2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046702 بازدید | 684538 پست
دقیقا مثل من.دیروز که خواستم گونال رو تزریق کنم دستم میلرزید از اون طرف شوهرم جلوم داشت بال بال میزد ...

عزیزم .بعد یه مدت ترس ادم میریزه

پس شما هم به سلامتی داروهای تحریکتو شروع کردی موفق باشی عزیزم.

دلارام جان میشه لطفا درخواست دوستینو قبول کنی؟

مرسی عزیزم نکته خوبی گفتی که اول تا 6 بکشیم بعد باقی کارها ، متاسفانه اولین تزریق فردا هست و شرایط ر ...

تا شش کشیدی بعد یه شماره رو دوباره بریز تو شیشه ها که بشه همون نیم سی سی.نمیدونم اصلا درسته یا نه.الان استرس گرفتم یه دفعه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مثل من.دیروز که خواستم گونال رو تزریق کنم دستم میلرزید از اون طرف شوهرم جلوم داشت بال بال میزد ...

همسرا واقعا داستانی هستن.من اول یه لیوان آب قند براش آماده میکردم بعد که آمپول رو میزد،آب قند میخورد، کل زمان تزریق هم میگفت الهی بمیرم،خدا منو بکشه!!

یعنی کولی بازی در میاورد بیا و ببین خخخ

نه ترس داره نه درد آنچنانی، اما یه کاری میکنن ترس مارو بیشتر میکنن.

ولی خدایی آمپول پروژسترون... اوه اوه هم ترس داره هم درد هم اشک

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم دیروز خودم اولین گونال رو‌ زدم، با شوهرم از روی دفترچه راهنماش نگاه کردیم ولی راستش مطمئن نیستم ...

به من گفت با فاصله دو انگشت از ناف ۹۰ درجه بزن.سرنگ هم طوری باشه که اون صفحه ای که نوشته چند واحده روبروت باشه و ببینیش.تا آخر که تزریق کردی همچنان که دستت رو اون دکمه بالاییه تا ده بشمار بعد آروم دربیار بعدش دستت رو از رو دکمه بردار 

خدا کنه همینطور باشه عزیزم ❣❣ من که اصلا استراحت نداشتم این هشت روزو.هرروز مجبورم مادرشوهرمو ببرم ف ...

انشالله که معجزست. خدا به ایشون زودتر سلامتی بده. ولی خدایی کار خیلی سختی داری،مخصوصا تو شرایطی که هورمونا اعصاب برای آدم نمیذارن. خدا پاداش دل مهربون و صبوریت رو میده عزیزم

بچه ها كسي جديدا ديفرلين گرفته ؟ ميدونين كجا دارن؟

اگرم اینجا که دوستمون گفت نداشتن زنگ بزن اطلاعات دارویی،تو محدوده منزلتون آدرس داروخانه ای داره رو میدن بهتون

همسرا واقعا داستانی هستن.من اول یه لیوان آب قند براش آماده میکردم بعد که آمپول رو میزد،آب قند میخورد ...

آره باهات موافقم.

آمپول پروژسترون درد اون لحظه تزریق بکنار بعدش آدم داغون میشه😢😢

عزیزم ایمیل کردن ،  سه تا رو زده لو ریسک. فتال فرکشن رو زده ده درصد. خوبه؟ فقط بک گراند ریس ...

گلم خیالت راحت هر دوتاشون خوبن و سالم 

فتال فرکشن یعنی میزان DNA جنین ها در خون مادر

اگر بالای 4 درصد باشه میشه اندازه گیری کرد و اگر کمتر باشه سلفری معتبر نیست

جالبه برای من و یکی دیگه هم 10 درصد زده بود😂😂 و برای هر دو گفته بود تعیین جنسیت امکان پذیر نیست😁😁😁

مدیونی فکر کنی کم کاری می‌کنن 

یعنی این گونال و کلا دور نافی ها این قدر خوبن همش آرزو میکردم پنی سیلین و پروژسترون این جور بود😬😬😬

به من گفت با فاصله دو انگشت از ناف ۹۰ درجه بزن.سرنگ هم طوری باشه که اون صفحه ای که نوشته چند واحده ر ...

باورت میشه انقد نگران این درجه ها بودم دیگه نمیدونستم ۹۰ درجه کجاست ۱۸۰ درجه چی بود،۴۵ درجه اصلا مگه داریم!!

من که با تزریقای درجه به درجه کل حساب و هندسه رو از نو پایه گذاری کردم  

چند سال دیگه تو امتحانای بچه ها به جای قضیه فیثاغورس میپرسن قضیه لیلا را با رسم شکل شرح دهید

نه گلم در حد همون رنج و اینا بلدم، تفسیر نمیتونم بکنم اون دوتایی ها رو

دوتایی هارو فکر کنم فقط متخصص با توجه به بقیه آزمایشات و شرایط میتونه تفسیر کنه. من که دادم یه متخصص زنان ببینه گفت حالا بعدا میبینم فعلا بذار این یکی آزمایشات رو ببینم! مدیونی اگه فکر کنی اصلا نمیدونست این آزمایشات برای چی هست