2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
 مرسی عزیزم، ان شاالله شما ام خواسته ی دلتو از خدا بگیری، فقط اینکه میگی تا وقتی بچه شیر مادرو ...

فدااات عزیزم.چرا دو ساله،گفتم تا وقتی که فقط شیر مادر رو میخوره. منظورم شش ماهگی بود،وقتی غذای کمکی شروع میکنی،حالا نه از همون اول،اما مثلا از ۸ ماهگی ۱۰ ماهگی میتونی رژیم خودت رو اصلاح کنی خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم ، یه چیزی که هست داروخونه با سرنگ پد بهم نداده نمیدونم یعنی باید بدون اینکه اول پد بزنم ...

عزیزم پد که حتما میخواد.هیچ تزریقی رو بدون پد الکل انجام نده.داروخانه معمولا من بهشون میگم بعد پد رو میذارن اونم هر تزریقی،چه عضلانی چه زیر جلدی.من ۴۱ سالمه. آره حق داری اینا اینقد مثل ما دیدن که براشون عادیتر از عادی شده، در صورتیکه منطقیش اینه تو بخش درمان عادی نشه چیزی براشون. انشالله اینبار میوه های شیرین خدا تو دلت میذاره عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

میخواستم بپرسم قبل ivf چیا بخورم؟چیکار کنم؟چیارو باید رعایت کنم

فعلا دکتر بهم دارو داده

راستی من صبح ها ناشتا هر روز یه قاشق عسل و سیاه دونه میخورم-بعد چند تا فلفل سیاه آسیاب نشده با آب میخورم

بعدش تخم کتان هم میخورم

اینا خوبه

@زینبی_بابا      

سلام زینب جان، خداروشکر بااون همه قرص اضافه خدا معجزه کرد ضخامتم خوب بود هشت و نیم بود شکر خدا زیاد بالانرفته بود ضخامت 

گفتن 22یعنی دوشنبه بیا انتقال حالا یه نگرانی دارم ک گفتن یکی از جنین هام سه روزه هست و میخوان اون رو هم بلاست کنن 

حالا این سه روزه از فریز در میاد بخوان بلاست کنن از بین نمیره؟؟؟؟؟؟ 

سلام خانوما خوبید من چیکار کنم قرار بود اینماه خلاصه  برم واسه میکرو دکتر بهم آمپول داد گفت شدی بیا من امروزشدم زنگ زدم میگن دکتر نیست اینماه یکماه دیگه صبر کن خب من می دونستم که آمپول نمیزدم از اول چرا بهم نگفت نمی دونم چیکار کنم زنگ زدم ابن سینا که برم اونجا بهم گفتن باید بیای تشکیل پرونده بدیم براتون ولی اینماه برات انجام نمیدیم من خودمو آماده کرده بودم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام 

من امروز رفتم واسه انتقال ولی وقتی با ازمایشگاه تماس گرفتم گفتن جنین ها هنوز به بلاست نرسیدن و فردا باز بیا دوباره منم اومدم با کلی ناامیدی خونه بنظرتون امیدی هست تا فردا برسن به بلاست یا کلا نابود میشن چهار تا جنین سه روزه ان که دکترم گفت بلاست انتقال بده چقدر خوشحال بودم امروز اما با گریه اومدم خونه 

فردا دور نیس واسه انتقال اگه بشه چون ۲۱ سیکلم میشه وای چقدر من بدبختم اگه جنینام از بین برن دیگه پولی ندارم که بخام از اول هزینه کنم دعاکنید واسم لطفا

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
برو دکتر تغذیه  منم وقت گرفتم بعد، دیدم خیلی دارم یهو تپل میشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

زینبی جون من قبل بارداری میرفتم بهم ی رژیم داده بود تا ۱۵هفتگی ولی من زیاد رعایت نکردم مخصوصا میان وعده و صبحانه رو🙈🙈 الان دیگه روم نمیشه برم پیشش مطمئنم برم دعوام میکنه🙈😂😂

خدا جونم شکرت...
من عزیزم  از سه روز قبل انتقال یک شیاف داشتم از روز انتقال دوتا شیاف خاکستری و شادی و چند نف ...

پس خیالم راحت شد...انشالله خیره

من هر روز یه سوال جدید دارم.😊😌

من امروز خارش و سوزش دارم یعنی بخاط شیافا عفونت گرفتم؟

خطرناک نیست؟

سلام  من امروز رفتم واسه انتقال ولی وقتی با ازمایشگاه تماس گرفتم گفتن جنین ها هنوز به بلاست نر ...

عزیزم اگه دیر بود نمیگفتن فردا بیا،نهایتا فریز میکردن میگفتن ماه دیگه بیا. کاری الان از دستت برنمیاد پس خودخوری نکن، فکر کن فردا میری و انتقال میدی جنین هات رو،اونوقت خنده ات نمیگیره به اشکای امروزت؟ انرژی جمع کن واسه نی نی هات عزیزم

سلام  من امروز رفتم واسه انتقال ولی وقتی با ازمایشگاه تماس گرفتم گفتن جنین ها هنوز به بلاست نر ...

عزیزم ان شاءالله میرسن به بلاست هنوز که اتفاقی نیوفتاده این انرژی منفی رو از خودت دور کن براشون انرژی مثبت بفرست 

خدا جونم شکرت...
سلام خانوما خوبید من چیکار کنم قرار بود اینماه خلاصه  برم واسه میکرو دکتر بهم آمپول داد گفت شدی ...

فقط میتونم بگم انشالله که خیره. از دست بی مسئولیتی اینا که آدم رو تو چه فکر و خیال هایی میندازن. انشالله ماه بعد بدنت آماده تر باشه. اینماه حسابی به خودت برس.توفیق اجباری شده

فقط میتونم بگم انشالله که خیره. از دست بی مسئولیتی اینا که آدم رو تو چه فکر و خیال هایی میندازن. انش ...

انشأالله 

واقعا ممنون عزیزم 🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏