2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم خواهرتون دوقلوهاش تو دوساک جدا بودن؟چند هفته زایمان کردن؟

اخر ۳۵هفته زایمان کرد .تو دوساک جدا هم بودن ۲تا دختر.ان شاالله شماهم به موقع زایمان کنی وبارداری راحتی داشته باشی برای من هم دعا کن.

قربونت برم منم همیشه تو فکرتم..چرا هفته بعد؟ من دیروز انومالی دادم...برای بیست و چهارم اکو قلب دارم ...

من رفتم مرکز صدر تو خ ولیعصر، با بیمه تامین اجتماعی هم بود شد 60 تومن 

خیلی خوشحال بودم این یه قلم گرون تموم نشد، تازه بهشون گفتم سرکلاژ کردم اول منشی قبول نکرد ولی دکتر شنید گفت سریع منو خارج نوبت آماده کنن

منم باید یه اکو دیگه انجام بدم چون اکو قلب هفته 18 فقط برای بررسی مشکلات ماژور هست و خدای نکرده مشکل کوچیک اگر باشه باید بین هفته 20 تا 24 رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم منم همیشه تو فکرتم..چرا هفته بعد؟ من دیروز انومالی دادم...برای بیست و چهارم اکو قلب دارم ...

استراحت مطلق نیستم چون دکتر خیلی تاکید کرد خطرناکه ولی اجازه پیاده روی هم ندارم

دکترم گفت فقط در حد غذا درست کردن و ظرف شستن

که دیگه مامانم بیشتر زحمتش رو میکشه 

گلم درسته ممکنه اینا نباشه ولی گاهی پولیپ های ریز مانع لانه گزینی میشه و چون یه بررسی دقیق هست خیلی ...

میکروم  مثبت شد  ولی بعد  تشکیل ساک سقط شد

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
گلم کلا اطلاعی ندارم اینو  ولی اغلب عکس رنگی بدون بی هوشی هست و مشکلات کوچک رحم رو نشون نمیده ...

دکترمم  وکه  این پشنهاد داده رزاقیه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
زينب جون يه سوال خيلي ذهنمو درگير كرده😢من دو هفته پيش شياف سيكلوژست از واژن گذاشتم و ديگه نزاشتم و ...

گلم متوجه نشدم باقیمونده شیاف از واژنت هنوز بیرون میاد یا مقعد؟ 

بعد هم کنده شدن جفت که آروم و بی سر و صدا نیست کلی درد و خون ریزی داره اون هم از نوع خون قرمز 

سلام زینبی جون،امروز دوم پریودی هست و آمپول گونالف رو باید شروع کنم،خواستم بپرسم اگ گونالف و آمپول س ...

گلم من بودم حتما فاصله میدادم

بعد برای راحتی کار گونال رو خودت بزن، راحته درد هم نداره

سوماتوتروپین رو مثلا یک ساعت بعدش برو درمانگاه 

دکترمم  وکه  این پشنهاد داده رزاقیه

رزاقی کلا به همه پیشنهاد هیسترو میده و اغلب هم هیچ مشکلی ندارن فقط یه بررسی هست، چند سال پیش هم که هنوز نرفته بود کانادا به تمام بیمارانش این پیشنهاد رو میداد، منظورم اینه سیستم طبابش این جوره

رزاقی کلا به همه پیشنهاد هیسترو میده و اغلب هم هیچ مشکلی ندارن فقط یه بررسی هست، چند سال پیش هم که ه ...

ای وای  پس  نمیزارم  انجام بده پس همونه که   تاحالا بهم  نگفتن دکترا 

منم دقیقا همینم یه روز سینه ام درد میگیره الان اصلا درد نمیکنه خیلی نگرانم میکنه میترسم بارداری خیلی ...

خواهر جان به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی ولی حتما کنترلش کن خیلی تاثیر بد میذاره🤪🤪🤪

خواهر جان به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی ولی حتما کنترلش کن خیلی تاثیر بد میذاره🤪🤪🤪

به نطرت با عارفی ادامه بدم   چون اون نگفته هیسترو کنم یا رزاقی  البته رزاقی فوقالعاده مهربونه باهاش ارومم  ولی عارفی😡😡😡😡😡

ضرر نداره  هیسترو الکی ادم بشه 😢😢

زينب عزيز مرسي كه به فكر هستي و كنك ميكني استرس نگرفتم فقط سرگردون شدم😔

عزیزمی، کمترین کاری که از دستم بر میاد 

بهت حق میدم عزیزم، دو بار پانکچر بی نتیجه داشتی خیلی سخته ولی ان شاء الله به زودی موفق میشی و مامان میشی و تمام این روزها برات میشه یه خاطره کمرنگ 

ای وای  پس  نمیزارم  انجام بده پس همونه که   تاحالا بهم  نگفتن دکترا

دوست عزیز رزاقی ایران نیست که من تازه زنگ زدم ابن سینا گفتن نیست دکتر داره میره کانادا

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
عزیزم اگه تو آی وی اف جنین خوب نداشتی دلیل نمیشه خودتم نتونی طبیعی باردار بشی که خودت درست درمون تق ...

به جان خودم این محیا بعد از بارداری اول هنوز داره شیر میده دوباره حامله میشه 

بعد میگه حالا معجزه بود تکرار نمیشه 

بعد همچنان جلوگیری نمیکنه یهو سومی هم ناخواسته باردار میشه 

اون وقت دوست دارم ببینمش😂😂😂😍😍😍😍 میدونم لوله هاشو میبنده یهو چهارمی نیاد 

یعنی هر چی میکشه از استرسه