2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزم، میشه آدرس رو واسم بفرستی. ممنون 😍

فرستادم.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فرستادم.عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيزم ، خدا رو شكر خانمي ما خوبيم الحمدلله ، شما چطوري نفسي جون ؟ خيلي خوشحال شدم ديدم تاريخ ...

من وپسرمم خوبیم.عزیزم...روز شماری میکنم برا دید نش...انشاءالله قسمت تمام منتظرا

ای جووونم خداحفظشون کنه...عاشق همچین بچه هایی هستم..دعا کنید قسمت منم بشه از این بچه های خوووب ومهربون وپشت سر هم😋😃

ای جانم به سلامتی عزیزم ان شاء الله که گل دخترتو به سلامت و دل خوش بغل بگیری... دخترمنم مهرماهیه. ...

سلام سارا جونم خوبی؟عزیزم ان شاالله هفته ی دیگه خبر مامان شدنتو بخونم

ممنون فداتشم التماس دعا

اره شنیدم مهر ماهی ها واقعا ماه هستن😍 اولش خیلی دوست داشتم آبان ماهی شه ولی فک کنم نی نیم خیلی عجله داره قربونش برم.دعا کنین صحیح و سالم بغلش بگیرم❤گل دخترتو ببوس از طرف من

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من وپسرمم خوبیم.عزیزم...روز شماری میکنم برا دید نش...انشاءالله قسمت تمام منتظرا ای جووونم خداحفظشون ...

نفسی جونم به امیدخدا چیزی نمونده تا بغل گرفتن گل پسرت.ان شاالله این لحظه های قشنگ قسمت تموم منتظرا شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام گلم‌خوبی؟ماهم خوبیم.تازه رسیدیم شیراز.راستش هنوز تاریخ دقیقو نمیدونم چون هنوز دکتر مشخصی ندارم! ...

مرسی عزیزم انشالله ک آب دور بچه هم خوبه و بسلامتی طبیعی تو وقت خودت زایمان میکنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نیوا جون خودت خوبی؟میخای خاکستری رو صدا بزنی 66نداره دیگه دکتر براتو مشخص کرده تاریخ؟برا من دیروز گ ...

قربونت عزیزم تو خوبی؟بسلامتی انشالله سز میشی؟اختیاری هست؟آخرین سونوتو کی رفتی نفسی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نفسی جونم به امیدخدا چیزی نمونده تا بغل گرفتن گل پسرت.ان شاالله این لحظه های قشنگ قسمت تموم منتظرا ش ...

قربونت عزیزم..انشاءالله اول جشن تولد گل دختری شما رو.میگیریم😍

قربونت عزیزم تو خوبی؟بسلامتی انشالله سز میشی؟اختیاری هست؟آخرین سونوتو کی رفتی نفسی؟

اره عزیزم..دکترم از همون اول گفت بخاطرای وی اف و سابقه طولانی نازایی سزارین میشی...اخربن سونو ک.تو هفته 29رفتم...الانم.دکتر برام سونو رشد نوشته برا33هفته تو هفته اینده برم

اره عزیزم..دکترم از همون اول گفت بخاطرای وی اف و سابقه طولانی نازایی سزارین میشی...اخربن سونو ک.تو ه ...

بسلامتی انشالله عزیزم

بسلامتی انشالله عزیزم

شمادیگه سونو نداشتی

شمادیگه سونو نداشتی

ن عزیزم منم فعلا نرفتم ده روز دیگه ویزیت دارم ببینم دکتر چی میگه

عزیزم شما می خوای هیسترو کنی؟ من سال ۹۵ انجام دادم خیلی عمل راحتیه اصن نگران نباش از من ترسوتر فک نم ...

چه بخیه ای؟  مگه نه اینکه هیسترو ازطریق دهانه رحم چک میکنن و نیاز به جراحی نیست؟

نتیجه هیسترو چی بود برا شما؟

چه بخیه ای؟  مگه نه اینکه هیسترو ازطریق دهانه رحم چک میکنن و نیاز به جراحی نیست؟ نتیجه هیسترو ...

اوا ببخشیدمن بخاطر اینکه همزمان لاپارا و هیسترو شدم بخیه هم داشتم...برای منم تشخیصی بود چون خداروشکر مشکلی نداشتم دکتر بعدعمل گفت همه چی خوب و سالم بود حتما طبیعی باردار میشی اما متاسفانه نشدم .