2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
امروز خیلی شیطونی کردی الکی هی دکمه هارو زدی. بچه ات شیطون شد نگی به کی رفته ها     &n ...

😂😂😂😂بخدا تقصیر تخت بغلیه تند تند میزد منم گفتم کم نیارم😂😂😂بهش فکرمیکنم خنده م میگیره🤣خو بچم تنبله دیر واکنش نشون میده به شیرینی.منم خسته بودم گفتم زودتر تموم شه برم خونه😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم.اعتماد کن...بالاخره متخصص هستن دیگه..حالاچون اسم ی دکتر رو شما نشنیدی دلیل نمیشه خوب نباشه ...

حق با توعه نفسی جونم.منم دیگه اعتماد میکنم بهش و سعی میکنم همش فکرای مثبت کنم.ان شاالله خودت و بقیه مامانا هم به سلامتی زایمان کنین❤

قسمت تموم خواهرای منتظرمون شه به زودی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.من چندروزه بدنم خییییلی خارش میده..مرتب میخارونم همه جام خارش میده دست وپا وبدنم کلا...حالا خا ...

عزیزم شاید چون هوا رو به سردی داره میره پوستت خشک شده. با حمام بدتر میشه مخصوصا اگه صابون بزنی، یه روغن حمام بگیر،من برند موستلا رو امتحان کردم عالی بود، به بدنت بزن بذار پنج دیقه بمونه بعد آبکشی خالی کن بیا بیرون،یه لوسیون بدن هم بعد حمام بزن.فقط یه چیزی روغن حمام،کف حمام رو معمولا چرب و لیز نمیکنه اما با اینحال مراقب باش با این وضعت خدای نکرده نخوری زمین. اگرم به هورمونات ربط داره شاید با این روش آرومتر شی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
😂😂😂😂بخدا تقصیر تخت بغلیه تند تند میزد منم گفتم کم نیارم😂😂😂بهش فکرمیکنم خنده م میگیره🤣خو بچم ...

خدا نکشتت،امروز هروقت به کارت فکر کردم ترکیدم از خنده. تصورت کردم با اون شکم تپلی در حال شیطنت. پس با تخت بغلیت مسابقه گذاشته بودی!

انشالله به سلامتی و دلخوشی به دنیا بیاد و به آرامش برسی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم شاید چون هوا رو به سردی داره میره پوستت خشک شده. با حمام بدتر میشه مخصوصا اگه صابون بزنی، یه ر ...

ممنون عزیزم.از راهنماییت..🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدا نکشتت،امروز هروقت به کارت فکر کردم ترکیدم از خنده. تصورت کردم با اون شکم تپلی در حال شیطنت. پس ب ...

فداتشم گلم.ان شاالله همیشه بخندی از ته دل😍😘❤ ممنون‌خانمی امیدوارم قسمت خودت و همه ی منتظرا شه گردالو شین😍

من از فردا داروهام‌شروع میشه از این همین حالا برام‌خیلی دعا کنین مخصوصا مامانای گل که نی نی تو دلی د ...

بسلامتی عزیزم لیشالا زودی نی نی میاد تو دلت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود