2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684486 پست
عزیزم من احساس خوبی نداشتم این حس منه شما برو خودت ببین توی ابن سینا چطوره.به منم حتما خبر بده عزیز ...

اخه من باید قبلش تصمیم بگیرم که سیکل رو کجا شروع کنم بعدم اگه برم ابن سینا و‌ برخوردش خوب نباشه دیگه مطب هم نمی تونم برم، موندم واقعا چیکار کنم

من چندتا فیبروم کوچیک داشتم و خونریزیام کم شده بود و البته برای خراش و بررسی بیشتر، بعد از عمل هم دکتر رو ندیدم بهم هم نگفتن دقیق چیکارا کرده، گفته بیا مطب

سلام زینب جون کجایی میشه این سوال منو جواب بدی 

میگم هرچی هفته میره بالاتر بچه میره بالا یا پایین؟😕منکه آخرش نفهمیدم،میگم با این طول سرویکس کوتاه که سرکلاژهم نکردم بچه تو هفته های بالاتر پایین تر نمیاد؟

ذهنمو درگیر کرده این موضوع

مخصوصا اینکه تو واژنم گاهی اوقات یه ضربه هایی میخوره که نگوووو

تو آنومالی سفالیک زده بود پاهاش پایین نیس ک بگیم میزنه تو واژن،پس با سرش میکوبه؟یا بعضیا میگن سکسکه نی نیه

این موضوع ک طول سرویکس به مرور کوتاه تر میشه یا نه ذهنمو مشغول کرده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم.دیروز دوتا انتقال دادم.دعا کن برام بمونن جفتشون 😍😍

بسلامتی عزیزم حتما میمونن..انشاءالله دوهفته دبگه جشن مثبت شدنتو میگیریم😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همه دوستان خوبم. دلم خیلی براتون تنگ شده بود. دوست داشتم وقتی میام اینجا فقط خبرای خوب بهتو ...

عزیز دلم. واقعا صبوریت ستودنیه. ک.چقد تو.این بارداری سختی کشیدی ..مطمئن باش خدا صحیح و سالم حفظشون.میکنه و میذارشون تو بغلت🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام عزیزم خوبی..نوبت دکتر وفائی رو چطوری گرفتی

@زین    

بیمارستان بهمن بود، و راضی بود  بالاخره بدن با بدن فرق داره ولی میگفت خیلی سریع کل عمل رو انجا ...

اضافه فکر نکنم چیزی بیشتر بگیره البته مطمین نیستم ولی همسرم کلا از بهمن خوشش میاد نزدیک خونمون هم هست راحت تریم انشالله دستش برای منم خوب باشه زود سرپا بشم التماس دعا دارم خانمی

واقعا چرا؟ راستش آخراشه برای چهار پنج روزه امروز آزمایش دادم روز دوازده تیتر بتام۲۱۳ بود زنگ زدم گفت ...

حتما ازش بپرس عزیزم. اما یه پزشک بهم گفت اوایل بارداری ویتامین د نباید مصرف بشه. کاش زودتر زنگ بزنی بپرسی عزیزم. تیتر بتات هم مبارکه مامان خانوم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزدلم ایشالله شما هم جنین های عالی همون جنسی که می خوای داشته باشی و تبدیل به نی نی سالم بشه ...

مرسی عزیزممم ایشالاااا هممون نی نی های سالم و ناز داشنه باشیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام به همه دوستان خوبم. دلم خیلی براتون تنگ شده بود. دوست داشتم وقتی میام اینجا فقط خبرای خوب بهتو ...

عزیز دلم از ته دل از خدا میخوام که سختی این راه با شیرینی به پایان برسه. سعی کن کمتر غصه بخوری که بیشتر از این توان از دست ندی. برای تو و نی نی های نازت بهترین روزا رو آرزو میکنم

حتما ازش بپرس عزیزم. اما یه پزشک بهم گفت اوایل بارداری ویتامین د نباید مصرف بشه. کاش زودتر زنگ بزنی ...

عزيزم ويتامين د رو من از هفته ٨دكترم شروع كرد 

يعني بد؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم ويتامين د رو من از هفته ٨دكترم شروع كرد  يعني بد؟

والا اون دکتر به من گفت 14 روز اول نباید مصرف شه. شما که اصلا هفته 8 شروع کردی عزیزم