2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
زینب جان خیلی تاثیر داره تو مثبت شدن؟ اگه خیلی موثره انجام میدم بیمم پوشش میده 

تارا جان هچینگ هزینه بالایی نداره 

و جنین شناس ها خودشون معمولا اگه لازم باشه انجام می دن 

عزیزم همون سیسمونی رفتین ک بهم آدرس دادین ؟

اره عزیزم همونجا رفتم جنساشم خیلی خوب وشیک بود باقیمتای مناسب

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۶ آبان میشه چن هفتت ؟ دیر نیست ؟

میشه 38هفته وسه روز..ن گلم دیر نیست

براتو تاریخ مشخص نکرده؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اناناس گرمه   ولی منم میخوردم   ولی ایندفعه نمیخورم دیکه

ساغر جون ميشه از تجربه ات بيشتر برام بگي

لطفا؟!!!!☺️خيلي استرس دارم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ساغر جون ميشه از تجربه ات بيشتر برام بگي لطفا؟!!!!☺️خيلي استرس دارم

من که سقط شد بچم   تجربم  خوب نبست  🤣ولی می

گن  با روغن سیاهدونه   زیر شکم تا قبل تخمککشی  گرم کنید ...دوسینم که همون  سیاهدونه یه قاشق با سه قاشق عسل که بلافاصله مخلوط بشه بخورین ...تاقبل انتقال  چون گرمین باعث سقطه ...من سوپ  پای مرغم میخوردم بعد انتقال  ..انانس  هندونه میخوردم که بعد شنیدم جفتش خوب نیست ...  زیتون بخور....  کلا  چیزایی بخور که یبوست نگیری من یبوست داشتم از بس یبار خیلی عذر میخام  زور زدم  اومدم بیرون از سرویس  خونریزی کردم  وسقط شد ...  دستشویی فرنگیم استفاده کن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
واقعا بحث اون پوله نیس اما دکترای زیر میزی بگیر حس مثبت ندارم بهشون . واقعا نمیتونم ارتباط بگیرم باه ...

عزيزم دكتر من هم اصلا زير ميزي نميگيره و حتي دو تا سزارين من كه ١٦ ماه با هم فاصله داشت هزينه سزارين هيچ تغييري نكرده بود و از عملم هم واقعا راضي بودم و از همون روز اول كاملا سر پا بودم و فقط هم سزارين انجام ميده .

عزيزم دكتر من هم اصلا زير ميزي نميگيره و حتي دو تا سزارين من كه ١٦ ماه با هم فاصله داشت هزينه سزارين ...

مامان سبحان جان خوبی؟فسقلات خوبن...فک کنم حسابی مشغله داریا خداروشکر....دخملی چطوره با داداشش کنار میاد؟

مامان سبحان جان خوبی؟فسقلات خوبن...فک کنم حسابی مشغله داریا خداروشکر....دخملی چطوره با داداشش کنار م ...

ممنونم عزيزم ، خدا رو شكر خانمي ما خوبيم الحمدلله ، شما چطوري نفسي جون ؟ خيلي خوشحال شدم ديدم تاريخ سزارينت مشخص شده ديگه چيزي نمونده گل پسرت رو بغل كني . ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه .

بله عزيزم اتفاقا خيلي هم دوسش داره و وقتي خوابه ناراحت ميشه و همش ميگه دادا دادا . خدا رو شكر پسرم هم آرومه و سختيهاي دو بچه پشت هم اينطوري كمتر ميشه .

فدات عزیزدلم انشالله خدا از زبونت بشنوه،بنظرت با آی یو آی امیدی به بارداری هست ؟تاحالا شنیدی کسی با ...

اره بابا زیاد اگه جواب نده که الکی انجام نمیدن عزیزم.من که خیلی شنیدم با ای و ای بچه دار شدن🌷🌷🌷یکیشم به زودی شما عزیزم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها اينجا كسي بوده كه داروهاي موقع انتقال رو ايراني مصرف كرده باشه و مامان شده باشه؟!

من که سقط شد بچم   تجربم  خوب نبست  🤣ولی می گن  با روغن سیاهدونه   زیر شک ...

ممنون از توضيحاتت

ايشالا به حق بزرگي خدا اينسري جواب بگيري

درباره ميزان استراحت و اينا هم بهم ميگي؟!

راستي اينجا كسي بوده با داروهاي ايراني موقع انتقال مامان بشه؟!

ماماناي گل و دوستاي خوبم كه از قديمي هاي تاپيك هستين و كلي تجربه دارين ميشه سوالات منم جواب بدين

ثواب داره به خدا منم نگرانم😔

نه نوبت گرفتم تلفنی ولی اونجا رسیدم خیلی شلوغ بود دکتر تازه رسیده بود گفتم بهشون وضعیتم رو  خد ...

عزیزم شمارشو بهم میدی؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
اره بابا زیاد اگه جواب نده که الکی انجام نمیدن عزیزم.من که خیلی شنیدم با ای و ای بچه دار شدن🌷🌷🌷یک ...

وای خدا کنه مرسی عزیزدلم انشالله خدا فرشته ی نازتو برات حفظ کنه 😍

ممنون از توضيحاتت ايشالا به حق بزرگي خدا اينسري جواب بگيري درباره ميزان استراحت و اينا هم بهم ميگي ...

داروهای ایرانی  چیه  ...منظورت سوپر فکت سینا فکت  ‌و پروژسترونه....   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔