2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045687 بازدید | 684477 پست
سلام به همه دوستان خوبم. دلم خیلی براتون تنگ شده بود. دوست داشتم وقتی میام اینجا فقط خبرای خوب بهتو ...

عزیزم امیدوارم به زودی جواب زحماتت و سختی هایی که کشیدی به خوبی و خوشی داده بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂 آره عزیزم تو مرکزجراحی دکتر دبیراشرافی آزمایش دادیم یعنی کلا تمام مراحل میکرو همونجا انجام میش ...

انشاالله خير 

حتما خبر بده عزيزم 

انشاالله زودتر مامان بشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
يكي از دوستان يادمه اينجا سه روز قبل انتقال سرم رو زده بود همكارم ميگه ماه قبل انتقالشم زده!! ولي فك ...

من از دوستم پرسيدم گفت همون روز انتقال 

شايد نظر دكترا با هم فرق داره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچها دکتر صبح خیلی بیشتر تاکید داشت که یکبار دیگه آی یو آی کنیم اما من گفتم نه میکرو، دکتر گفت پس بن ...

من بودم ديگه iuiنميكردم البته بازم ببين دكترت چي ميگه 

دکتر برام تاریخ آزمازش را نوشته ۱۴ مهر؟ نمیدونم فردا آز بدم یا نه؟؟؟؟؟ ولی خیلی فکرم درگیره

اخه گفتي جنينم بلاست و فردا ١٢انتقال گفتم برو چون واسه خودمم اينطوري بود 

اگه خيلي استرس  داري شنبه برو عزيزم

نیلو جان فکر کنم الان ویتامین دی نباید بخوریا.از دکترت بپرس

واقعا چرا؟ راستش آخراشه برای چهار پنج روزه امروز آزمایش دادم روز دوازده تیتر بتام۲۱۳ بود زنگ زدم گفت شنبه بیا دوباره داروهاتو برات بنویسم بهش میگم😗🙏

خدایا...شکرت😍
سلام به همه دوستان خوبم. دلم خیلی براتون تنگ شده بود. دوست داشتم وقتی میام اینجا فقط خبرای خوب بهتو ...

دوست عزيزم خيلي به فكرتم انشاالله خدا خودش مواظب ني نيهات هست قوي باش توكل كن به خدا انشاالله به سلامت اين دوران رو ميگذروني 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها من دکترم برام ننوشته کی برم آزمایش بدم، زنگ زدم ابن سینا پرسیدم میگه 15 هم یا 16هم برو آز بده. من 31 شهریور انتقال دادم. خیلی طولانی نیست؟ بعد یادم رفت بپرسم آزمایشگاه هر جا برم فرقی نمیکنه؟

واقعا چرا؟ راستش آخراشه برای چهار پنج روزه امروز آزمایش دادم روز دوازده تیتر بتام۲۱۳ بود زنگ زدم گفت ...

عزیزم خیلی تبریک میگم بهت... عزیزم به ما توی بیمارستان بعد از انتقال گفتن ویتامین دی و ای و کیو تن نخورید تو این دو هفته. حالا دیگه مهم نیست تو که مثبت شدی حسابی مبارکه

مصی جون حتما خدا کمکت میکنه و بقیه این راه به سلامت میگذره خدا پشت و پناه خودت و دو تا فرشته کوچولوت عزیزم

خدا جونم شکرت...

مصی عزیزم ان شاء الله که این مراحلم به سلامتی طی میکنید و سلامت میایید بیرون.با دردت دردم گرفت..از ته قلبم برات دعا میکنم فرشته های خوشگلتو  سروقت به سلامت بغل بگیری 💖💖💖💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اینا حساب نیست😁😁 کوچولو کوچولوئن😅😅😅 نه نه شوخی کردم. جدی نگیر نی نی✋😅

هومت جان تبریک میگم بارداریتو...به سلامتی و خوشی بغل بگیری معجزه ی شیرینتو 😘😘من دلم روشن بود که طبیعی باردار میشی 😍😍 خداروشکر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚