2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
امروز روز چندم هستین؟ کی باید آز بدین؟

سلام عزيزم امروز سيزدهمين روز انتقالمه بيست و هشت شهريور انتقال دادم سيزده مهر برام نوشته يعني هفده امين روز نميدونم چرا اينقدر دير؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زینب جون خوبی ؟نی نی خوبه؟ میگم زینب جون کمکم کن اگه یادت باشه من آزمایشای ایمنی انعقادی رو نی ...

گلم یه ذره بد خط نوشته الانم هر چی دنبال نسخه خودم میگردم تا با اون تطبیق بدم پیدا نمیکنم 

ولی چیزایی که تونستم بخونم ایناست

IgA

Antiphospholipid iga

Antiphospholipid igm

Anticardioleptin iga

Anticardioleptin igm

Homosictein

Pia1

CD16/CD 56

Anti TPO

گلم 4_5 تا آیتم رو نتونستم بخونم

اما در مورد سرم تو چند تا مقاله نوشته بود اگر سه تا و بیشتر از مارکر های ایمنی بالا بود سرم بعد از سه آی وی اف منفی موثر بوده، برای خانم هایی که یک یا دو تا آیتم غیر نرمال بودن سرم بی تاثیر بوده 

باز میگردم برات اگر چیز جدیدی دیدم بهت میگم

گلم یه ذره بد خط نوشته الانم هر چی دنبال نسخه خودم میگردم تا با اون تطبیق بدم پیدا نمیکنم  ولی ...

زینبی جون بعد تخمک کشی آدم خونریزی داره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
شنیده بودم از یکی که توسیکلای قبلیش استرادیول داشت بخاطر ضخامت پایینش ولی تو این سبکل چون شیر سویا خ ...

گلم شنیده ها خیلی مستند نیست

گاهی افراد به استرادیول جواب نمیدن و براشون سیکل نچرال در نظر میگیرن اون وقت ضخامت بالا میره، احتمالا اون دوستت هم این جور شده

و اینکه دوز استروژن در این فرآورده ها قابل اندازه گیری نیست و اصلا اون قدری بالا نیست که در حد دارو اثر کنه 

ولی برای لووتیروکسین و جذبش مناسب نیست

ممنون عزیزم من خودم از اینکه الکی دارو بخورم بدم میاد تا دکترم بهم نده هیچوقت حتی برای سردرد ی استام ...

کامل می فهمم چی میگی، بالاخره با سختی بچه دار شدیم این استرس ها هست طبیعیه

ان شاالله خدا خودش حفظشون باشه

گلم شنیده ها خیلی مستند نیست گاهی افراد به استرادیول جواب نمیدن و براشون سیکل نچرال در نظر میگیرن ا ...

ببخشید اینقدر سوال می کنما عزیزم می دونم که درکم می کنی🙏💓

زینب جان دخترخالتون که با عارفی بوده بعدش راحت بوده? درد و اینا در چه حدی بوده ? بعدش زود سرپا شده? ...

بیمارستان بهمن بود، و راضی بود 

بالاخره بدن با بدن فرق داره ولی میگفت خیلی سریع کل عمل رو انجام داده و خوشش اومده ولی نپرسیدم پول اضافه گرفته بود یا نه

ولی خودم که رفتم دیدنش با نیکان مقایسه کردم، از نیکان بیشتر خوشم اومد به خاطر تمیزی و لوکس بودن

سلام بچه ها امروز روزه یازده هم هست بی بی انداختم مثبت شد انشاءالله قسمت همه ی منتظرا

ای خدا چقدر قشنگ  تبریک میگم عزیزم😍😍😊😊