2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
تارا جون هیچ کس نگفت به ما،نامردا😶 آخه میدونی همسر من تنهایی نمی تونه نمونه بده باید حتما من باشم ...

اشكالي نداره خودتم باشي ما هم دفعه اول تو بيمارستان عرفان نمونه داديم محيطش خوب بود يك اتاق كامل و مرتب خودمم رفتم داخل ولي نزديكي نبايد باشه 

حالا اشكال نداره سه روز ديگه دوباره بريد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچها دکتر صبح خیلی بیشتر تاکید داشت که یکبار دیگه آی یو آی کنیم اما من گفتم نه میکرو، دکتر گفت پس بنا به اصرار و درخواست خودتونه حالا شماهم اگه جای من بودین همین کارو می کردین؟یا یبار دیگه آی یو آی می کردین ؟ خودمم دو دلم نمی دونم کدوم راه درسته😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشكالي نداره خودتم باشي ما هم دفعه اول تو بيمارستان عرفان نمونه داديم محيطش خوب بود يك اتاق كامل و م ...

آره دیگه توکل بخدا انشالله خدا به هممون کمک کنه مرسی که جواب دادی عزیزم😘😍

بچه ها كسي ميدونه سي دي ماركرهاي لازم همينان يا بيشتره؟ ديگه اينكه سرم ivig رو چند روز قبل انتقال م ...

من سی دی هارو بلد نیستم عزیزم.اما سرم ای وی ای جی رو ۳روز قبل بزنی خوبه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
يكي از دوستان يادمه اينجا سه روز قبل انتقال سرم رو زده بود همكارم ميگه ماه قبل انتقالشم زده!! ولي فك ...

عزیزم منم ۳ روز قبل زدم💜🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ایشالاا جنینای عالی داشته باشی آمپولاش درد نداشت؟ هایپر نشدی ببخشیدا انقدر سوال می کنم😁😁 دوتا پر ...

مرسی عزیزدلم ایشالله شما هم جنین های عالی همون جنسی که می خوای داشته باشی و تبدیل به نی نی سالم بشه برات

هر سوالی داری بپرس عزیزم

نه دردش زیاد نیست من بجز عضلانی رو خودم زدم بهم همونجا یاد دادن البته اون تو بازویی یکم اذیتم میکرد دورش قرمز میشد یکم می خارید کلا هم شروع به آمپولا کردم شکمم یکم باد کرد کم کم غذا می خوردم 

چرا هایپر شدم اما شدید نیستم فقط همون تورم شکم رو دارم. چون دکتر که تو سونو هاش میدید تخمک زیاده دوز داروهام رو کم میکرد از شنبه هم 4 تا کابرگولین داد که شکمم آب نیاره 

بعد پانکچر بهم 6 تا شیاف پروژسترون داد روزی 2 تا گفت تموم شه پریود میشی 

ایشالاا جنینای عالی داشته باشی آمپولاش درد نداشت؟ هایپر نشدی ببخشیدا انقدر سوال می کنم😁😁 دوتا پر ...

ماهک جون شماام مثل منی،منم صبح فقد تو مرکز هرکی رو میدیم می پرسیدم میکرو سخته درد داره چطوره ... فقد از خدمه کم مونده بود بپرسم 😓

کوتاه یعنی روز سومی که پریود شدم رفتم سونو کرد و داروهامو شروع کرد 2هفته بعدش تخمک کشی کرد من 17 تا ...

عزیزم ذخیره ات چند بود که ۱۷ تا تخمک داشتی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بسلامتی انشالله عزیزم  پانکچر سخت بود؟

یکم درد داره بعد بیهوشی اما مسکن و شیاف تا یک ساعت بعدش اثر میکنه بعدش دیگه درد نداره فقط من چون هایپر شدم شکمم باد کرد از روز بعدش ولی الان خوبم