به نظرم ارزش داره

آخه فقط بحث زیبایی اندام نیست، زانو درد، کمر درد و هزار تا مشکل میاد با اضافه وزن زیاد