2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
من 33.5هفته ک رفتم 2200بود دوباره سونو نشدم واسه خودتم خیالت راحت بعد 36هفته بچه دیگه نمیچرخه بریچ ...

مرسی گلم

چشم حق با توعه.خیالمو راحت کردی.اخه‌میگن بعضی دکترا خودشون بخیه نمیزنن یا بد میزنن منم که همش استرس دارم سر چیزای بیخود.ولی راست‌میگی حتما همه دکتراش خوبن و کارشون درسته

سز‌ تا حد زیادی به بدن ادم خودش‌بستگی داره.ان شاالله هممون‌نی نیامونو صحیح و سالم بغل بگیریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه همون نوار قلب جنین هست و بررسی ضربان قلب موقع تحرک خود جنین حتی حرکت های ریز و خزشی هم حرکت محسو ...

واقعا برام گنگه این نوار قلب😐حالا بدبختی اینجاس اگه اب دور بچه یه‌وقت کمتر شه باید هفته ای سه بار نوار قلب بدم😑😑😑😂دعا کنین برام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بیمارستان مادر و‌کودک هم تعریفشو خیلی شنیدم‌گلم ان شاالله برای ما هم خوب باشه عه یعنی کوثر از اینجا ...

اره دکترم گفت مادروکودک برا سزارین ای وی افیها سخت نمیگیرن...انشاءالله ک براماهم خوبه...یکی از فامیلامون ک اونم ای وی اف بود مریض شمالی بود تازگیا سز شده خیلی راضی بود ازبیمارستان ورسیدگیش وهمینطور دکترش..

گلم بنظرم کمسیون ی چیز سوری باشه چون تاحالا برا ای وی اف هر کی دیدم رفته کمسیون.تاییدش کردن...چون من.اصلا دکترم نگفته ک ممکنه سز نشی و حتی حرف کمسیون هم ک ب من نزده..خیلی راحت از همون اول گفت سز میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وااااااایی خدا 😂😂😂😂 چه قدر خندیدم عالی بود ببین کلا چک میکنن هر جا حرکت باشه باید یه کوچولو ضرب ...

اها گرفتم چطوریه😂😂بخندین اقا بخندین😁از دست این وروجکا 

اره دکترم گفت مادروکودک برا سزارین ای وی افیها سخت نمیگیرن...انشاءالله ک براماهم خوبه...یکی از فامیل ...

خب‌ پس همون روال کارشونه و مدلش همینه.من اعتماد میکنم به دکترم نفسی جون چون فکرنکنم دیگه بتونم عوضش کنم.شمالی منو قبول نمیکنه...ان شاالله دست همین دکتر سبک باشه برام‌و بعدش زود خوب شم بتونم به نی نیم برسم

این سونو عزیزم

همه چیش خوبه 

نگرد دنبال دلیل برای استرس خودت 

ریلکس باش و منتظر زمان زایمان

برا اینکه وقتت بگذره تاپیکای مراقبت بعد سزارین یا چ میدونم شیردهی مناسبو بخون

خب‌ پس همون روال کارشونه و مدلش همینه.من اعتماد میکنم به دکترم نفسی جون چون فکرنکنم دیگه بتونم عوضش ...

اره عزیزم.اعتماد کن...بالاخره متخصص هستن دیگه..حالاچون اسم ی دکتر رو شما نشنیدی دلیل نمیشه خوب نباشه...من زیاد ازش شنیدم..انشاءالله ک دستشم خوبه.

من دکتر خودمم سر همین ای وی اف باهاش اشنا شدم و حتی اسمشم نشنیده بودم ولی دیگه بهش اعتمادکردم..اعتماد ب دکتر ب ادم ارامش میده😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
همه چیش خوبه  نگرد دنبال دلیل برای استرس خودت  ریلکس باش و منتظر زمان زایمان برا اینکه ...

چشم گلم🙂مرسی 😘❤

مرسی از دعای قشنگت 😍😍😍😍 ان شاالله خدا به خودت هم دختر بده ان شاالله این فسقلی به سلامت بیاد تا ...

وااای عزیزم،نی نیت پسره😍😍نمیدونم چرا همیشه حس میکردم دختره،انشالله که گل پسرت صحیح وسلامت بیاد بغلت و دومین بچت دختر بشه اونم طبیعی 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزيزم. ميگم اين ٣٧٠٠ توي روز ١٥ زياد نيست؟

نه عزیزم بعضی ها بتاشون زیاد بالا میره شایدم دوقلو دلری،بعدم از شیرینیش لذت ببر الکی فکرای عجیب غریب نکن،حالشو ببر قشنگم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حالا امشب کلی جوشونده خوردم ،پریود نشم میرم دکتر، فکر کنم خواستم باردار شم وسطهاش پشیمون شده چون بتا ...

عزیزم بتا که حتما قرار نیست صفر بشه، زیر ده مثل صفر میمونه، منم مثل شما بودم ولی سه یا چهار روز بعدش پریود شدم