2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم ببخشید کاری پیش اومد رفتم عزیزم به نظرم ای یو ای با اقدام طبیعی هییییچ فرقی نداره.به نظرمن مث ...

ساراجون ايا وقتي لترزول ميخوردي با دگزا بعدش خونريزي پريوديت كمتر ميشد؟ طبيعيه كم بشه؟ يا طبيعي نيست و ممكنه نشون دهنده اين باشه كه تخمك من ازاد نشده بوده ماه قبل؟

...
مرسی عزیزم واقعا حرفایی رو نوشتی که الان دکتر بهم گفت باورت میشه ! بخدا الان کامنتتو برای شوهرم خوند ...

دوستم با توجه به چیزایی که گفتی قطعا شانست رو با آی یو آی بازم امتحان کن میکرو دیگه پله آخر هست چرا می خوای این همه هورمون وارد بدنت کنی وقتی شانس آی یو آی رو داری و سنت بالا نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر عزیزم، ما هم خوبیم خودت و دختر گلت خوبین؟  آنا جون که کار پروژه ایی برداشته و دیگه ...

قربونت عزیزم دخترم خوبه دیگه ب دَدَ گفتن افتاده و چهار دست و پا رفتن 😍😊خداروشکر ک خودت و نینی جان خوبید آنا جون هم هر جا هستن سلامت و خوش باشن و خوشحالم مامان زیاد داریم و در آینده هم اضافه تر میشه🙏🥰 برای مرجان و دخمل گلش هم آرزوی روزهای خوش دارم😍

سلام ،شماچطورین؟ خشگل خاله چطوره؟

سلام ب روی ماهت خداروشکر خوبیم دخترم ک دیگه نگوووووو ،وقت سر خاروندن برام نزاشته🥰 ایشالا ک همه خانمای این تاپیک و خود شما این روزهای شیرین بزودی تجربه کنید🙏😍

زینب من همیشه لترزول خوردم تا حالا هروقت محرک داشتم لترزول بوده میخوام این بار سر خود کلومفین بخورم ...

محیا جان اینکه دکترت دائم پشت سر هم محرک تخمدان لهت میده خوب نیست، به صلاحت نیست 

شما مشکل تخمک گذاری نداری، مشکل اسپرم دارین

اما در مورد کلومیفن چون اغلب به کسانی میدن که ذخیره بالا دارن احتمال میدم قدرتش کمتر باشه 

و از طرفی اگر یادت باشه لاله جون میگفت با کلومیفن احتمال کیست زدن بالاتر هست، برای همین گاهی دکترها ترکیب کلومفین و لتروزول رو میدن

ولی تو رو خدا استرس نگیری ها اینو باید بهت بگم، عزیزم تحریک دائم تخمدان به صلاحت نیست چون داری الکی تخمک های خوبت رو هدر میدی و اون وقت اگر تصمیم به پانکچر بگیری هزار تا مشکل در میاد، حتما حتما به بدنت استراحت بده 

ای جااااااانم سکسکه 😍😍😍😍 ببین مهم اینه یهو کوتاه نشه طولش، اگر برای شما تو چک آپ ها خصوصا هفته ...

سلام زینب جان.نیستی ؟امیدوارم خوب باشی.جواب دی اف آی شوهرمو گرفتم به روش تانل 20درصده زنگ زدم ازمایشگاه گفت رنج نرمال تا ده درصده و یاز ده درصد متوسط و از یازده به بالا بده و برای میکرو مناسبنیس.خیلی ناراحت شدم میخواستیم میکرو کنیم تا هوا خنکه.آزمایش اختصاصی دیگه ای وجود داره که بعد از جدا کردن یه دونه اسپرم برای میکرو از نظر دی ان آ هم بررسی بشه و ما بتونیم الان میکرو کنیم؟فکر کنم وجود داشته باشه و این که میگن دی اف آی بدی برای ای وی افی هاست و ما میکرویی ها که یکی انتخاب میکنن بتونن از نظر ژنتیکش هم بررسی کنن؟

منم پریودم حجمش خیلی کم بود و با دو روز تاخیر شروع شد.یعنی واقعا ازبین میبردش؟ راستی برام عمق رحم ر ...

آره عزیزم مگر اینکه کیست مقاوم باشه، مال منم باورم نمیشد کوچیک شده بود در حد 10 میلی که دکتر گفت اوکی هست

اگر هم کیست مونده بود خدای نکرده جای نگرانی نیست، یه کاریش می کنن تا برطرف بشه

ببین گلم گاهی اگر این وقفه ها پیش میاد به فال نیک بگیر حتما خدا تاریخ مامان شدنت رو داره درست تنظیم میکنه

منم قرار بود قبل ماه رمضون انتقال بدم خیلی هم بهتر بود، ولی به خاطر اون کيست ها تمام برنامه ریزی هام بهم ریخت ، اینو میگم فکر نکنی از روی دلخوشی میگم

همیشه بگو حتما قراره همه چیز عالی پیش بره ولی شاید با زمان بیشتر ان شاء الله حتما نتیجه میگیرین

آره عزیزم منم الان که با دکتر ویزیت شدم بهش گفتم که اینجوری نمونه دادیم گفت اشکالی نداره اونقدرا هم ...

فقط حرف دکتر، آزمایشگاه پیاز داغشو زیاد کرده 😉😉😉

همین اسپرم های کوچولو اگر سالم باشن حسابی مقاوم هستن و بعد از ساخت و انزال خیلی هم لوس نیستن، بالاخره قراره یه تخمک رو بارور کنن 

مرسی عزیزم واقعا حرفایی رو نوشتی که الان دکتر بهم گفت باورت میشه ! بخدا الان کامنتتو برای شوهرم خوند ...

😂😂😂😂 از بس این مدت درگیر بودم دیگه حساب کار دستم اومده

ببین قصدم طرفداری از هیچ روش خاص درمانی نیست ولی اگر عجول بودن رو کنار بذاریم، با توجه به شرایطت iui عالی هست و اصلا و ابدا وقت تلف کردن نیست

یه مدت تاپیک جامع iui رو میخوندم دیدم چند نفر بعد از چند سال ناباروری و ivf و درمان های سخت آخرش با همون iui باردار شدن

حالا اگر درصد موفقیت ivf پنجاه درصد یا بیشتر هم بود ارزش داشت ولی واقعیت اینه که موفقیتش بین 30 تا 40 درصد هست و تضمینی نیست

همین دوستمون هومن بهش گفته بودن طبیعی باردار میشی یا نهایت iui، دیدی کلی هورمون و هزینه کرد آخرش خدا رو شکر، طبیعی باردار شد، این یعنی اصلا مشکل اساسی نداشته. و احتمال زیاد استرس نمی اشته نتیجه بگیره و دقیقا همون ماه که درگیر سفر و جابجایی شده و در بی خیالی بچه، مامان شده

حالا خصوصیت ما انسان ها اینه یه کم عجله داریم و هر چیزی که نداریم حریص میشیم برای داشتنش، و این اصلا بد نیست عالیه، فقط باید کنترل بشه مثل بقیه احساساتمون

ببخشید باز طولانی شد🙈🙈🙈🙈

من الان بي بي چك زدم دو خط شد ديگه نميتونم تا شنبه وابستام ميرم فردا آزمايش ميدم

هوراااااا، مامان جدیییییییید😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃

خدا رو شکر عزیزم مبارکههههههه

ان شاالله بارداری عالی و زایمان راحتی داشته باشی و زود بغلشون کنی

نه تو سونو نوشته بود که فانلینگ نداره،متوجه شدم عزیزم مرسی،راستی الان استراحت شما در چه حده چیکارامی ...

من الان دکترم اجازه داده فقط در حد کارهای خونه انجام بدم ولی ازش پرسیدم شبی حتی 5 دقیقه پیاده روی اجازه نداد، فقط واسه دکتر رفتن یا گاهی تو ماشین چرخیدن اجازه دارم، ولی پله هم نباید برم

ولی مامانم بنده خدا می‌ترسه نمیذاره خیلی کار خونه انجام بدم

اما ‌‌‌‌دایم لازم نیست دراز کشیده باشم، بیشتر نشسته هستم

سلام زینب جان.نیستی ؟امیدوارم خوب باشی.جواب دی اف آی شوهرمو گرفتم به روش تانل 20درصده زنگ زدم ازمایش ...

سلام عزیزم، ببین چون dfi به صورت درصد بیان میشه پس رنج جهانی داره

که آخرین درصد مناسب برای ivf یا میکرو 25 درصد هست، پس جواب آزمایش همسر شما خیلی هم خوبه 20 درصد 

به نظرم با همون روش های قبل جلو برید و برای میکرو اقدام کنین

ببین گلم برای بررسی محتوای تک اسپرم به صورت دقیق اون اسپرم رسما از بین میره ولی روش هایی هست که بر اساس مورفو لوژی و تحرک و واش های مختلف اسپرم و محیط کشت های خاص یا با میکروسکوپ الکترونی بهترین اسپرم رو از لحاظ ظاهری انتخاب می کنن و درصد خطای کمی رو نسبت به لقاح طبیعی داره 

یعنی چی؟ یعنی اگر در حالت طبیعی تخمک و اسپرم در کنار هم بذارن نتیجه همیشه عالی نیست و حدود 50 درصد مشکل دارن، حالا تو میکرو این مشکلات ذاتی جنین تشکیل شده کمی بیشتر از حالت طبیعی هست یا گاهی حتی کمتر هم هست 

پس اون روش ها درسته دقیقا نمیتونه محتوای ژنتیکی یک اسپرم رو نمایش بده، اما درصد خطای کمی رو داره که قابل اغماض هست

سلام عزیزم، ببین چون dfi به صورت درصد بیان میشه پس رنج جهانی داره که آخرین درصد مناسب برای ivf یا م ...

خووم هم میدونستم همه میگن بین  15تا30خوبه ولی توی تفسیر جواب آزمایش پشت برگه آزمایش نوشته زیر ده خوبه و بالای ده احتمال باروریخیلی کمه باز هم شک داشتم زنگ زدم آزمایشگاه پرسیدم اونم گفتب باید عدد زیر ده باشه برای میکرو.البته دکتر هنوز نشون ندادم