2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من الان دکترم اجازه داده فقط در حد کارهای خونه انجام بدم ولی ازش پرسیدم شبی حتی 5 دقیقه پیاده روی اج ...

منم باید بپرسم اینبار،واسه سیسمونی خریدن چیکارمیکنی؟من خیلی دلم میخواد خودم برم فروشگاه همه چیرو از نزدیک ببینم انتخاب کنم اما انگار نمیشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز رزاقی ایران نیست که من تازه زنگ زدم ابن سینا گفتن نیست دکتر داره میره کانادا

واقعا   دوباره داره میره یعنی 😢😢😢😢پس چرا من و گیر اورده دیروز پیشش بودم  ازش پرسیدم میخاین برین به من بگین  .چون من قید درمانو زده بودم گفت فعلا که هستم ....  کی زنگ زدی 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم😁😁😁 تازه چند روز پیش اومدم تو سایت گفتم. تقصیر شما نیست😅😅

خیلی بهت تبریک میگم عزیزم انشالله سلامت بغلش کنی بخدا خیلی برات خوشحال شدم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوست عزیز رزاقی ایران نیست که من تازه زنگ زدم ابن سینا گفتن نیست دکتر داره میره کانادا

پس چرا  برا من پرونده تشکیل داد  ..دیروز دوتا مریض از  شهرای دیگه داشت  حالا من که تهرانم اون بدبختا چی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خوبی رویا جون، اتفاقا به فکرت بودم ولی نمی تونستم اسمت رو پیدا کنم برای صدا زدن نه گلم هفته آینده ن ...

زینب جون برا چی رفتی اکو قلب .

اخه دکترم بعد ویزیت ۸ هفتم گفت دیگه بعد غربال بیا نگرانم نمیدونم نینی خوبه یا نه .این وسطا شما دکتر دیگه هم رفتید یا میرید درستش چیه . 

شما هنو رویان میری .دکتر بیرون که برا زایمان بری پیشش انتخاب نکردی یا میخوای همون رویان بمونی

امروز زنگ زدم😥

زنگ بزن مطب   الان   بهم بگو چیشد   ...

😬😬😬😬🤪🤪🤪🤪 وای لی لا همیشه برای همه دعا میکنم بدون عوق زدن خصوصا مامان های منتظر، چون قبلش کل ...

آره حق داری. راست میگی بدون عوق زدن خوبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به نطرت با عارفی ادامه بدم   چون اون نگفته هیسترو کنم یا رزاقی  البته رزاقی فوقالعاده مهرب ...

گلم اصلا منظورم این نیست رزاقی بده 

کلا مدلش اینه به همه هیسترو پیشنهاد میده 

میتونی بهونه بیاری شوهرت راضی نیست به این عمل و ازش بخوای بدون هیسترو پیش بری

ببین  خودم هميشه هم اخلاق رو درنظر میگیرم هم سواد پزشک هر دو با هم مهم هست، واقعا نمی تونم بهت بگم با کدوم بری چون هیچ کدوم رو حتی از نزدیک هم ندیدم

گلم اصلا منظورم این نیست رزاقی بده  کلا مدلش اینه به همه هیسترو پیشنهاد میده  میتونی بهو ...

باشه پس میگم شوهرم راضی نیست  با خودش ادامه میدم اگه بمونه  ایران ..ممنون ازت عزیزم   انشالله  نی نیت صحی و سالم  بیاد بغلت  ..باور میکنی من نظرات  شما بچه ها رو بیشتر قبول دارم  از دکترا ناامیدم  😘😘😘😘😘😘😘

منم باید بپرسم اینبار،واسه سیسمونی خریدن چیکارمیکنی؟من خیلی دلم میخواد خودم برم فروشگاه همه چیرو از ...

آخ آخ همش خوشحال بودم میتونم برم خرید ولی گویا نمیشه 

اما برنامه ام اینه تو نت میگردم و آدرس مغازه پیدا میکنم به همسرم و مادرم میگم برن ببینن اگر خوب بود بخرن بیان

یا مثلا ست کالسکه و تخت رو هر جا اونا اوکی دادن در حد دیدن از نزدیک برم و سریع برگردم خونه

که باید تا قبل از سنگین شدن انجام بدم اینا رو، بعدش به بخیه ها فشار بیشتری میاد

سلام دوستان، ممنون میشم اگه میدونین راهنمایی کنین

من شهریور انتقال جنین انجام دادم متاسفانه منفی شد، دو روز بعد از آزمایش ( ٣٠ شهریور) پریود شدم یک هفته طول کشید و بعد قطع شد امروز ١٣ ام سیکلمه اما از دیروز دوباره لکه بینی قهوه ای دارم و حتی امروز خونریزی داشتم، کسی تجربه داشته بعد از انتقال منفی؟ میدونه واسه چیه؟ دکترم گفته ٢ دفعه که پریود شدم برم واسه هیستروسکوپی و انتقال جنین مجدد، گیج شدم نمیدونم دوباره پریود دارم میشم یا نه! 

زینب جون برا چی رفتی اکو قلب . اخه دکترم بعد ویزیت ۸ هفتم گفت دیگه بعد غربال بیا نگرانم نمیدونم نین ...

برای اینکه غربال دوم ندادم، گفتن هم اکو برم هم آنومالی 

چون هزینه اکو هم زیاد نشد ان شاء الله به توصیه دکتر باز انجام میدم 

علتش هم آی وی افی بودنم هست وگرنه شما نهایت برای محکم‌ کاری همون هفته 24 اگر دوست داری نوبت اکو بگیر 

آره گلم فعلا قصد دارم پیش دکتر خودم رویان برم چون خیلی شرایطم خاصه و به هیچ کی دیگه نمیتونم اعتماد کنم، بنده خدا هر روزی که رویان باشه و منم کار داشته باشم هر بخشی باشه خودش ویزیتم میکنه، در اصل همیشه با یه دکتر هستم

واسه زایمان هم نه هنوز جایی نرفتم ولی از نیکان خیلی خوشم میاد