2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
خدا رو شکر عزیزم من جای شما خیلی خوشحال شدم دوبرابر نگرفتن😂😂😂 کلا حس میکنم نيلو دیگه تعیین جنسیت ...

زینب جون تیکرت آبی شده نی نی شما هم پسره😍😍😍ای جوونم من همش با ویاری که داشتی منتظر بودم بیای بگی دختره

خدا جونم شکرت...
سلام دوستان من امروز صبح بعد از یک ماه که شوهرم عمل واریکوسل انجام داده بود برای موفولوژی صفر بیبی چ ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍😍💃💃💃💃

گلم اصلا فکرای بد نکن ولی حتما زود نوبت بگیر شاید آسپرينی چیزی لازم باشه 

اصلا دیگه این بار خیلی فرق داره همسرت عمل کرده و کلی مکمل داشته، حتما کیفیت اسپرم ها عالی شده

خیلی خیلی مبارکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته امیدم به خدا و صاحب این ماههای عزیزه صبح هم قرص فشار و اعصابم و نخوردم رفتم بتا تیتر دادم بعد ...

هیچی گلم غذاهای مقوی بخور، هفته ایی سه بار تخم مرغ 

هر روز یه مقدار چهار مغز بخور و آب و میوه زیاد

زینب جون تیکرت آبی شده نی نی شما هم پسره😍😍😍ای جوونم من همش با ویاری که داشتی منتظر بودم بیای بگی ...

آره گلم منم پسرخان دارم😍😍😍

خودم هم خیلی تعجب کردم ولی چون جدیدا خارش گرفتم به پسر هم شک کرده بودم😊😊😊

خخخخخ مادر شوهر شدم رفت🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آره گلم منم پسرخان دارم😍😍😍 خودم هم خیلی تعجب کردم ولی چون جدیدا خارش گرفتم به پسر هم شک کرده بود ...

مبارک باشه عزیزم😍😍😍

وااای آره میدوارم مادر شوهرای خوبی بشیم😂😂😂

راستی تاریخ زایمانو تو سونو کی زده براتون؟

خدا جونم شکرت...
منم.اصلا بهداشت نرفتم اوایل ک اصلا شرایطشو نداشتم ک برم..فقط همون مطب دکتر میرم...اونهفته هم براواکس ...

منم دوست ندارم برم ولی عروس خواهرشوهرم میگفت برای بچش واکسن نمیزدن با کلی دعوا راضی شدن بزنن براش دیگه تصمیم گرفتم فردا برم 

خدا جونم شکرت...
اولين پريود بعد از اون امپول سرموعدش مياد نگران نباش، دومي تاخير ميكنه كه اونم مهم نيست و ربطي به كا ...

ممنون دوست عزیزم ، دیشب داشتم حساب میکردم بیست و یکم سیکل زدم یعنی باید سه روز دیگه پری بشم هیچ علایمی ازش ندارم 🤗🤗گلم امکانش هست باردار شده باشم؟من همچنان امید دارم 😊

۲۹سالمه عزیزم،من اندومتریوز و لوله های هیدرو داشتم ابن سینا میرم سیکلمم فکر کنم لانگ میشه دقیق نمید ...

عزیزم ابن سینا  تشخیص اندو ولوله هیدرو دادن رفتین کلینیک اندومتریوز یا عکس رنگی گرفتین به من دکتر زنان گفته عکس رنگی بگیر 

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
دوستان دیروز انتقال جنین داشتم.دکتر دوتا شیاف ۱۲ساعتی و روزی۳قرص دوفاستون داده.شیاف بعد از دو ساعت ه ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 

نه گلم خیالت راحت ظرف نیم ساعت جذب میشه موادش 

من که مقعدی میذارم تمیز تر هم هست 

منم دوست ندارم برم ولی عروس خواهرشوهرم میگفت برای بچش واکسن نمیزدن با کلی دعوا راضی شدن بزنن براش دی ...

منم اصلا بهداشت نرفتم ولی واکسنای پسرمو میرم میزنم. تازه براش قطره هم میگیرم

تو بارداری چند بار رفتم بهداشت فشارمو بگیرم گفت پرونده تشکیل بده گفتم نه. من آی وی اف کردم زیر نظر متخصص هستم. دیگه گیر نداد

عزیزم ابن سینا  تشخیص اندو ولوله هیدرو دادن رفتین کلینیک اندومتریوز یا عکس رنگی گرفتین به من دک ...

من از قبل میدونستم اندو دارم رفتم کلینیک اندومتریوز عکس رنگیمو دیدن گفتن لوله ها هیدرو شده و سونو گرافی همونجا هم تایید کرد 

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم به سلامتی رسیدی به مرحله انتقال گلم احتمال عقب افتادن پری هست نگران نباش  ضمنا این ...

سلام زینب مهربونم ، اره عزیزم یواش یواش دارم نزدیک مبشم پریود که بشم استرادیول ها رو شروع میکنم ایشالله ،ممنونم ازت امید داشتم این ماه باردار بشم هنوز هم دارم 😊😊حالا منتظر این پریود ساختگی میشم ببینم کی میاد ، چای زعفرون دم کنم بخورم زودتر بیاد ؟