2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش سعی کن آروم باشی خودتو سرگرم کن  من شیر سویا خوردم نشاسته و آب وآب پای مرغ قبل از انتقالم ...

استرس دارم همش... خیلی به جوابش فکر میکنم آخه خیلی شکست خوردم و برای این هم امیدی ندارم. مرسی عزیزم از راهنماییت

نه بابا کم نیست من کلا نوزده روز تزریق کردم هنوز توش هست.یچیزی همین الان یادم اومد.بهم گفتن هواگیری ...

مرسی عزیزم نکته خوبی گفتی که اول تا 6 بکشیم بعد باقی کارها ، متاسفانه اولین تزریق فردا هست و شرایط رفتن به اورژانس نداریم ، با راهنمایی شما دوستان پناه بر خدا میزنم 

دقیقا مثل من.دیروز که خواستم گونال رو تزریق کنم دستم میلرزید از اون طرف شوهرم جلوم داشت بال بال میزد ...

ای بابا پس بعد از سوپرفکت باید یه آمپول دیگه هم خودمون بزنیم به نافمون ، بهتره مراکز یه دوره آموزش تزریقات هم برای بیمارا بزارن 

نميدونم دلارام جان من تا حالا سعي ميكردم داروهامو يا از داروخانه روبروي مطب دكترم بگيرم يا داروخانه ...

امروز خیییلی خیلی حسرت خوردم.آخه بیمارستان نفت تهران هر چی امکانات بگی داره.اونوقت خوزستان ما خودتون میدونین چقد زندگی توش سخته و هوا و آب و خاکش بد و آلوده است یه دهم اینجا امکانات نداره.بخدا دندونمو اونجا تو کلینیک نفت گفتن هم عصب کشی کردیم هم پر.حالا همون دندونم موادش دراومد خالی شد خیلی اذیت بودم.اومدم اینجا واسه دندونم میگن نه عصب کشی شده نه پرشده احتمالا یه پانسمان ساده کرده برات.خودم هم همون موقع به شوهرم گفتم احساس میکنم فقط پانسمان کرده.تازه واسه یه کار ساده مثل کشیدن دندان هم میفرستنمون بیرون که بعدش هم فقط یک سوم پولش رو بهمون برمیگردونن.بخدا ظلمه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ای بابا پس بعد از سوپرفکت باید یه آمپول دیگه هم خودمون بزنیم به نافمون ، بهتره مراکز یه دوره آموزش ت ...

اگه گونال داشته باشی همونجا خودشون بهت آموزش میدن .نترس.خیلی آسونه

ان شالله که آموزش بدن این سوپرفکت که آموزش ندادن فقط گفتن زاویه 45 در بازو همین اون یکی هم میگن احتمالاً زاویه فلان در ناف ،،،، من برم فعلاً رو تزریق امپول فردام تمرکز کنم شاید دستمون راه بیفته برای بعدی ها  

ان شالله که آموزش بدن این سوپرفکت که آموزش ندادن فقط گفتن زاویه 45 در بازو همین اون یکی هم میگن احتم ...

واسه منم سوپرفکت رو فقط گفتن تو بازو.اما گونال رو عملی بهم یاد داد عزیزم.مطمئن باش اگه داشته باشی بهت یاد میدن

سلام دوستان.‌ من باتخم اهدایی دوبار انتقال جنین ناموفق داشتم. الان فقط یک جنین دارم که ماه آینده ان شااله انتقال میدم. دکتر میخواد برای افزایش شانس بارداری روش  prp وهمینطور خراش آندومتر رو انجام بده. آیا بنظرتون صحیحه؟ prp را ۴۸ ساعت قبل انتقال و خراش رو روز دوم قاعدگی.

همینطور بخاطر استرس موقع انتقال خواستم که انتقال بابیهوشی انجام بشه

بنظرتون کارم درسته؟ بعد ازانتقال منفی الان پریود هستم و انتقال بعدی با پریود بعدیم خواهد بود. 

منم دیروز خودم اولین گونال رو‌ زدم، با شوهرم از روی دفترچه راهنماش نگاه کردیم ولی راستش مطمئن نیستم درست تزریق شد یا نه🤪😁🥴

امروز خیییلی خیلی حسرت خوردم.آخه بیمارستان نفت تهران هر چی امکانات بگی داره.اونوقت خوزستان ما خودتون ...

عزيزم بيمارستان نفت توي تهرانم غسالخونس به ظاهرش نگاه نكن چند سال پيش چند نفر بخاطر داروي بيهوشي تقلبي فوت كردن اونجا. يكي از اقواممونم يك پيرمرده بنده خدا بچه هم نداره چند روزي اونجا بستري بود ما رفتيم عيادتش دلم براش سوخت اصلا بهش رسيدگي نميكردن. اصلا بيمارستان خوبي نيست.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم