2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
آها مرسی عزیزم متوجه شدم پس بنظرت من بگم خارجیشو بده داروخونه یا فرقی نداره حساس نشم‌؟ من یکم نگران ...

نه عزیزم چرا زیاد باشه. بدن هر کس فرق داره، مطمئن باش طبق سونو و وضعیت خودت این میزان تجویز شده

از خارجیش اطلاع ندارم، من ایرانی زدم

دکتر بمن گفت امپولتو قطع کن..شبی یه شیاف بزار..راستی چندتا؟ واژینال میزاری یا مقعدی؟ کدوم جذبش بهت ...

آره به منم همینو گفت

بعد از دو هفته آمپول، گفت هر شب یک شیاف بذارم 

میدونی واژینال و مقعدی فرقی نداره از لحاظ جذب ولی من ترجیحم رکتال هست چون واژینال باید زیاد فشار بدم لکه بینی پیدا میکنم و کثیف کاری هم میشه وقتی مومش پس میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما علائمات از کی شروع شد🤔 من فقط از این میترسم چرا سینه هام درد نمیکنه زیاد😐 علائم دارم ولی هی قط ...

عزیزم همه اینا طبیعی هست، خیالت راحت حال نی نی خوبه 

من از اواخر هفته 6 بعد از سونو. قلب علائمم شروع شد و هنوز ولم نکرده😬😬😬😂😂😂

از تهوع و استفراغ شدید تبدیل شده به تهوع ملایم و خارش شدید🤪🤪🤪😂😂😂😂😂

عزیزم چرا میگن بعد انتقال جنین کیوتن نخورین؟ و اینکه خوردنش تو اون 14 روز میتونه باعث منفی شدن آزمای ...

ببین کلا بعد از انتقال جنین تا هفته 12 هیچ مکملی جز اسید فولیک یا فمیبیون 1 نیاز نیست، مگر به صلاح پزشک

چون جنین تو اون مدت تمام نیاز های خودش رو از بدن مادر میگیره 

و چون این مکمل ها نیاز نیست و بعضا ممکنه عوارض ناشناخته به خاطر مواد نگهدارنده یا رنگدانه داشته باشه ترجیحا چیزی تجویز نمیشه، باز تاکید می‌کنم اگر موردی رو دکتر اضافه تر داد نگران نشید مصرف کنین 

ولی سر خود مصرف کردن مکمل هم توصیه نمیشه

زینبی جون ،  معذرت میخوام. بشدت یبوست شدم ، جوری که اصلا نمیتونم دفع کنم. داغونم. نگران بچه ...

الهی عزیزم حتما اگر این جور شدی برو دکتر زنان اون بهت شربت میده

بعد با روغن زیتون ناحیه مقعد رو ماساژ بده و ببخشید با انگشت به تخلیه کمک کن، منم چند بار این جور شدم با تغذیه نتیجه نداد ماساژ رکتال عالی بود، واقعا اذیت شدم تا چند روز ورم داشت ولی با همون روغن زیتون خوب شد

شما هم اگر جواب نگرفتی یا اوضاع خرابه حتما برو دکتر

سلام زینب جون من یک هفته اس پریودم عقب افتاده دوبار هم بی بی چک زدم منفی بود، هفته گذشته که موعدم بو ...

سلام عزیزم بله ممکنه بی بی اشتباه نشون بده 

اما خود مسافرت رفتن هم گاهی باعث میشه پری تاخیر پیدا کنه، یا زودتر بشه

خدا رو شکر. نه خوب نیستم. یبوست شدید گرفتم. از اونام خبری ندارم.نگرانشونم. خدا خودش رحم کنه .امر ...

عزیزم حتما بگو دکتر یه مسهل بده بهت

هر بار میری دستشویی هم با روغن زیتون بدنت رو چرب کن 

صبح ناشتا چندتا انجیر تو آب جوش بریز نرم که شد اول آب رو  که ولرم شده بخور بعد دونه دونه انجیرای نرم شده رو بخور تا نیم ساعت بعدشم چیزی نخور 

ببخشيد زينب جون به خدا اين دو روز انقدر حالم بد همش دارم سرم ميزنم هيچي نميتونم بخورم  درسته ...

الهی عزیزم درکت میکنم روزای سختی داری، تهوع واقعا از یه حدی بیشتر آدمو نابود میکنه 

ولی تنها چیزی که کمکم می‌کرد این بود بالاخره تمام میشه و دائمی نیست، داری اجر میبری عزیزم 

خیلی برات دعا میکنم زودتر حالت خوب بشه، اگر تونستی طب سنتی هم برو تا حد زیادی کمک میکنه 

طبع شما رو نمیدونم ولی اگر مثل من سودا باشی توصیه های دکترم رو برات میفرستم 

فقط گلم اگر آب نمیتونی بخوری حتما روزی 2 لیتر سرم رو بزن با خیال راحت 

اگر دیابت بارداری نداری راحت روزی یک سرم 1/3 و 2/3 بزن

یک سرم نمکی ساده 

من اول اون یک سوم دوسوم رو میزدم با اندانسترون (دمیترون تزریقی داخلش)، بعد سرم دومی نمکی میزدم

سرعتش هم تنظیم میکردم طولانی بشه تا آب بدنم تامین بمونه 

ولی سرم اولی رو همون موقع که وصل میکردن یه کوچولو میذاشتم سریع رد بشه تا تهوعم بهتر بشه و بتونم یه چیزی بخورم

آها راستی آنژیوکت که برات میزنن رو تا 48 ساعت میتونی نگه داری و باهاش بخوابی حتی، از پرستار بخواه یادت بده چه جور هپارین لاک ببندی، چون اذیت میشی دائم رگ پیدا کنن تو دستت

هپارین لاک هم خود پرستار باید بیاره برات چون هیچ جوره پیدا نمیشه، بهت نمیفروشن بیرون و یک بار مصرف هم هست

عزیز ، من طرازی گفت سلفری بده ، رفتم دادم. اعتماد کردم. ولی دکتر شهرستانم گفت لازم نیست ولی تهرانی ...

فدای سر دوقلوهات عزیزم

منم خیلی موقع پول دادن سوختم😬😬😬 ولی خیالم راحت تر شد

راستی چند حساب کردن دو قلو بودی؟ 

واقعا ممنونم از توضيحات كاملت ايشالا به سلامتي تو دليت رو بگيري بغلت😘 ميشه بگي چندتا جنين انتقال د ...

ممنون از دعای خوبت

گرید نمیدونم فقط گفتن خوبه 

دو تا جنین سه روزه انتقال دادن، دفعه اول انتقال 

سلام بر زینب جون مهربون و همه دوستان عزیزم 

خانوما یه سوال دارم 🤗🤗🤗دوستان من امپول واریو پپتیل ۳/۷۵ زدم روز ۲۱ سیکلم و دکترم گفت بعد از امپول پریود که شدم به امید خدا شروع کنم استرادیول بخورم واسه انتقال

حالا سوالم این هست کسایی که از این امپول استفاده کردن به موقع پریود شدن؟ من سیکلم مرتب هست منتها بعد از پانکچر تاریخ پریودم عوض شد حالا ۹ مهر امپولو زدم و ۱۶ مهر باید پریود بشم ، هیچ ترشحی ندارم و سرگیجه دارم و بیحالم امروز به خودم شک کردم نکنه باردار شدم 🤗🤗به خاطر سرگیجه و بی اشتهایی شک کردم امپول هم دور ناف زدم جاش گوله مونده 👀 ممنون میشم راهنمایی کنین 🙏🙏راستی شهریور ماه پانکچر شدم 

وای خیلی بده. انقدر درد دارم که انگار نه انگار حامله ام. انگار بدنم خالیه از همه چیز. خدا کمک کنه ...

یک کم روغن زیتون ر با آب ولرم،همسرتون تنقیه کنند به مقعد،وسیله تنقیه ر از داروخونه بخرین.

یامیتونین سرشلنگ سرویس بهداشتی ر ،ضدعفونی کنین،یه مقدار آب ولرم ر بفرستین مقعد،راحت میتونین دفع کنین بدون زور زدن.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان دیروز انتقال جنین داشتم.دکتر دوتا شیاف ۱۲ساعتی و روزی۳قرص دوفاستون داده.شیاف بعد از دو ساعت ه ...

با اپلیکاتور میندازی  سوال منم بودم اونوقتها  اخرشم نقهمیدم   یکی میگفت  اپلیکاتور زخم میکنه  یکی میگفت  با انگشت 🤔🤔🤔

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
انشاالله لازمت نشه  هروز از خواب بيدار ميشي آب گرم بخور خيلي تاثير داره  خودم هميشه يبوس ...

منم یبوست زود میشم.

ولی این فاجعس.

معذرت میخوام یبوست نیستم دیگه ، هموروئیدم عود کرده ، نمیذاره خروجی داشته باشم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار