2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
تبسم جان مامانم ميگند اسم علي سنگينه و نذر نكنيد به اين اسم (منظور اينه كه خداي نكرده به خواسته مون ...

آهاان ،، اخه منم چندساله نذر حضرت علی میکنم و گفتم اگه مثلا تا پایان فلان ماه باردارشم و پسر بشه اسم امیرعلی میزارم ، خودمم نجف رفتم اون ابهت و بزرگی حضرت علی رو درک کردم حتی چندباری خواب دیدم از توی کوچه های نجف گنبد حرم رو میبینم و سلام به حضرت علی میدم ولی خب متاسفانه قابل این نبودم که از طرف ایشون حاجت روا بشم ..

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام عززززیزای دلم🍃☘

خوبین خوشین... کلی دلم براتون تنگ‌شده ❣😍

چندتا خبر خووووب بدین دلمون باز شه..

نفسی زین خاکستری نیوا زایمان کردین یا مونده هنوز😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.خانمها. من روز ۶ انتقال جنینم .دو سه روزه حس میکنم تب کردم.دارو نخوردم.گفتم شاید سرماخوردگیه .گفتم با لیمو ردش میکنم.ولی هیچ اثاری از سرما خوردگی نیست.نه گلو درد دارم نه ابریزش بینی...به نظرتون جایی از بدنم عفونت کرده و خبر ندارم؟؟تب جنین رو از بین میبره؟؟دست وپام یخه.بدنم داغ

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
 سلام عززززیزای دلم🍃☘ خوبین خوشین... کلی دلم براتون تنگ‌شده ❣😍 چندتا خبر خووووب بدین دلمون ...

سلام مرجان جون

خودت و نی نی خوبید عزیزم؟؟دخترگلت بزرگ شده؟💖💖💖😍

نه هنوز زایمان نکردن دوست جونیا...ان شاء الله تا یکی دوماه اینده نی نی هاشون بغلشونه 💙💖💙💖

عزیزم من پیشش رفتم اصلا راضی نبودم،حتی یک درصد. پارسال پیشش میکرو کردم.شاید تجربه من خوب نبوده،بقیه ...

عزیزم الان دکترت کیه؟؟

سلام بچه هایی که هفته های بالا هستین کدومتون نوارقلب دادین تاحالا؟واسه شما هم اینجوریه که اون دکمه ر ...

عزیزم نگران نباش من تا دلت بخواد nst دادم.تو خود نوار قلب هم حرکتش مشخصه.ولی به ما میگن که دکمه را هم فشار بدیم

سلام خاکستر خوبی؟ رفتی دکتر؟ وقت سز کی بهت دادن؟؟

سلام گلم اره رفتم.قراره سه شنبه کمیسیون تشکیل بدن ببینم چی‌میشه.ولی دکتر گفت تا ۳۹ هفته صبر میکنیم..برام‌نوار قلب و کلی سونو نوشت.سونو همه چی خوب‌بود فقط اب دورش ۸.۴ بود‌ ولی دکتر گفت خوبه.بنظر خودم که همون هفته های ۳۸ سز میشم

باز ببینم سه شنبه چی‌میشه

تو چیکار کردی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خاکستری جون، پیشاپیش قدم گل دختری مبارک، ان شاالله به سلامتی زایمان کنی😍😍

سلام عزیزدلم‌خوبی؟ممنون‌گلم ان شاالله همه باردارا به سلامتی نی نیاشونو بغل بگیرن...و قسمت همه منتظرا شه به زودی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم عزیزم. زنگ میزنم حتما فردا .چون باید ببینم دو قلو رو اصلا انجام میده یا نه. دوستم ۳ قلو داش ...

اها راست میگی اینم هست...حتما بپرس گلم اگرم اینجا‌انجام نمیدن سونوهای خوبشو بپرس ببین انجام میدن یا نه.اگه هنوز اونوری خب همونجا‌ انجام بده باز بهتر از بندره

سونو رفتی برا آب دور بچه ؟؟؟

اره گلم.اب دورشو ۸.۴ زده.دکتر رفته بود اونموقع‌فقط عکس‌سونو و نوار قلبو‌ براش فرستادن گفت‌خوبه.ولی خودم میدونم لب مرزه

حالا شاید بر اساس همین اب دورش تاریخ رایمانو زودتر بزنن برام

گفت‌اگه زیر ۸ بود بستری میکردیم ولی الان‌خوبه

شاید هر هفته نوار‌قلب داشته باشی فقط

منم متنفرم از نوار قلب😑

سلام عزیزم خوبی چ خبرا رفتی دکتر و سونو؟ اینکه میگی nstهست...معمولا نزدیک زایمان انجام میدن نوار قل ...

سلام نفسی‌جون خوبی؟نی نی‌خوبه؟اره رفتم دکتر قراره سه شنبه کمیسیون تشکیل بدن ببینم چی‌میشه برای سزارینم...

اره ولی من به یکی دیگه‌گفتم گفت اینجوری نیست.دستکاه خودش حرکات بچه رو تشخیص‌میده نیازی به زدن اون دکمه نیس.گفتم ببینم کلا چندمدله یا نه...

عزیزم نگران نباش من تا دلت بخواد nst دادم.تو خود نوار قلب هم حرکتش مشخصه.ولی به ما میگن که دکمه را ه ...

اها پس یعنی اگه الکی‌اون دکمه‌رو بزنیم‌میفهمن؟😂اخه میدونی گلم من دیروز خیلی خسته بودم از ۱۰ صبح تا ۷ شب کارم طول کشید.بعد اون‌وسطا چندبار الکی دکمه‌رو زدم😂الان عذاب وجدان دارم.پس خودشون‌میفهمن

دوستان تو گروه کسی بوده که بیشتر از ۴ بار انتقال ناموفق داشته باشه؟

بله عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷