2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
مبارکه عزیزم.یکماز حالات و علائمت و دارو و غذاهایی که مصرف کردی میگی

حالم اوایل معمولی فقط گاهی زیر دلم تیر میکشید روزپنج شش به بعد حالت پری داشتم خفیف بعد از اون گاه داشتم گاه نداشتم زود از غدا سیر میشدم و اینکه گاهی اوقات خیلی گرمم میشد الانم سینه هام یه جوریه وقتی بهش فشار میاد درد میکنه

از روز اول شیر سویا نشاسته آب پای مرغتا روز چهارپنج

صبح انتقال کله پاچه بیشتر آبشو خوردم غدا هام مامانم هر چی درست میکرد فقط فلفلشو کمتر کردش

خدایا...شکرت😍
مبارکه عزیزم خداروشکر بعداز انتقال خیلی استراحت داشتی؟تغذیه ت چطور بود؟

خونه ی مامانم بودم روزای اول بیشتر دراز کش بودم بعد هفت روز یکم عادیتر شدم نشستم هم دراز میکشیدم غذا معمولی فقط فلفلش کمتر شد

خدایا...شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جان یادمه قبلا گفته بودی که سیتریزین برای آقایون خوب نیست و یادم نیست به چه دلیلی گفتی.شما از د ...

نه گلم از تو مقالات خوندم، ولی حتما از اورولوژیست بپرسین

لوراتادین سیف تر بود نسبت به ستریزین

خدایا شکرررررررررررت😍😍😍😍💃💃💃💃 مبارکههههههههه عزیزم خدا برات نگه(شون) داره و بارداری راحتی دا ...

مرسی گلم محتاج دعا هستم عزیزم انشاءالله خدا برای توام نگه داره😍😍🙏

خدایا...شکرت😍
نیلو جون مبارکت باشه انشالله. چه بی بی چک خوشرنگی با دوتا خط قرمز. نمیدونی چه ذوقی کردم. تا حالا چند ...

مرسی گلم انشاءالله قسمت همه منتظرا آره خودمم فکرشو نمیکردم انقدر خوشرنگ بشه😍😍😍🙏

خدایا...شکرت😍
صنم جون‌مگه چه‌جوری بود برخوردش، بگو‌که‌خودمو‌ اماده کنم کاملا😬 تو‌دیگه ادامه ندادی پس باهاش؟ ابن ...

عزیزم من احساس خوبی نداشتم این حس منه شما برو خودت ببین توی ابن سینا چطوره.به منم حتما خبر بده

عزیزم شما مشکلت چی بود که هیستروسکوپی شدی؟

حالم اوایل معمولی فقط گاهی زیر دلم تیر میکشید روزپنج شش به بعد حالت پری داشتم خفیف بعد از اون گاه دا ...

انشالله به سلامتی .منم عصاره پای مرغ درست کردم.دارو چیا داشتین؟پروژسترونت آمپوله یا شیاف؟

نمیدونم عزیزم ولی خودم هم اون موقع زیاد دست و پاهام یخ میشد و لرز میکردم

تا غروب یخ بود دست وپام.الان داغه داغه .دنباله جای خنکم واسه خواب.اصلا معلوم نیست چیکار میکنن وروجکام 😄😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خونه ی مامانم بودم روزای اول بیشتر دراز کش بودم بعد هفت روز یکم عادیتر شدم نشستم هم دراز میکشیدم غذا ...

مرسی عزیزم

ان شاء الله به سلامتی بغل بگیریشون

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بیا بعد میگی علایم ندارم مامان خانم😁😁😁😁

اینا حساب نیست😁😁

کوچولو کوچولوئن😅😅😅

نه نه شوخی کردم. جدی نگیر نی نی✋😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام من اى وى افم منفى شد و بعد از ٤ روز امروز پريود شدم ولى خون ريزيم زياد خيلى و خون مثل لخته لحته بزرگ مثل يه تيكه گوشت ازم دفع ميشه كسى تجربه اشو داره ممنون ميشم راهنماييم كنيد.؟؟؟نگران شدم دقيقا مثل مسى كه سقط ميكنه