2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

عزیزم مبارکه خداروهزارمرتبه شکر 

انشالله قدمش پر خیر و برکت باشه 

توروخدا منم دعا کن سه شنبه ک میرم سونو ضخامتم خوب باشه سیکل کنسل نشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شاغلم.اونجا پرسیدم.گفتن از ساعت ۶ هم میتونی بزنی.یه کم زودتر پامیشم میرم میزنم.شوهرم دلش نمیاد ب ...

من تهران هستم و رویان میرم، یه بار رویان ای یو آی انجام دادم و منفی شدش، یکی از لوله هام بسته است و ۳۳ ساله هستم، شما چند سالتونه؟؟  مگه شما کدوم شهر هستید؟؟؟

سلام خانمای گل کسی هست رویان تحت درمان باشه و دکتراش بشناسه؟ میخوام ببینم کدوم دکترش خوبه هم زنان و ...

سلام عزیزم من رویان میرم،  دکتر مردان شنیدم دکتر سجادی خوبه ولی دکتر زنان خودم تا الان با مصطفایی و محیطی ویزیت شدم و زیاد خوشم نیومده بقیه شونم زیاد نمیشناسم ولی عز خانمهای اینجا شنیدم دکتر مشایخی خوبه

سلام خانمای گل کسی هست رویان تحت درمان باشه و دکتراش بشناسه؟ میخوام ببینم کدوم دکترش خوبه هم زنان و ...

یه مطلب دیگه هم الان بگم که تو رویان تیمی کار میکنن یعنی کلی کارشناس هم اونجا هست که با پزشکا همکاری میکنن

بچه ها میشه کمکم کنین من قرار بود امروز انتقال داشته باشم رفتم مرکز گفتن جنین ها 5روز ه هس سه شنبه ب ...

عزیزم به فال نیک بگیر.شاید دست این دکتر برات بهتر بشه. بعدم معمولا جنین شناس و متخصص زنان با هم انتقال رو انجام میدن،کار خیلی سختی براشون نیست که بی دقتی کنن. با همین نی نی ها مامان میشی.الکی استرس نداشته باش،کاری که ازت ساخته نیست پس بسپار به خدا.از الان استرس ننداز به جون خودت،میدونی که چقد ضرر داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم سیکلم مثل خود شمابود.روز سوم پریودی رفتم بعد از سونو گفتن سیکل لانگ برات انتخاب کردیم فعلا ...

خداروشکر عزیزم مشکل کیستتون حل شدش و ازمایشتونم خوب شدش،  راستی شما چند روز بعد ال دی پری شدید؟ دکترتون تو رویان کیه؟

خداروشکر عزیزم مشکل کیستتون حل شدش و ازمایشتونم خوب شدش،  راستی شما چند روز بعد ال دی پری شدید؟ ...

من پنج شنبه ۴ مهر ال دی تموم شد ۸ مهر هم پریود شدم.اینم بگم حجمش بر خلاف اکثر دوره هام خیلی کم بود.

دکتر هم که روی پروندم مصطفاییه امافقط یبار اون اوایل دیدمش الان که فقط کارشناسا رو میبینم و اون کسی که سونو میکنه که فکر کنم دکتر باشه.دکتر غفاری فکر کنم فامیلشه که از پزشکان رویان هست اگه اشتباه نکنم.اکثر کارام از انتخاب سیکل و تجویز داروها و سونو رو برام با مهر همین غفاری زدن آخه.دیگه نمیدونم خودش باشه یا نه.حالا من دارم بر اساس حدسیاتم میگم دیگه نمیدونم چقد درست باشه😁

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

سلام خیلی مبارک باشه عزیزم ان شالله بارداری راحتی داشته باشید و با شادی نی نیتونو بغل بگیرید،،،  شما چندمین انتقالتون بود؟ کدوم مرکز میرید؟  مشکلتون چی بود؟؟  میشه اقدامات قبل و بعد از انتقالتون به ما ها هم بگید تا استفاده کنیم ممنونم