2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
گلم اینم شماره کلینیک صدر 86034831 86034834 86034839 86034836

ممنونم عزیزم لطف کردی😘

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
دکترم هرمزدبیراشرافی هستن تو خیابون هویزه (سهروردی شمالی) سرچ کن بظاهر که خیلی دکتر خوبیه من ازش راض ...

مورفولوژیش ..چند  ..تعدادشم از ۲۰ میلیون ر با لاتر باشه ه میگن خوبه..منم  چند ساله همه دکترا میگن شوهرت مشکل داره  رفتم پیش رزاقی میگه خوبه شوهرت 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیا جان الان حالت خوبه؟ 

زینب جون شیاف استفاده میکنی یا امپول؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

[QUOTE=107077441]مورفولوژیش ..چند  ..تعدادشم از ۲۰ میلیون ر با لاتر باشه ه میگن خوبه..منم  چند ساله همه

انقد هول بودم چون آزماشگاه کلی دعوام کرد که دختر خوب چرا با نزدیکی نمونه دادین(می گفت اینطوری نصف اسپرما می میرن زیاد جواب قابل اعتماد نیس!) که به جواب نمونه زیاد دقت نکردم اما تعدادش فک کنم همین حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون بود مرفولوژی هم فک کنم ۱۵ درصد بود حرکتم همین ۱۵ یا ۲۰ درصد بود ، کلا دکتر خیلی راضی بود از جواب حالا نمی دونم بر چه اساسی می گفت خوبه ،خودم که می گفتم قبلا خیلی بهتر بود آخه

بستگی به نام تجاریش داره، این اسم ژنریکش هست من ایرانی زدم اون موقع فقط گونال و ستروتاید خارجی بود

آها مرسی عزیزم متوجه شدم پس بنظرت من بگم خارجیشو بده داروخونه یا فرقی نداره حساس نشم‌؟

من یکم نگران شدم میگم بنظرت داروهای من زیاد نیس، 

از شب دوم پریودی شبی ۲ تا لترزول تا شب پنجم 

از روز ششم هم ۳ تا پودرHMGبا دوتا آب تا روز هشتم؟

[QUOTE=107077441]مورفولوژیش ..چند  ..تعدادشم از ۲۰ میلیون ر با لاتر باشه ه میگن خوبه..منم   ...

ماهم  با نزدیکی  نمونه میدیم  تو این ۷ سال  ..اخه بدون نزدیکی که شوهرم اصللاا نمیتونه دکتر جنتیم گفت اشکال نداره  فک کنم از پویانم پرسیده بودم  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
ماهم  با نزدیکی  نمونه میدیم  تو این ۷ سال  ..اخه بدون نزدیکی که شوهرم اصللاا نم ...

آره دکتر منم گفت اشکال نداره گفت به حرف آزمایشگاه گوش نده ببین من چی میگم، که من دیگه ساکت شدم تو دلمم کلی با آزمایشگاه دعوا کردم که انقد الکی بهم استرس دادن😁

وااای شوهرمنم اصلااااا تواین ۸ سال تتهایی نمونه نداده همیشه من باید باشم خوشبحال اونایی که شوهراشون راحت نمونه میدن همیشه بهشون حسودیم میشه 😶

الان شیاف ولی تا دو هفته بعد از عمل شبی یه آمپول داشتم

دکتر بمن گفت امپولتو قطع کن..شبی یه شیاف بزار..راستی چندتا؟

واژینال میزاری یا مقعدی؟

کدوم جذبش بهتره؟

علائم پریودیم گاهی دارم گاهی خیلی عادیم فقط در روز چند بار رحمم تیر میکشه یکی دوبارم معدم ضعف رفت نف ...

نميدونم عزيزم منم مثل توام فكراي خيلي زيادي دارم البته زنگ زدم مركز گفتن مباركه شنبه تكرار كن و بيا دارو بگير . گفتم كه توام استرست كمتر شه

عزیزم اصلا هم کم نبوده 213 برای روز 12 مهم رشد بتا هست واسه علائم هم صبر کن 😬😬😬😬 فقط دعا می کن ...

شما علائمات از کی شروع شد🤔 من فقط از این میترسم چرا سینه هام درد نمیکنه زیاد😐 علائم دارم ولی هی قطع و وصل میشه امروز از صبح تا الان فک کنم شش بار برای ادرار رفتم دستشویی دیگه نمیدونم تکرر ادرار یا نه😞 ترشح سفیدم دارم امروز گاهی هم حس پری میاد بعد کلا قطع میشه فقط به سینه هام مشکوکم😑😥

خدایا...شکرت😍
آره دکتر منم گفت اشکال نداره گفت به حرف آزمایشگاه گوش نده ببین من چی میگم، که من دیگه ساکت شدم تو دل ...

خفه نشی تو   من  که  هم از استرسایی که داری هم حسودیت  به اون موضوع   یبار یه زنو شوهر اومده بودن  ابن سینا  زنه  گفت  خاب من بیام  مرد گفت  نه بابا کجا بیای  برو پایین  تو  همون لحظه حسودیم شد 🤣🤣🤣🤣     بار اول  رفتم ازمایشگاه  یبار  مردیم و زنده شدیم   شوهرم نتونست که نتونست  قرار بود از خونه ببریم نمونه  رو  گفتم خدایا  این چه  ازمایشه سختیه  نمیدونستم   که تازه اولشه   و باید سالهای زیادی این ازمایش و بدم  😢ولی بعدش  دیگه راحت شدیم   اگه اونجوری بود ازمایش   ۹۰ درصد  قید درمانو میزدیم ما  🤣

بسلامتی ...انشاالله..چشم حتما بچه ها تو دستگاه رفتن؟چرا انقدر زود زایمان کردن؟ ببخشید اینقدر سوال ...

نه عزیزم تو دستگاه نرفتن یکی۲۷۰۰ و یکی هم ۲۶۰۰ بود خداروشکر مشکلی نداشتن که تو دستگاه باشن.لکه بینی پیدا کرد بعد دیگه شدید شد رفت بیمارستان گفتن یکی ازقل ها مدفوع کرده به خاطر همین زایمان کرد.