2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من دیروز سونو شدم برای یکشنبه انتقال دارم دکتر برام انوکسا 4000نوشته روزی یکی بزنم برای ...

یعنی ۳۰ تا بهت داده عزیزم. روزی یه دونه باید بزنی طبق تجویز دکترت.تا جاییکه میدونم دوز ۲۰۰۰ نداره. باز رو سرنگ هارو بخون ببین هر کدومش ۴۰۰۰ هست دیگه؟ اگه میتونی یه عکس ازش بذار

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ۳۰ تا بهت داده عزیزم. روزی یه دونه باید بزنی طبق تجویز دکترت.تا جاییکه میدونم دوز ۲۰۰۰ نداره. ب ...

ببین عزیزم اینم عکس شون این دوتا داخل یه جعبه هس هم دکتر بهم گفت روزی یه دونه هم روزی جعبه نوشته اگه بخوام روزی یه دونه بزنم خب نصف شون که اضافه هس اون وقت داروخانه چرا این همه اضافه داده هزینه اضافی تراشیده برامون😢

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام عزیزم دقیقا مثل من، سمت راستم یهو تیییییر میکشه و ول میکنه، گفتم اگه ادامه داشت زنگ میزنم میپرس ...

پس احتمالا طبیعی باشه،منم پیش خودم گفتم ازین دردا و تیرکشیدنای موقت باید باشه ولی پرسیدم گفتم ببینم کسی شاید اینطوری شده باشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آهان خب خیلی نشونه خوبیه سوزش نداری آره عزیزم به خاطر فشار رحم روی مثانه تکرر ادرار تو سه ماهه اول ...

دیروز یه کم باهاش بد حرف زدم به چندساعت نکشید که تلافی کرد😁😁

بچه های این دوره زمونن دیگه😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اخه سوزش ندارم وقتی دراز می‌کنم هم فشارش کمتر میشه میشه نی نی باشه که داره فشار میاره؟؟

هومت جان چند روز پيش اينجوري شدم تكرر ادرار گرفتم خيلي بد بود منم سوزش نداشتم آب زياد خوردم و سرم زدم فرداش خوب شدم فقط نوشابه و دلستر نخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای منم جای سالم پشتم نمونده همش قلمبه شده و بعضی جاها کبووود... منم گفتم اگه مثبت شدم ایشالله بگم ب ...

من تا الان دارم آمپولو 

روزي دوتا 😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من دیروز سونو شدم برای یکشنبه انتقال دارم دکتر برام انوکسا 4000نوشته روزی یکی بزنم برای ...

عزيزم واسه منم همينطور بود روزي يدونه بزن 

عزيزم واسه منم همينطور بود روزي يدونه بزن 

باشه ممنون لیانا جان خدا نی نی هاتو حفظ کنه 😘

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
باشه ممنون لیانا جان خدا نی نی هاتو حفظ کنه 😘

قربونت عزيزم انشاالله با همين انتقال دو قلو باردار بشي گلم 

اگه امپول اضافه هم داري نگران نباش چون بعد مثبت شدن هم بايد بزني 

ببین عزیزم اینم عکس شون این دوتا داخل یه جعبه هس هم دکتر بهم گفت روزی یه دونه هم روزی جعبه نوشته اگه ...

آره عزیزم رو سرنگ نوشته 4000، نمیدونم با بیمه گرفتی یا نه، اما میدونم آزادش گرونه. حالا یا میتونی با نسخه بری پیششون بقیه اش رو بگی پس بگیرن و یا اینکه میتونی هم به فال نیک بگیری که انشالله جوابت مثبته و سلکسان هات ادامه دارن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من پنجشنبه سونوی روز هفتم رو دارم کسی می دونه چقدر طول میکشه تا انتقال بدن برام؟

عزيزم هر وقت ضخامت رحمت  خوب باشه انتقال ميدن 

مثلا واسه منو ١٥سيكل انتقال دادن 

انشاالله مامان بشي