2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام رفتم آزمايش بتام 189 بود نميدونم خوبه يا بد

عزيزم خيلي خوبه شنبه تكرارش كن  به خاطر اينكه خيالت راحت تر بشه وگرنه عاليه 

چون خودمم تكرار كردم 

مامان شدنت مبارك 🥰🥰🥰🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
محيا جون خيلي سنم كمه سه سالم تو گذاشتي روش  من 45 سالمه ((: والله من گير ندادم به سنم بخدا اي ...

من فك كردم گفتي ٤٧، فقط ميخواستم بگم يعني كسي كه ده دوازده سال كوچكتره بهش ميگن اهدايي خب اين يعني سن زيادم مطرح نيس اين وسط چه سن كم چ سن بالا، كلا عامل خيلي خاصي نيس گويا، خب تارا ببين خيلي ها تو سن شما راحت باردار ميشن به خدا، اي بابا استرس بد جوري ادمو درمونده ميكنه، سالمي هزار هزار ماشالله و الحمدلله لاحول و لا قوه الا بالله، خب برو كارتو بكن به خدا نعمته، من كه جنين خوب برام تشكيل نميشه ميفهمم كه چه نعمتيه بتوني جنين نرمال داشته باشي ابن نعمتو از دست نده حالشو ببر، ملّت هم بيخود كردن تعجب كنن واااا خب تا قبل از يائسگي ميشود باردار شد، ان زماني كه نميشود باردار شد اسم مباركش يائسگي ميباشد وقتي كسي به سن يائسه گي نرسيده و هورمونهاشم سالمه تخمكاشم با كيفيته ديگه حرفي توش نباشه لطفا

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما ازش بپرس عزیزم. اما یه پزشک بهم گفت اوایل بارداری ویتامین د نباید مصرف بشه. کاش زودتر زنگ بزنی ...

چرااااا

من هرشب یدونه D3 با دوز هزار میخورم😳😳😳😳

دکتر بهم گفت

ویتامین دی تو آز ۱۸ بود. گفت خیلی کمه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام خانمها من ماه قبل با وجود مصرف استرادیول روزی ۳تا اندومترم خطاش منظم نبود و سیکلم کنسل شد .پریود که شدم رفتم سونو یه کیست چهارسانتی زده بودم دکتر بهم ال دی داد و از بیست و یک سیکل سوپر فکت 

۱.ال دی کیستو از بین میبره

۲. سوپر فکت چرا

چرااااا من هرشب یدونه D3 با دوز هزار میخورم😳😳😳😳 دکتر بهم گفت ویتامین دی تو آز ۱۸ بود. گفت خیل ...

منم ميخورم با دوز هزار 

زينب جون گفت مشكلي نداره 

عدد آز من هم ٢٢بود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم. چه نذر خوبی.... برای من هم دعا کن. یکشنبه باید آزمایش بدم. دعا کنید منم بعد از ۵ سال ت ...

چشم حتماا...انشاالله مامانی عزیزممم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
منم ميخورم با دوز هزار  زينب جون گفت مشكلي نداره  عدد آز من هم ٢٢بود

خب خداروشکرترسیدم😁

دکتر شما نگفت تا کی بخوری؟؟

من نمیدونم این دوتا قرص یدوفولیک و ویتامین دی رو باید تا کی ادامه بدم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزيزم شما به سلامتي دوقلو دارين ؟ سركلاژ شدين ؟

اره عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
خب خداروشکرترسیدم😁 دکتر شما نگفت تا کی بخوری؟؟ من نمیدونم این دوتا قرص یدوفولیک و ویتامین دی رو ب ...

نه چيزي نگفت تازه اين هفته رفتم قرص كلسيم هم اضافه شد 

تا آخر مهر رو كه بايد بخورم چون اون موقع بايد برم غربالگيري بعدم جوابش رو ببرم پيش دكتر 

اره عزیزم

خدا حفظشون كنه🥰 

من هنوز غربالگيري نرفتم ولي نميدونم چرا انقدر از سركلاژ ميترسم 😢