2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
اره عزيزم دوهفته انتقال تا مثبت شد  من بستني و فالوده زياد خوردم  ماست با غذا ميخوردم دو ...

من مستعد یبوست هستم.ولی تصمیم دارم بخورم.پس ماکارونی و سیب زمینی هم خوبه

خدایا شکرت  
من مستعد یبوست هستم.ولی تصمیم دارم بخورم.پس ماکارونی و سیب زمینی هم خوبه

اگه يبوست ميگيري نخور چون واسه بعد انتقال خيلي تاكيد ميكنن يبوست نشين 

كاهو و روغن زيتون زياد بخور كه يبوست نشي 

ماكاروني و سيب زميني زياد خوردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه سیکلتو کامل توضیح بدی؟ من روز دوم پری یه بار رفتم سونو.برام الدی دادن.برا دوهفته بعدش که از فر ...

عزیزم منم سیکلم مثل خود شمابود.روز سوم پریودی رفتم بعد از سونو گفتن سیکل لانگ برات انتخاب کردیم فعلا از پنج پریودی ال دی بخور از روز ۱۷ پریودی هم بوسرلین روزی نیم سی سی زیر جلدی.بهم گفتن روز دهم مهر هم نوبت بزن برا سونو مجدد.دهم مهر که اومدم سونو کیست داشتم گفتن بوسرلین رو ادامه بده تا روز چهاردهم دوباره بیا سونو که اگه کیست کوچیک شده بود داروهای اصلی رو شروع کنیم امروز رفنم سونو گفتن کیست چروکیده شده برو آزمایش استرادیول و پروژسترون بده اورژانسی اگه پروژسترون زیر نیم و استرادیول زیر صد بود آمپولای اصلی دیگه شروع کنیم.که خدا رو شکر زیر اون رنج بود و الان برا ۶ روز گونال روزی ۱۵۰ واحد برام تجویز کردن که از فردا باید دور نافم بزنم.همونجا هم خودشون یادم دادن چطوری تزریقش کنم.تا روز ۲۱ که دوباره برم سونو ببینم چطوره اوضاع تخمدونام و بر اساس اون سونو دوباره دارو برام بنویسن.

من واسه تزریق بوسرلین بار اول رفتم اورژانس که برام بزنن همونجا بهشون گفتم به شوهرم یاد بدین که دیگه نخواد صب بیدار شم بیام اورژانس.دیگه همون اولین آمپول رو گفتن شوهرت بیاد راهنماییش کنیم خودش بزنه برات.دیگه شوهرم همونجا با راهنماییشون اولیش رو برام تزریق کرد.خیییلی راحته.شوهر من خیلی ترسو بود تو این مورد.ولی الان خیلی راحت تزریق میکنه.حالا میخوام اگه امپول عضلانی دلشتم هم بگم بره تو نت فیلم ببینه که خودش برام تزریق کنه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام خانمای گل کسی هست رویان تحت درمان باشه و دکتراش بشناسه؟ میخوام ببینم کدوم دکترش خوبه هم زنان و ...

سلام گلم، چندتا دکتر داره با اینکه اسم یه نفر روی پرونده هست هر سری با یکی معاینه ،سونو ، عمل یا انتقال میشی و دست خودت نیست زیاد، مگر اینکه خودت سعی کنی با دکتری که میخوای تایمت را هماهنگ کنی، مثلا میگن 2 تا 3 پریودی بیا، مثلا 2 پریود نری و وایستی 3 پریود که دکتر مورد نظرت بری، ولی بازهم این همیشگی نیست! 

دکتر مردها مثلا شوهر من با یکیش میرفت یادم نیست فرامرز.... بود کی بود مثلا با اسپرم 7 میلیون و تحرک آ و ب 20 درصد بهش میگفت تو خوبی نیاز به هیچی نداری ولی موقع آی یو آی خانم هایی که شوهراشون با سجادی جلو میرفتن مثلا اسپرم 30 میلیون داشتن انقدر تقویتی داده بود طرف شده بود 60 میلیون و اومده بود، بازهم نمیشه نظر داد شاید مثلا با اون مقدار اسپرم تحرک نداشتن! خلاصه سجادی خیلی دارو و تقویتی به مردها میده شاید از این نظر خوب باشه تا دکتری که به 7 میلیون بگه مشکلی نداری! 

الله اعلم

عزیزم جواب آزمایشت چطور شد؟دهم که رفتی کدوم مرحله سیکل بود؟یک ماه بعد از سونوی اولت بود؟پس به تو هم ...

دهم دقیقا شد سوم پریودی بعد از مصرف ال دی .ال دی که تموم شد روز ۸ مهر پریود شدم .دهم هم از قبل نوبت داشتم

البته گفتن مهم نیست اون روزی که نوبت سونو داری دوباره چند پریودت باشه شاید روز اول باشه شاید روز پنجم باشه.مهم نیست چون اونا با دارو تخمدونا رو مهار کردن.و کنترلش رو در دست گرفتن.

سلام گلم، چندتا دکتر داره با اینکه اسم یه نفر روی پرونده هست هر سری با یکی معاینه ،سونو ، عمل یا انت ...

دکتر شوهر من دکتر سجادیه اما هیچ تقویتی به شوهرم نداده فقط فرتیل پلاس و اسید فولیک.

سلام نفسی‌جون خوبی؟نی نی‌خوبه؟اره رفتم دکتر قراره سه شنبه کمیسیون تشکیل بدن ببینم چی‌میشه برای سزاری ...

عزیزم.دکتر منم نامه داده برا بیمارستان مادروکودک...پس اینطور ک.معلومه حتما برامنم کمسیون میگیرن...من فک.میگردم باهمون نامه حله دیگه😐

دکترت دیگه یعنی همون کرامتی هس واسه زایمان؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلامت باشی گلم همچنین برا خودت و بقیه دوستای گلم من با حساب ان تی ۳۶ هفته و ۴ روزم با حساب پریود ...

من حساب انتقالم و ان تی باهم عین همه...پریودی هم یکروز تفاوت داره فقط.  اشکال نداره عزیزم.  چندروز اینطرف اونطرف...مهم اینه تااخر ماه دخملتو میبینی بسلامتی😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دکتر شوهر من دکتر سجادیه اما هیچ تقویتی به شوهرم نداده فقط فرتیل پلاس و اسید فولیک.

اوضاع شوهرتون چطوره؟ 

همین فرتیل پلاس هم تقویتی خوبی هست

شوهر من نداشت بار اول ای یو ای فقط فولیک بار دوم ای یو ای چندتا قرص بودن فکر کنم هم تاثیری نداشتن

سلام نفسی جون خوبی پسرت چطوره میتونی نگینو صدا بزنی احوالشو بپرسیم آخرین سونوش کی بوده و چطور؟ تو ...

نیوا جون ک خوبه..چندروز پیش سرزد ...باشه گلم الان نگین روصدا میزنم

@negin69   نگین جان عزیزم خوبی چ خبرا...؟