2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم.بله من بیمارستان مادر بودم.اذر ۹۷ تخمک کشی انجام دادم و بهمن ماه انتقال دادم با دکتر افلا ...

ممنون گلم،منم بخاطر دکتر افلاطونیان رفتم یزد،با اینکه مسافت تا اونجا برامون خیلی زیاد بود،منم با دیدنش آرامش گرفتم،انشأالله نی نی تو سالم بغل بگیری گلم😊سوال برام پیش بیاد مجبورم ازت بپرسم چون شما اونجا انتقال دادین،فدای تو خانمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@لیانا۲۱

تو نت سرچ کردم

نوشته از ۱۱هفته میرن غربالگری

اگه سالم باشه که هیچ

اگه مشکلی باشه میگن برو امینوسنتز

اونم هفته ۱۴به بعد

یعنی اگه مشکلی هم باشه باید ۳هفته تو اضطراب بمیری تا بشه۱۴ هفته

تازه جواب آمینو هم چندهفته طول میکشه که بیاد

توکل به خدا کنیم توهم این کار دکترتو به فال نیک بگیر که نذاشته بیخودی اضطراب بکشی

انش الله خیره برا هردوتامون

صدقه میذاریم که همه چی خوب پیش بره😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
نرگس جان کاش پروژسترون ها رو مصرف کنی پریود شی ضخامت بالاتر نره

بهم گفت الان داره میره رو به پریودی ،محض اطمینان مصرف کن 

منم اینقد عصبانی بودم که همه داروهامو ریختم رفت 😔

ضخامت بره بالاتر چی میشه مگه ،مگه پریودی اتفاق نمیفته؟

سلام من نیت کردم برای ۳۱۳ نفر که منتظر مادر شدن هستن آیت الکرسی بخونم تو تاپیکم  ۲۳ نفر لایک کردن واسشون خوندم مونده ۲۹۰ نفر دیگه 

لطفا فقط اونایی ک میخوان باردارشن لایک کنن براشون بخونم

این حالت حس پریود طبیعیه؟

طبيعيه زينب جون هم داشته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@لیانا۲۱ تو نت سرچ کردم نوشته از ۱۱هفته میرن غربالگری اگه سالم باشه که هیچ اگه مشکلی باشه میگن ب ...

مرررسي هومت جان 

شايد دكترم به فكر استرس من بوده 😁

انشاالله همه مامان ني ني هاشون رو سالم بغل بگيرن منتظرا هم مامان بشن 

شما هم اصلا فكرو خيال نكن ني نيت داره روز به روز بزرگتر ميشه 🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خانوما زدن پروژسترون برای پریود شدن وشروع میکرو رو ضخامت آندومتر تاثیر داره یعنی ضخامت خیلی پایین میاره یا ربطی نداره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی ک جواب دادی زینب جان مث سینال هست طریقه زدن امپولاش؟ اگه مث اون دور ناف اینا باشه خودم میتونم ...

خواهش میکنم عزیزم، پروژسترون منظورته گلم؟ 

اگر اونه که عضلانی هست و باید یکی برات تو عضله با سن بزنه

البته نوع زیر جلدی هم داره دردش کمتره و تو بازو میزنن با زاویه 45 درجه

سلام، به سلامتی خانمی، بلی منم رویان رفتم و منفی شد میکرو کردم، سیکل شورت بودم

متاسفم آن شالله دفعه دیگه حتما مثبت میشه عزیزم،  جنین فریز دارید که بازم انتقال بدید؟  ذخیره تون چند بودش؟  بهتون دلیل منفی شدنشو چی گفتن؟؟؟