2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
فرتیل پلاس و فرتیل اید تقویتی های خوبی هستن، چندتای دیگه هستن باز خواستی بگیر بهش بده تا تاثیرش بیشت ...

نه بابا من توبه کردم.شوهرم یک سال هر چی قرص تقویتی تو بازار بود براش تجویز میکردن و میخورد.معدش داغون شده بود.از اون بدتر احساس میکنم دلیل صفر شدن اسپرمش تو یه دوره ای بخاطر همین تقویتی ها بود.آخه مصرف تقویتی نباید بیش از حد باشه.شاید اثر عکس داشته باشه.فعلا همین فرتیل پلاس خوبه با اسید فولیک.فکر کنم مصرف کم ولی موثر یه دارو بیشتر اثر داشته باشه تا اینکه بخوای چندین داروی مختلف رو مصرف کنی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه بابا من توبه کردم.شوهرم یک سال هر چی قرص تقویتی تو بازار بود براش تجویز میکردن و میخورد.معدش داغو ...

دقیقا نمیشه گفت چه دارویی روی چه کسی جواب میده و اگر هم نتیجه عکس داد دکترا گردن نمیگیرن میگن نمیدونم و فقط سعی و خطایی کار میکنن، اگر امتحان کرده که دیگه هیچ چون همون اول اگه بخواد تاثیر بده که مشخص میکنه، همین فرتیل ها خیلی خوبن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا نمیشه گفت چه دارویی روی چه کسی جواب میده و اگر هم نتیجه عکس داد دکترا گردن نمیگیرن میگن نمیدون ...

خب آره اینو که راس میگی .من تازه اومدم رویان.قبلش زیر نظر دکتر شهرستان بودیم

اگه يبوست ميگيري نخور چون واسه بعد انتقال خيلي تاكيد ميكنن يبوست نشين  كاهو و روغن زيتون زياد ...

ولی خیلی خوندم که جای جنین رو محکم میکنه.متاسفانه من با کوچکترین استرس یبوست میشم.کلا هم کم آب میخورم.باید آبم زیاد بخورم.

خدایا شکرت  
اره گلم اخه سه تا سونو بود کدومو بفرستم؟یکی بیوفیزیکال.یکی کالرداپلر یکی سونو رشد

همون کالر داپلر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها میشه کمکم کنین من قرار بود امروز انتقال داشته باشم رفتم مرکز گفتن جنین ها 5روز ه هس سه شنبه بیا برا انتقال میگم نکنه تا سه شنبه ضخامت زیاد بشه؟ از اون طرف هم دکتر خودم گفته من سه شنبه نمیام با دکتر دیگه باید انتقال بده حالم خیلی بده اون همه ذوق شوقم رو از دست دادم منم فقط همین سه تا جنین رو دارم برام دعا کنین معلوم نیست دکتری که انتقال میده دقت کنه یا نه چون مریض ش نیستم دیگه کار من مونده به خدا بعد این همه هزینه اینم آخر کارم😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم منم سیکلم مثل خود شمابود.روز سوم پریودی رفتم بعد از سونو گفتن سیکل لانگ برات انتخاب کردیم فعلا ...

من از رو دفترچه راهنماشون که خوندم نوشته سونوی دوم رو که رفتیم داروهای اصلی شروع میشه تا ۶ تا ۸ روز.ولی برا شما چون کیست داشتین ۴ روز هم اضافه بوسریلین تجویز کردن.منم کیست دارم.احتمالا برا منم همونطور بشه.برا گرفتن مرخصی میخواستم بدونم.

خدایا شکرت  

سلام‌به همه خوبین؟ ایشالا کسایی که نزدیک زایمانشونه بسلامتی بچه شونو بغل کنن کساییم که انتقال دادن مثبت بشه کساییم‌که هنوز نتیجه نگرفتن به زودی دلشون شاد بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من از رو دفترچه راهنماشون که خوندم نوشته سونوی دوم رو که رفتیم داروهای اصلی شروع میشه تا ۶ تا ۸ روز. ...

دیگه بستگی داره به سونوی دومت که مثل من مشکلی باشه یا نه.بر اساس اون دارو بهت میدن.

سلام بچه ها من امروز رفتم آزمايش دادم، روز ١٥ بتام ٣٧٠٠ هست، خدا رو شكر مثبت شدم، از ته دل از خدا م ...

مبارک باشه. 

منکه هر شب با رویای این لحظه خوابم میبره.نمیدونم خدا تا کی میخواد مارو منتظر بزاره