2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046685 بازدید | 684536 پست
پس خیالم راحت شد...انشالله خیره من هر روز یه سوال جدید دارم.😊😌 من امروز خارش و سوزش دارم یعنی بخ ...

عزیزم عفونت گرفتی نه خطرناک نیست 

دوستان با وجود عفونت باردار هم شدن ولی تا قبل انتقال باید برطرف بشه حتما

شیاف ها هم دیگه مقعدی بذار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم از راهنماییت پس تا مسیرم به یه داروخونه بیفته از ادکلن استفاده میکنم ، توکل به خدا ،،، ...

خواهش می کنم عزیزم.من آمپول می دیدم فشارم میفتاد ولی بعدها دیدم که خیلی به خودم سخت می گرفتم و تزریق آمپول خیلی راحته.

ممنونم عزیزم ان شالله قسمت همه منتظرا بشه ،، خوب شد گفتی پس برم یه داروخانه پد بگیرم فکر کردم نزاشتن ...

آره گلم با ادکلن هم میشه زد ولی چون مواد معطر داره زیاد تکرار نشه 

آره گلم سرش نرمه، لاستیکیه، و حالت ارتجاعی داره و نشتی هم نمیده بعدش 

حالا ان شاالله اولین تزریق که زدی ترست میریزه

خواهش می کنم عزیزم.من آمپول می دیدم فشارم میفتاد ولی بعدها دیدم که خیلی به خودم سخت می گرفتم و تزریق ...

حالا من انقدر دیگه تو راه بچه دار شدن اچ ام جی و اچ سی جی تزریق کردم که دیگه آخ هم نمیگم فقط اینکه راحتم یکی برام تزریق انجام بده فکر این که خودم به خودم تزریق کنم اصلاً تو ذهنم نمیگنجه ، فردا هم قراره همسرم برام تزریقو انجام بده اون از منم خیلی خیلی بدتره اصلاً سردرنمیاده قراره من بهش بگم چکار کنه    

حالا من انقدر دیگه تو راه بچه دار شدن اچ ام جی و اچ سی جی تزریق کردم که دیگه آخ هم نمیگم فقط اینکه ر ...

عزیزم چقدر خوب.انشاالله دست همسرت گلت برات عالیه.برای من که اینطور بود

بچه ها من دل درد پریودی گرفتم..صبح تخمدانام درد گرفت و مختصر لکه بینی قهوه ای داشتم...به نظرتون دارم ...

سارا جون خیره..انشاءالله ...لک.لانه گزینیه حتما😍دید مثبت نگا کن خانومی.. پریود کجا بود..افکار منفی ممنوع❌

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه گلم روالش اینه نترس ما هم به محض اینکه جواب حاضر شد با کلی استرس همسرمو فرستادم 

عزیزم ایمیل کردن ، 

سه تا رو زده لو ریسک.

فتال فرکشن رو زده ده درصد.

خوبه؟

فقط بک گراند ریسک چیه؟ 

اینی ک نیلو انجام میده ، ستون بعدیه؟ نوشته 

The IONA test risk score

ک همه یک در یک میلیون هست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوب خداروشکر من که شیر نداشتم زیاد.یه ماه کم و بیش دادم.بعد دیدم شیر خشکو بیشتر میپسنده.شیر خشکی شد ...

چه بهتر که به سوسیس کالباس حساسیت داشته باشه، اصلا معلوم نیس چی توش میریزن، پس خوبه با لبنیات حال میکنه😆😆نوش جونش

خب هواگیری نکردید راحت تزریق انجام میشد؟؟ یعنی فقط تا خط 50 سرنگ موادو کشیدید و تزریق کردید؟؟؟ هرچی ...

نه بابا کم نیست من کلا نوزده روز تزریق کردم هنوز توش هست.یچیزی همین الان یادم اومد.بهم گفتن هواگیری نمیخواد اما گفتن وقتی میخوای مواد رو بکشی تو سرنگ اول تا شماره ۶ بکش داخل بعد یه شماره شو  خالی کن تو همون شیشه که بشه همون نیم سی سی. بعد سر سرنگ رو بکش بیرون و تزریق کن.شما بار اول استثنائا برو اورژانس که به صورت عملی به همسرت یاد بدن تزریقشو

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.