2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
بهار جان پروژسترون برای سینه فیبروکیستیک بد نیست نگران نباش عزیزم

ممنون زینبی جون می دونی چرا میگم چون احساس می کنم اگه با پروژسترون پریود بشم میگم شاید دیواره رحمم زیادی نازک بشه ونیاز به استرادیول بیشتری پیدا کنم نمی دونم حالا ربط داره یا نه😳

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه گلم بستگی داره مثلا من همیشه خدا ضخامتم نهایت 7 میشد که نزدیک انتقال روزی 4 تا استرادیول داشتم ر ...

خدا کنه منم نداشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمی تونم تصمیم‌بگیرم چیکار کنم، تورو خدا همفکری کنین،🤪😁🥰 بیمارای دکتر ط ر ازی ، ابن سینا برم‌ ...

سلام نیلا جون به نظرم هر جا خودت راحتی و آرامش داری برو دکتر طرازی که خیلی از اخلاقش تعریف میکنن براش توضیح بده که چرا رفتی ابن سینا فکر نکنم ناراحت بشه 

خدا جونم شکرت...
آحه خیلی زیاده من که سینم فیبروکیستیک فکر نکنم بتونم اینهمه بخورم خدایا😳😳

بهار جون چند وقته میبینم همش به فکر فیبروکیستیک بودن سینت هستی عزیزم اینو به دکترت بگو حتما کاری نمیکنه که بدتر بشه حتما تاکید کن که نگران این مسئله هستی این استرسی که داری از اون دارو ها برات بدتره عزیزم توکلت به خدا باشه ان شاءالله اتفاقی نمیوفته و با اول انتقال مامان میشی

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزم دقیقا مثل من، سمت راستم یهو تیییییر میکشه و ول میکنه، گفتم اگه ادامه داشت زنگ میزنم میپرس ...

زینب جون منم اینطوریم دیروز از دکتر پرسیدم گفت مشکلی نیست

خدا جونم شکرت...
سلام گلم اره طبیعیه اون‌اوایل نی نی کوچولوعه و همش اون‌پایین ماییناس.بعد رحم میاد بالاتر و بزرگتر می ...

بله عزیزم 

دکتر گفت پایینه تو سونو انومالی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بهار جون چند وقته میبینم همش به فکر فیبروکیستیک بودن سینت هستی عزیزم اینو به دکترت بگو حتما کاری نمی ...

آره خیلی همش بهش فکر می کنم خیلی ذهنمو درگیر کرده همش خانوادمو شوهرمو نگران می کنم احساس می کنم به یه مشاوره احتیاج دارم در باره این موضوع دلم می خواد بی خیالش بشم شروع کنم ولی استرسش همراهمه برام دعا کن ممنون 

بهار جون چند وقته میبینم همش به فکر فیبروکیستیک بودن سینت هستی عزیزم اینو به دکترت بگو حتما کاری نمی ...

انشأالله 💓💓🙏🙏

برای من قبل انتقال استرادیول داده با آسپرین آمپول اینا نداده  امکانش هست بعد انتقال آمپول بده؟ ...

احتمال زیاد میدن ، مگه اونموقع بگی،جایگزین برات شیاف بدن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بله من اصلا امپول هیچوقت نداشتم‌از قبل انتقال تا بعدش همش شیاف داشتم.نگران تاثیرش نباش.مثل همه تاثیر ...

بسلامتی...چندتا شیاف و روزی چقدر داشتین. دکتر میگه قرص و شیاف. حالا نمیدونم منظورش قرص دوفاستونه یا نه...گفته تا روز انتقال آمپول بزن و از روز انتقال به بعد شیاف و قرص

سلام عزیزم به سلامتی  گلم من از اول کلا آمپول نزدم و فقط شیاف داشتم روزی 2 تا بعد که لکه بینی ...

مرسی عزیزم.یعنی اثر آمپول بهتره که شما لکه بینی داشتی شیاف رو قطع کرده و بجاش آمپول داده؟؟ شیاف وقتی استفاده میکنیم بیرون نمیا؟تا بحال استفاده نکردم.

مرسی عزیزم.یعنی اثر آمپول بهتره که شما لکه بینی داشتی شیاف رو قطع کرده و بجاش آمپول داده؟؟ شیاف وقتی ...

گلم منم امپول میزدم تب و لرز شدید میکردم و بشدت آبسه میبست با سنم یه وضعی میشدم که نگم برات ،، دکتر گفت بهش حساسیت داری حالا اینبار شیاف استفاده کن ، منم همش فکرمیکنم تاثیر امپول بیشتره ولی خب اصلا نمیتونم حتی یکی هم بزنم ، نگران نباش دکتر میگه شیاف و امپول اثرش مثل همه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام دوستان من دیروز سونو شدم برای یکشنبه انتقال دارم دکتر برام انوکسا 4000نوشته روزی یکی بزنم برای 15روز داروخانه هم 15 قوطی داده اما داخل هر جعبه دو تا سرنگ هس اخه یعنی چی این؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........